Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέξης βρίσκει νέα κοπέλα.

Και πολύ θα κάνει…τέτοιο ομορφόπαιδο δεν πρέπει να σκάει για την Μυρτάλη…

Στη Γη της Ελιάς οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες για τη Μυρτάλη η οποία από ένα καλοκάγαθο κορίτσι έχει μετατραπεί σε… εφιάλτη για όσους βρίσκονται δίπλα της. Και σιγά-σιγά απομακρύνονται από κοντά της.

Ακόμη κι εκείνοι που πίστευε ότι δεν θα την άφηναν ποτέ. Όμως, για τις εξελίξεις, υπεύθυνη είναι εκείνη που με τη συμπεριφορά της ξεπερνά κάθε όριο. Θέλει να έχει μόνο εκείνη τον έλεγχο, δεν ακούει κανέναν και κινδυνεύει να τα χάσει όλα. Και τους ανθρώπους της και την περιουσία της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή με τις ημέρες προβολής της σειράς

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Η μεγάλη έκπληξη θα έρθει από τον Αλέξη. Για εκείνον η Μυρτάλη ήταν το ανεκπλήρωτο όνειρό του. Από τη στιγμή που ήταν μαζί, ζούσε το δικό του όνειρο και πετούσε στα ουράνια.

Όμως και το δικό του όνειρο η Βρεττάκου κατάφερε να το μετατρέψει σε εφιάλτη. Η Μυρτάλη όσο περνά ο καιρός δείχνει ακόμη πιο έντονα το σκληρό της πρόσωπο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κάνει άνω κάτω Κουράκο και Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται ο ψυχολόγος του Χρήστου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Ευτυχίας και του Κουράκου

Ο Αλέξης, μπορεί να βρίσκεται δίπλα της, αφού είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και υπακούει σε οποιαδήποτε επιθυμία της, όμως αυτό δεν θα τραβήξει πάρα πολύ.

Θα υπάρξει ένας έντονος καυγάς ανάμεσά τους και ο Αλέξης θα συνειδητοποιήσει ότι ο έρωτας ανάμεσά τους είναι μονόπλευρος. Η Μυρτάλη τον θέλει για να της κάνει τα θελήματα και να αναδεικνύει τον εγωισμό της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μπαίνει φυλακή

Η Γη τη Ελιάς: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης είχε εμμονή μαζί της. Αλλά αυτό που βλέπει είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που ονειρευόταν. Η Μυρτάλη είναι πλέον αδίστακτη, ένα τέρας. Δεν φτάνει που τον μειώνει συνέχεια, τον διατάζει και τον βασανίζει, φτάνει στο σημείο να τον απειλήσει.

Ο Αλέξης πέφτει από τα σύννεφα. Συνειδητοποιεί πλέον ότι η σχέση του μαζί της δεν μπορεί να έχει καμία συνέχεια κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είναι θέμα χρόνου να υπάρξει η μεγάλη έκρηξη. Και πράγματι, αυτή δεν θα αργήσει να έρθει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Μαργαρίτα σε κρίσιμη κατάσταση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βλέπει τον Μιχάλη με άλλο μάτι

Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου και ο Αλέξης αποφασίζει να αφήσει κι εκείνος τη Μυρτάλη. Μάλιστα, τα spoilers θέλουν τον Αλέξη να βρίσκει αλλού παρηγοριά. Μία γυναίκα που έρχεται στη Μάνη θα είναι εκείνη που θα τον κάνει να ξεχάσει τη Μυρτάλη. Ποια θα είναι όμως η αντίδραση της τελευταίας;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close