Γιώργος Κατσαούνης-Survivor-

Survivor: Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Κατσαούνη μετά τον αποκλεισμό του. Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Κατσαούνη, μετά τον αποκλεισμό του από το Survivor. 

Ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν στο Survivor από την αρχή του reallity για φέτος και η αλήθεια είναι πως αποτελούσε φαβορί. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο, ήταν καλός στην συμβίωση και είχε περισσότερες φιλίες παρά αντιπαλότητες και σίγουρα ήταν πολύ καλός αγωνιστικά.

Κι ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης προχωρούσε αργά και με σταθερά βήματα προς τον τελικό, όλα άλλαξαν όταν πριν λίγα επεισόδια τον είδαμε να πιάνεται στα χέρια με τον Τάκη Καραγκούνια. Ποιο ήταν το πρώτο μήνυμα του πρώην παίκτη του Survivor μετά την αποβολή; Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Survivor Spoiler 10/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το μεγάλο έπαθλο

Ο Γιώργος Κατσαούνης, αποβλήθηκε από το Survivor επειδή πιάστηκε στα χέρια με τον Τάκη Καραγκούνια. Ο Γιώργος Λιανός και η παραγωγή για μερικές μέρες κράτησαν τον Γιώργο Κατσαούνη εκτός αγωνισμάτων, μέχρι να αποφασίσουν αν θα φύγει ή θα μείνει. Εν τέλει αποφασίστηκε να φύγει από το Survivor.

Γιώργος Κατσαούνης-Survivor-

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς…ΛΟΧΑΓΌΣ» έγραψε στα social media ο Γιώργος Κατσαούνης μετά την απομάκρυνσή του από το Survivor.

Δείτε ακόμα Survivor: Διώχνουν τον Τάκη Καραγκούνια;

Γιώργος Κατσαούνης-Survivor-

Δείτε το συμβάν ανάμεσα στον Τάκη και στον Κατσαούνη:

 

Close