Σάσμος: Έτσι πεθαίνει ο Μαθιός

Σάσμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι πεθαίνει ο Μαθιός. Πότε θα γίνει;

Το τραγικό τελoς του ενός το τραγικό τέλος του αλλού στο τέλος θα γίνει Σασμός ανάμεσα στις πέτρες και τα χωράφια που έχουν μείνει!

Όπως μαθαίνουμε, στον ALPHA δεν έχουν σκοπό να… κάνουν τη χάρη στους τηλεθεατές σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Μαθιού και σκοπεύουν να του χαρίσουν το ίδιο τέλος με το σενάριο του βιβλίου

Ο μεγάλος γιος της Καπετάνισσας, δεν τη γλιτώνει τελικά και αποκαλύπτεται ως ο δολοφόνος του Στεφανή Σταματάκη, παρά τις τεράστιες προσπάθειες της Καλλιόπης η οποία παρακαλά να μην δει και τα δυο της κοπέλια στη φυλακή.

Σύμφωνα με το ομότιτλο το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, η Καλλιόπη θα δει μπροστά της να ξετυλίγεται το πιο τραγικό γεγονός για μία μάνα. Θα δει το παιδί της νεκρό.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 119 , 120 , 121 , 122

Σάσμος: Έτσι πεθαίνει ο Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

Τον αγαπημένο της γιο τον Μαθιό. Πριν το δει καν, λίγα λεπτά πρίν θα το νιώσει. Μόλις ακούσει τον πυροβολισμό, θα καταλάβει.

Αυτός ο πυροβολισμός θα τη χτυπήσει ευθεία στην καρδιά! Θα τρέξει στον δρόμο, θα ουρλιάζει, θα τραβάει τα μαλλιά της, θα ξεσκίζει της σάρκες της. Μόλις αντικρίσει τον Μαθιό της νεκρό: Το κοπέλι μου, το αντράκι μου, μωρέ! Ποιος σε σκότωσε; Ποιος; θα ουρλιάζει.

Το μυαλό της δεν θα αντέξει άλλο πόνο. Οι τύψεις, η οργή, πόνος για τα παιδιά της θα οδηγήσουν τα βήματα της. Μακριά, τρέχοντας σαν τρελή στο δρόμο, με τα αίματα του παιδιού της τα μάτια.

Σάσμος: Έτσι πεθαίνει ο Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Oταν επιστρέψουν Μαρίνα και Αργυρώ η γιαγιά θα έχει πεθάνει

Ποιος θα πυροβολήσει τον Μαθιο; Αυτό είναι η μεγάλη ανατροπή που θα σας το πούμε σε λίγες ημέρες.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close