Survivor Spoiler: Τέλος για Ντάφυ και Κόρο

Τα φαβορί καταρρέουν και φυσικά ο λόγος  για τον Ντάφυ και τον Κόρο που αναμφισβήτητα ήταν στην τριάδα ης κορυφής. Όσο για τον Τζέιμς, Νίκο και Ηλία Μπόγδανο ο δρόμος είναι ανοιχτός για την νίκη.

Τεράστιες ανατροπές βλέπουμε στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα οι τελευταίες αποχωρήσεις σύμφωνα με το weeklynews.gr φαίνεται πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, στο να αλλάξει η λίστα με τα φαβορί του Survivor. Όνομα-έκπληξη βρέθηκε ξαφνικά στην κορυφή της λίστας, με το απόλυτο φαβορί 2 μήνες πριν, να κατρακυλάει στην τελευταία θέση.

Τα φαβορί κατέρρευσαν

Ο Κορόμι πριν από σύντομο χρονικό διάστημα, δινόταν ως το νούμερο ένα φαβορί του Survivor, με βάση τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών. Συγκέντρωνε όλα τα χαρακτηριστικά εξάλλου που χρειάζεται ένας επίδοξος νικητής του Survivor. Δυνατός στα αγωνίσματα, με ηγετικές τάσεις και με ικανοποιητική δημοφιλία στο κοινό.

Δείτε επίσης : Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram

Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος μπορεί στα αγωνίσματα να μην τα κατάφερνε ποτέ ιδιαιτέρως καλά αλλά η στήριξη του κόσμου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Για την ακρίβεια κανένας άλλος παίκτης δεν έχει βρεθεί τόσες φορές υποψήφιος για αποχώρηση, βγάζοντας την τελικά καθαρή σε ισάριθμες περιπτώσεις . Ούτε καν ο νικητής του Survivor 2017 και υπερβολικά δημοφιλής στους τηλεθεατές, Ντάνος, δεν είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο.

Αμφότεροι όμως δεν υπολογίζονται καθόλου από τους bookmakers και εμφανίζονται ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Με δεδομένο ότι σχεδόν ποτέ δεν πέφτουν έξω, το μέλλον τους στο παιχνίδι δεν μοιάζει ευοίωνο. Αν για τον Τριαντάφυλλο είναι λίγο αναμενόμενο, με δεδομένη την αδυναμία του να ανταποκριθεί στα αγωνίσματα, για τον Κορόμι πραγματικά προκαλεί μεγάλη εντύπωση η αλλαγή αυτή.

Η τριάδα της κορυφής και η γυναικεία παρουσία

Αντίστροφη πορεία έχει ακολουθήσει ο Ηλίας Μπόγδανος που πλέον φιγουράρει ως το νούμερο ένα φαβορί, με τους Τζέιμς και Νίκο Μπάρτζη να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Ίσως μάλιστα οι δύο τελευταίοι, μετά και την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού, να έχουν κερδίσει πόντους στην μάχη αυτή.

Δείτε επίσης : Τέτα Καμπουρέλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψη του συζύγου της

Εντύπωση ακόμα προκαλούν, οι μηδαμινές πιθανότητες που δίνουν οι εταιρείες στις γυναίκες, για να κερδίσουν το Survivor. Μοναδική παρουσία στην πρώτη πεντάδα είναι αυτή της Καρολίνας, με την Μαριαλένα και Νικολέτα να βρίσκονται πολύ πιο πίσω και την Ελένη Χαμπέρη… στο πουθενά.

Ηλίας Μπόγδανος : 4,50
Τζέιμς: 5,00
Νίκος Μπάρτζης: 7,00
Σάκης Κατσούλης : 7,50
Καρολίνα: 8,00
Ασημακόπουλος: 9,00
Μαριαλένα: 12,00
Νικολέτα: 12,00
Ελένη Χαμπέρη: 12,00
Τριαντάφυλλος: 14,00
Κόρομι: 14,00

Ακόμα μια ενδεικτική κατηγορία είναι η προέλευση του νικητή. Θα είναι ένας από τους Μαχητές, τους Διάσημους ή κάποιος παίκτης που μπήκε μεταγενέστερα στο παιχνίδι; Εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αφού οι διάσημοι που έχουν μείνει στο παιχνίδι είναι… ο Τριαντάφυλλος!

Close