Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 51 , 52 , 53

Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια ,περιλήψεις των επεισοδίων 51 , 52 , 53. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέα δραμεντί της ΕΡΤ1! Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 51 στις 14/12/2021

επεισόδιο 51

Ο Φεγκούδης προσπαθεί να χωνέψει την γκάφα που έκανε ο Μάνος κι ανησυχεί για το μέλλον την εταιρείας. Η Τόνια «πιέζει» τη Σούλα να απελευθερωθεί σε σχέση με τον Φεγκούδη. Η Ντάντω προλαβαίνει να πάρει το γράμμα χωρίς να το διαβάσει ο Πιπερόπουλος και ο Χρύσανθος πιέζει τη Μάρω να σταματήσει τις… πιέσεις προς τη Διώνη. Ο Πάρης καλείται να «διαβάσει» το τεστ εγκυμοσύνης της Τραβιάτας, την ώρα που ο Πιπερόπουλος στέλνει μήνυμα στον Φεγκούδη ότι την επομένη θα παραλάβει την πλειοψηφία των μετοχών.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 52 στις 15/12/2021

επεισόδιο 52

Το διάλειμμα στη σχέση του Μάνου και της Μαριτίνας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και τριγμούς στο σπίτι των Φεγκούδηδων. Ο Μάνος, ανυποχώρητος, κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει το ειδύλλιο που αρχίζει να δημιουργείται με την Τόνια. Ο Πιπερόπουλος, με όλα τα χαρτιά στα χέρια του, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση. Μια ιδέα της Τόνιας θα ενθουσιάσει τον Φεγκούδη και θα προκαλέσει, άθελά της, νέους πονοκεφάλους στον Μάνο.

Δείτε επίσης : Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 47 , 48 , 49 , 50

Η Μάρω και ο Χρύσανθος εμπιστεύονται τον λάθος άνθρωπο και καλούνται να μάθουν ότι, κάποιες φορές, ο καλός καλό δεν βρίσκει. Τα χτυπήματα που δέχεται η Διώνη είναι αλλεπάλληλα και, τραγικότερο όλων, η είδηση που μαθαίνει κατά λάθος και πρέπει οπωσδήποτε να διαχειριστεί.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 53 στις 16/12/2021

επεισόδιο 53

Ο Πιπερόπουλος και οι σύμβουλοί του φτάνουν στη «Φεγκούδης Σνακς», με στόχο να πάρουν πάνω από το 51% της εταιρείας, ενώ η Διώνη ανακαλύπτει το τεστ εγκυμοσύνης της Τραβιάτας. Ο Μάνος ψάχνει να βρει τρόπο για να ρίξει το ποσοστό του πεθερού του και η Σούλα αναστατώνεται με την κατάρρευση της υγείας του Χαράλαμπου. Πώς θα αντιδράσει η Τόνια, όταν η Πελαγία της πει ότι βρίσκεται στο σπίτι του παπά μαζί με τον Ταρζάν; Θα αποδεχτεί ο Πιπερόπουλος τον συμβιβασμό που του προτείνει ο Μάνος;

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 55 στις 21/12/2021

επεισόδιο 55

Όσο ο Χρύσανθος και η Μάρω προσπαθούν να διαχειριστούν την εισβολή στο σπίτι τους, ο Λουδοβίκος και η Πελαγία αρχίζουν να σχηματίζουν κάποιες θεωρίες. Η Σούλα, όμως, αποφασίζει να περάσει στην πράξη και επισκέπτεται την Μάρω. Η επίσκεψή της θα δώσει μια άκρη στο νήμα και ενδεχομένως να οδηγήσει σε αποκαλύψεις για τα μυστικά του Χρύσανθου, και όχι μόνο. Παράλληλα, στο σπίτι του Φεγκούδη, η μία κρίση διαδέχεται την άλλη και η Διώνη πρέπει να διαχειριστεί όχι μόνο τις όλο και συχνότερες εμφανίσεις της Σούλας στο σπίτι τους, αλλά και την εγκυμοσύνη της Τραβιάτα. Από τη μεριά της, η Τραβιάτα περνάει στην αντεπίθεση, όταν ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό της Διώνης. Ο Παντελής προσπαθεί διακαώς να αποκτήσει πρόσβαση στα μυστικά του Μάνου και έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ντάντω. Κι ενώ άλλοι παλεύουν να μάθουν την αλήθεια και άλλοι να την κρύψουν, η επαφή του Μάνου με τον θάνατο τον οδηγεί να ανοίξει την καρδιά του στην Τόνια.

Σε ξένα χέρια επεισόδιο 56 στις 23/12/2021

επεισόδιο 56

Η Τραβιάτα απειλεί τη Διώνη με εκβιασμό και τα καταφέρνει καλά για την ώρα. Ο Φεγκούδης προσπαθεί να ξεκουραστεί και να φάει ένα δείπνο που θα το ευχαριστηθεί, αλλά κανείς δεν τον αφήνει. Ο Μάνος θα βγει, επιτέλους, ραντεβού με την Τόνια. Η Μάρω προσπαθεί να εντοπίσει τις επαφές από την κάρτα sim του Ταρζάν και «πέφτει» στον Πιπερόπουλο, ο οποίος κεραυνοβολείται όταν μαθαίνει ποιανού είναι το τηλέφωνο. Ο Πάρης πιέζει τη Διώνη να του πει με τι την εκβιάζει η Τραβιάτα κι εκείνη αποφασίζει να του το πει. Η Μαριτίνα, με αφορμή την επίσκεψη στον Φεγκούδη, ανακαλύπτει ότι ο Μάνος έχει βγει με παρέα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για το Σε ξένα χέρια στο Daddy-Cool.gr

Close