Σασμός-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού τι άλλο θα κάνει αυτός ο άνθρωπος αναρωτιέται. 

Κι εμείς αναρωτιόμαστε μη νομίζεις…

Η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς έχει κλονιστεί, κι εκείνος δεν είναι σίγουρος αν μπορεί να συγχωρέσει το γεγονός ότι τον κράτησε δύο χρόνια στα σκοτάδια. Όμως η Στέλλα ανήμπορη να τους βλέπει και τους δύο
να υποφέρουν, αποφασίζει να του μιλήσει.

«Πληγώνεστε και οι δύο, δεν το καταλαβαίνεις; Έκανε ένα λάθος και σου το κράτησε κρυφό, όμως σκέψου κι εσύ λίγο τη θέση της. Σκέψου τις απειλές που βίωσε εκείνη και η οικογένειά της μετά τον θάνατο του αδελφού της.

Δείτε ακόμα Σασμός : Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί απο την σειρά νεκρός

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική κρατά στα χέρια της τον επίλογο της σειράς

Αν σου έλεγε ότι ο Πετρής είναι παιδί σου, περισσότερα προβλήματα θα δημιουργούνταν. Η Καλλιόπη δεν θα το άφηνε έτσι και το ξέρεις καλά», του τονίζει, αλλά ο Αστέρης της λέει πως είχε πολύ χρόνο για να του πει για την ύπαρξη του παιδιού του και δεν έπρεπε να το μάθει από τον Σταύρο με τόσο σκληρό τρόπο.

Λίγο πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους, η Στέλλα του επισημαίνει να βάλει στην άκρη τον εγωισμό του και να ακούσει την καρδιά του. Κι όσο ο Σταματάκης είναι μπερδεμένος και δεν μπορεί να πάρει μία απόφαση, τόσο ξεκάθαρα είναι τα νέα δεδομένα για τον Φαρμάκη.

Δείτε ακόμα Δημήτρης Λάλος : Αυτο είναι το επόμενο βήμα του μετά τον Σασμό

Σασμός-Αστέρης-Πετρής-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός είναι έτοιμος για όλα

Έπειτα από την προδοσία του Λευτέρη και των συνεργατών του, ξέρει πως να χειριστεί όσα έχει στα χέρια του για τον Μαθιό. Ωστόσο για τώρα κρατά τους άσσους στο μανίκι του και αναθέτει στον Βαγγέλη τις
δουλειές του.

Εκείνος έχει χωθεί για τα καλά στα σκοτεινά μονοπάτια της νύχτας και παρά τις απειλές που δέχεται, είναι ικανοποιημένος που κέρδισε την εμπιστοσύνη του αφεντικού του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Δεν αντέχω να σου προκαλώ άλλο πόνο – Πάω να παραδοθώ

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη βασανίζεται και φέρνει την ανατροπή

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Μαθιός μαθαίνει για την διαμονή του Ευθύμη στο ξενοδοχείο και εξοργίζεται, καθώς αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμα ένα καλοστημένο σχέδιο για να έχει από κοντά την Βασιλική και να της αποσπά πληροφορίες.

«Τι άλλο θα κάνει αυτός ο άνθρωπος, αναρωτιέμαι. Μόνο μέσα στο σπίτι μας δεν έχει μπει. Έτσι και πειράξει έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά σου, θέλω να μου το πεις.

Δείτε ακόμα Σασμός: H Καλλιόπη ικετεύει τον Αστέρη να της πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική προσπαθεί να θολώσει τα νερά

Δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Αυτός ο τύπος δεν χάνει ευκαιρία να μας προκαλεί», της λέει και η Βασιλική προσπαθώντας να τον ηρεμήσει του εξηγεί ότι οι σχέσεις τους είναι μόνο τυπικές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close