Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Γραμματικός πιάνονται στα χέρια

Οι εξελίξεις θα είναι ανατρεπτικές για άλλη μια φορά στις Άγριες Μέλισσες

Μελέτης και Γραμματικός θα έρθουν στα χέρια, στην συνέχεια των επεισοδίων στις  Άγριες Μέλισσες. Είναι και οι δυο οργισμένοι με τα τελευταία γεγονότα που έχουν προκύψει . Ο Αλέξης είναι  ράκος, ύστερα από την ανακοίνωση της Πηνελόπης για το διαζύγιο και πιστεύει πως ευθύνεται ο Μελέτης για αυτή της την απόφαση.

Ο Μελέτης πάλι έχει μάθει για  μητέρα του και τον Θεμελη. Έχει μάθει όλα όσα πέρασε η μητέρα του από τον Θέμελη. Έμαθε και για τον Δούκα, που της πήρε το παιδί της μέσα από τα χέρια της και μετά από έναν άσχημο καυγά εξαφανίζεται.

Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Γραμματικός πιάνονται στα χέρια

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Μιλτιάδη

Και εκεί είναι που θα συναντήσει τον Γραμματικό . Ο εισαγγελέας Γραμματικός έχει αναλάβει την υπόθεση του Θέμελη, αλλά και τους  “Αβάντες”, την οργάνωση  εμπλέκεται  και ο Μελέτης. Οι δύο τους  ανταλλάζουν έντονα βλέμματα  και ο καυγάς αρχίζει μέσα στον δρόμο.

Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Γραμματικός πιάνονται στα χέρια

Σύμφωνα με το TV24, οι δυο τους συγκρούονται έντονα με αφορμή την απόφαση της Πηνελόπης. Ο ένας εκτοξεύει στον άλλον απειλητικά λόγια με αποτέλεσμα να πιάνονται στα χέρια. Τότε περνάει ο Άγγελος, που τους χωρίζει και τους πηγαίνει στο τμήμα. Ο εισαγγελέας σκέφτεται να κάνει μήνυση, αλλά μετά το μετανιώνει. Η αρχή για εκδίκηση έχει γίνει και κάνεις δεν ξέρει που θα καταλήξει.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close