Στοργή επόμενα επεισόδια: 9, 10, 11

Στοργή επόμενα επεισόδια: 9, 10, 11 . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ Στοργή. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Κάθε επεισόδια και απο κλάμα

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 9 στις 2/12/22

Επεισόδιο 2

Παρασκευή

Όταν ο πατέρας του Σάκη σκοτώνει τη μητέρα του μπροστά στα έντρομα μάτια του, εκείνος, ένα ορφανό πια παιδί, καταλήγει στο σπίτι της μητριάς του. Εκεί όμως θα μεγαλώσει σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον, αφού η μητριά του βρίσκει ευκαιρία να πάρει την εκδίκησή της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βρίσκει νέα κοπέλα

Παράλληλα, η Αλίκη εξιστορεί τον ρόλο που έπαιξε στο ατύχημα της γιαγιάς της, που οδήγησε τη μητέρα της στη φυλακή. Στο μεταξύ, ο Δαμιανός αμφιταλαντεύεται για το εάν θα ακολουθήσει τη γυναίκα του στη Βοστώνη, όπου ετοιμάζεται να μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 10 στις 2/12/22

Επεισόδιο 10

Παρασκευή

Η Αλίκη φτάνει στο γραφείο της Γιατρού έχοντας μια μεγάλη γρατζουνιά στο χέρι της. Μόνο που αυτή τη φορά δεν την έχει προκαλέσει η ίδια στον εαυτό της… Καθώς ανατρέχει στο παρελθόν, εξιστορεί στη Γιατρό τη ζωή της με τη βίαιη μητέρα της. Όμως, όσο κι αν ανοιχτεί, υπάρχει ακόμα κάτι τρομερό που δεν μπορεί να βγάλει από μέσα της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

Στο μεταξύ, στο γραφείο καταφτάνει η Δώρα Γεωργίου, ζητώντας τη βοήθεια της Γιατρού. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που μόλις της αποκάλυψε η βαριά άρρωστη μητέρα της την έχει συγκλονίσει. Παράλληλα, ο Σάκης ο Μόρτης, που εξακολουθεί να παλεύει με τις κρίσεις πανικού, σκάβει ακόμα πιο βαθιά στα τραύματα της παιδικής του ηλικίας.

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 11 στις 2/12/22

Επεισόδιο 11

Παρασκευή

Ο Σάκης γυρίζει πίσω στα παιδικά του χρόνια, όταν προσπαθούσε να βρει τη θέση του σε ένα σπίτι στο οποίο ήταν ανεπιθύμητος. Η μητριά του τον εκμεταλλεύεται και τον βάζει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, ενώ τα ετεροθαλή αδέρφια του τον μισούν και δεν βλέπουν την ώρα να τον ξεφορτωθούν.

Δείτε ακόμη Στοργή επόμενα επεισόδια: 1, 2

Η μόνη που τον στηρίζει είναι η κατάκοιτη γιαγιά του, η Στέλλα. Όταν πεθαίνει κι αυτή, ο μικρός Σάκης αποφασίζει να βγει στον δρόμο για να επιβιώσει. Στο μεταξύ, η Αλίκη εμφανίζεται στο ραντεβού της πολύ σοβαρή. Έχει έρθει η στιγμή να αποκαλύψει τον βίαιο τρόπο με τον οποίο πέθανε η παρανοϊκή μητέρα της, αλλά και τη δική της συμμετοχή σε αυτόν.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Στοργή με ένα κλικ εδώ

Close