Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 4, 5

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 4, 5. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Τα νούμερα. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Πραγματικά δεν έχω λόγια για αυτήν την σειρά…

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 4 στις 7/10/22

Επεισόδιο 4

Παρασκευή

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) κατηγορεί τον Φοίβο (Φοίβο Δεληβοριά) ότι παραέχει αφεθεί στη μελαγχολική μουσική και στο παχυντικό φαγητό. Του επιβάλλει λοιπόν αυστηρή δίαιτα, άθληση κι ένα live με τον πιο σταθερά αισιόδοξο από τους συναδέλφους του: τον Κωστή Μαραβέγια. Αυτό, όμως, που βρίσκει ο Φοίβος πηγαίνοντας να συναντήσει τον Κωστή, είναι απολύτως σοκαριστικό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξεκινούν τα προβλήματα στον γάμο τους

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 1, 2, 3

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σωθεί το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Εν τω μεταξύ, μια μυστηριώδης βαλίτσα που βρίσκεται ξαφνικά στο κουρείο του Σπύρου και του Ζερόμ (Σπύρος Γραμμένος & Ζερόμ Καλούτα) φτάνει τον συνωμοσιολόγο Θανάση (Θανάση Αλευρά) στα πρόθυρα της τρέλας.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πάθος έχει σβήσει για πάντα

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 1, 2, 3

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου σε θανάσιμο κίνδυνο-Το σκοτώνουν;

Το live απειλείται γι’ ακόμα μια φορά. Θα σωθεί, άραγε, ο Φοίβος από το νέο του αδιέξοδο; Και τι ρόλο θα παίξουν σ ’αυτό η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, μια ποδοσφαιρική 11άδα, ο Κώστας Καρυωτάκης, ένα έξυπνο ρολόι και η μικρή Χλόη;

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 5 στις 14/10/22

Επεισόδιο 5

Παρασκευή

Ο Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Χρήστο Νικολόπουλο με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) και η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) λένε στον Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί. Εκείνος κάνει τα πάντα για να τους αποδείξει το αντίθετο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βγάζει το άλλο του πρόσωπο στην Αργυρώ

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 1, 2, 3

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός ελέγχου

Στο απολύτως άλλο άκρο, ο Μενέλαος (Γιάννης Καρακατσάνης) γυρίζει σε βιντεοκλίπ μια πολιτικώς ορθή εκδοχή του τραγουδιού «Φούμα-Φούμα». Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) γίνεται μανιώδης vegan και τσακώνεται άγρια με τον προμηθευτή κρεάτων της «Μάντρας» (Απόστολος Γκλέτσος), τον οποίο ερωτεύεται σφόδρα η Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη). Εκείνος, όμως, κεραυνοβολείται από την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, που έρχεται τυχαία στο μαγαζί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 1, 2, 3

Δείτε ακόμη Τα νούμερα επόμενα επεισόδια: 2, 3

Ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) είναι πεπεισμένος πως ο Διονυσίου δεν είναι αυτό που δείχνει. Παράλληλα, η Παπαδοπούλου λέει τον καφέ στη Δανάη και αυτά που βρίσκει δεν της αρέσουν ιδιαίτερα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Τα νούμερα με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close