Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η επανασύνδεση Αστέρη Αργυρώ έρχεται πριν το β Κύκλο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ !!!! Και ένα καλό νέο! Τσιρίξτε μαζί μας

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Η Μαρία Τζομπανάκη φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική επιτυχία του Άλφα Σασμός και παίζει φυσικά τον ρόλο της πανούργας Καλλιόπης που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περάσει το δικό της. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Σασμός-Αργυρώ-Καλλιόπη-

Μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά λέγοντας πως αυτό που αγαπάει στην Καλλιόπη είναι ότι είναι μάνα, Κρητικιά και καπετάνισσα. Δεν αφήνει τα πράγματα να την πλακώσουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη φέρνει την μεγάλη ανατροπή

Σασμός-Μαθιός-Καλλιόπη-

Παρόλα αυτά δεν συμφωνεί με το μίσος και την έχθρα που βγάζει η Καλλιόπη ενώ σε αντίθεση με τον χαρακτήρα που υποδύεται εκείνη στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για το τι θα πει ο κόσμος. Όσων αφορά την σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς δήλωσε πως η επανασύνδεση δεν θα αργήσει να έρθει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει για να δικαιωθεί

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

«Ελπίζω πως μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί στην Καλλιόπη, η αντίδραση της θα είναι πιο ήπια, και θα έχει το βάρος μιας σοφίας που έχει αποκτήσει ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ», είπε όταν ρωτήθηκε πως πιστεύει πως θα αντιδράσει η Καλλιόπη σε μία τέτοια επανασύνδεση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το φρικτό τέλος της Άσπας

Τέλος όσων αφορά την σχέση της με τον γιο της αλλά και το ότι παίζουν στην ίδια τηλεοπτική παραγωγή φέτος, είπε πως είναι πολύ χαρούμενη, τον καμαρώνει και ανυπομονεί να πάει στο γύρισμα για να τον δει.

Σασμός-μικρός Πέτρος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close