Σιωπηλός Δρόμος spoiler: Η Αθηνά και η Μαντώ έρχονται σε ρήξη 

Σε μεγάλη αναταραχή θα βρεθεί   η οικογένεια Καρούζου, στην συνέχεια των επεισοδίων Σιωπηλός Δρόμος . Ένα συμβάν θα ταράξει τις ισορροπίες, και η  Θάλεια θα είναι το επίκεντρο. Η αγωνία τους σε σχέση με τα παιδιά  μεγαλώνει συνεχώς . Η Αθηνά θα ξεσπάσει και θα γίνει ένα ράκος.

Κοντά της  θα είναι η Μαντώ, που της συμπαραστέκεται αφού είναι και το δικό της παιδί  φυλακισμένο. Οι δύο τους  θα έρθουν σε ρήξη που θα θα ταράξει  την σχέση τους. Γιατί θα βγουν εκτός εαυτού και τι θα ακολουθήσει;

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Γραμματικός πιάνονται στα χέρια

Η  Αθηνά και η Μαντώ έρχονται σε ρήξη 

Η αστυνομία θα συμβουλέψει  την οικογένεια Καρούζου να κάνει ότι πουν  οι  απαγωγείς .Όλα αυτά χωρίς φυσικά να γνωρίζει  τι είναι ικανός να κάνει ένας γονιός όταν το παιδί του αγνοείται. Η Μαντώ παίρνει την απόφαση  να κάνει κάτι μόνη της  και ζητά από τον σύζυγό της και δήμαρχο της περιοχής, να δράσει άμεσα .

Δείτε επίσης : Έξαψη επόμενα επεισόδια : 46 , 47 , 48

Οπότε η Μαντώ, παίρνει μόνη της πρωτοβουλία, αδιαφορώντας για τους αστυνομικούς και τους υπόλοιπους  γονείς και κάνει πρόταση για 40 εκατομμύρια ευρώ στους απαγωγείς έτσι ώστε να βρεθεί μια λύση.  Επίσης δηλώνει σε λα τα μέσα αυτή της την κίνηση  προκαλώντας  πανικό στην οικογένεια.

Οι απαγωγείς δεν συμφωνούν . Η οικογένεια Καρούζου βρίσκεται σε σοκ.  Έτσι η  Αθηνά και η Μαντώ έρχονται στα χέρια. Και μέσα σε όλα αυτά, η Θάλεια εξαφανίζεται από την αστυνομία.

Close