Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά τη σειράς θα είναι τραγικές καθώς η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο . Πως τον σκοτώνει;

Σοκ! Η Καλλιόπη σφάζει τον Άγγελο

Γιατί βρε Καλλιόπη μου να το φας το παλικάρι;;; Τι γυναίκα δηλητήριο είσαι εσύ; Σονι και ντε να το κάνεις το φονικό…

Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

Δείτε επίσης  : Σασμός επόμενα επεισόδια : 107 , 108 , 109 , 110

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού TV24,στα επόμενα επεισόδια, η σειρά πρόκειται να κάνει χρονικό άλμα. Για την ακρίβεια θα δούμε τους ήρωες ενάμιση χρόνο μετά, όπου και θα ξεκινά η πολυαναμενόμενη δίκη του Αστέρη.

Εξαιτίας αυτής, η Αργυρώ θα αφήσει τα Γιάννενα, όπου μαζί με τον Σταύρο μεγαλώνουν το παιδί της και θα επιστρέψει στην Κρήτη. Η στιγμή να έρθει τετ-α-τετ με τον Αστέρη έφτασε, με την ίδια να μην μπορεί να διαχειριστεί το ψυχολογικό αυτό βάρος. Το μόνο που θέλει είναι να μάθει γιατί ο άντρας που αγάπησε σκότωσε τον αδερφό της και περιμένει με αγωνία να ακούσει την κατάθεσή του.

Δείτε επίσης : Σασμός : Μη σε ξαναδώ ποτέ-O Αστέρης ξεγράφει την Καλλιόπη

Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

Εν τω μεταξύ, ο Άγγελος από τη στιγμή που μαθαίνει όλη την αλήθεια για την καταγωγή του ορκίζεται στον εαυτό του να πάρει πίσω όσα του ανήκουν. Έτσι δίνει έναν αγώνα για να πάρει από την Καλλιόπη και τον Μαθιό τη μισή τους περιουσία και τα καταφέρνει.

Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

Δείτε επίσης : Σασμος: H Αργυρώ παντρεύεται το Σταύρο

Ο Μαθιός χρεοκοπεί, χάνοντας ότι έχει και δεν έχει, με την Καλλιόπη να μην μπορεί να διαχειριστεί την εξέλιξη αυτή. συνειδητοποιώντας πως ο ένας γιος της βρίσκεται στη φυλακή και ο άλλος είναι απενταρος, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Ο Άγγελος θα μου το πληρώσει. Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι, λέει και τον βάζει στο στόχαστρο της. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια μία μέρα θα του στήσει καρτέρι θανάτου και όταν τον δει μπροστά της Θα τον σφάξει. Ο άντρας σωριάζεται νεκρός, με την Καλλιόπη να γράφει το φινάλε του με αίμα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close