Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 6 , 7

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 6. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Τα νούμερα. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 6 στις 21/10/22

Επεισόδιο 6

Παρασκευή

Ο Φοίβος (Φοίβος Δεληβοριάς) ανακαλύπτει πως η μικρή Χλόη (Έβελιν Λύτρα) έχει γίνει πολύ γνωστή TikToker και έχει πιάσει διαδικτυακή φιλία με τη δημοφιλή νέα τραγουδίστρια Joanne, περσινή νικήτρια στο THE VOICE. Αισθάνεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν, με τη νέα μουσική πραγματικότητα- και αποφασίζει να καλέσει τη Joanne στη «Μάντρα».

Αυτή όμως πάει «πακέτο» με έναν αλαζονικό νεαρό μάνατζερ (Διονύσης Ατζαράκης), ο οποίος απαιτεί όλο και πιο παράλογα πράγματα και έρχεται σε συνεχείς συγκρούσεις με τον Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης). Η Δανάη (Άλκηστης Ζιρώ) δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την άφιξη της νέας τραγουδίστριας και φοβάται ότι ο Φοίβος αρχίζει και την αγνοεί.

 

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 1, 2, 3

 

Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αγοράζει έναν αρχαίο κινέζικο αστρολογικό χάρτη απ’ το dark web και διατείνεται πως μπορεί να διαβάσει το μέλλον όλων των φίλων του στη «Μάντρα». Αυτό που βλέπει για τον Άλεξ (Αλέξανδρος Χωματιανός) του προκαλεί τρόμο-και προσπαθεί να το αποτρέψει.

Τέλος, ο Χάρης βγαίνει ραντεβού με μια φίλη της Κίρμπυς (Άννα Θεοχάρη), τη Ντορίνα. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Όλα τελειώνουν με ένα εκρηκτικό live που ο Φοίβος έχει την ευκαιρία να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον-και τη σχέση του με την κόρη του.

Δείτε επίσης : Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 4, 5

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Τα νούμερα με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close