Σφαγή ανάμεσα σε «αρνήτρια» και Ευαγγελάτο: «Μας καλείτε για να κουνάτε ειρωνικά το κεφάλι σας»

Ένας χαμός επικράτησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News στο Mega όταν αρνήτρια εβολιασμού των παιδιών λογομάχησέ με τον καθηγητή Βασιλακόπουλο και φυσικά η μπάλα πήρε και τον  Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», τόνισε ότι «στόχος της κοινωνίας είναι να πείσουμε τους ανθρώπους ώστε να κάνουν το βήμα προς την σωτηρία όλων μας», εννοώντας να εμβολιαστούν.

Στην εκπομπή τοποθετήθηκε, μητέρα τριών παιδιών και ανεμβολίαστη υγειονομικός που βγήκε σε αναστολή και αρνείται να εμβολιάσει την κόρη της που θα πάει πρώτη γυμνασίου.

Δειτε επίσης : Ματίνα Παγώνη ; Πρόταση για συνεργεία εμβολιασμού έξω από τα σχολεία

Ο κ. Βασιλακόπουλος την ρώτησε εάν εμβολιάστηκε κι εκείνη απάντησε: «Όχι ανήκω στους υγειονομικούς της Βέροιας που δεν εμβολιάστηκαν και βγήκα σε αναστολή. Αλλάζει κάτι αυτό; χαρακτηρίζομαι διαφορετικά γιατί δεν υπέκυψα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό;» ανέφερε.

«Η κυρία προφανώς θεωρεί ότι το εμβόλιο δεν είναι χρήσιμο και ασφαλές και δεν το έκανε ούτε στον εαυτό της. Πού έχει πάρει και αδειοδότηση», πρόσθεσε.

Δειτε επίσης : Δημήτρης Σταρόβας: Έχουμε κάνει τόσα εμβόλια στη ζωή μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι

Η κουβέντα ξέφυγε, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέφερε στην αρνήτρια μητέρα ότι στις ΗΠΑ εμβολιάζουν με Pfizer τον αμερικανικό στρατό.

«Γιατί να πάρουμε τον εμβολιασμό από τις ΗΠΑ; Σε κάποιες πολιτείες ισχύει η θανατική ποινή; Γιατί να μην πάρουμε και την θανατική ποινή στην Ελλάδα; Γιατί να κοιτάζουμε μόνο ότι μας συμφέρει στα άλλα κράτη; Γιατί να μη φύγω στην Γερμανία που μου προτάθηκε δουλειά με διπλάσια λεφτά»σχολίασε η ίδια.

Τότε η υγειονομικός συνέχισε να λέει την γνώμη της σύμφωνα με το thecaller.gr για επιστήμονες με τους οποίους συνεργάστηκε και μπορούν-σύμφωνα με την ίδια-να τεκμηριώσουν τα όσα λέει και ο παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος της είπε, «Εγώ ήθελα να ακούσουμε εσάς, και από επιστήμονες, επειδή μου βάζετε το ερώτημα, καταλαβαίνω ότι δεν έχετε κάτι άλλο να πείτε να κλείσουμε και την κουβέντα. Αλλά να σας πω γιατί βγάζω εσάς…».

Δείτε επίσης : 11η Σεπτεμβρίου 2001: H επίθεση στους Δίδυμους Πύργους που άλλαξε τον κόσμο

«Όχι, δεν καταλάβατε καλά. Εμείς καταλαβαίνουμε πολύ καλά για ποιο λόγο μας καλείτε, για να κουνήσετε ειρωνικά το κεφάλι κλείνοντας την σύνδεση ή κόβοντας τον συνάδελφο στον αέρα. Όπως έχει γίνει πολλές φορές. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας», είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Αντιλαμβάνομαι την ειρωνεία, αλλά θέλω να είμαι κι εγώ καθαρός, δεν σας στηρίζω καθόλου», της απάντησε ο παρουσιαστής.

Close