Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 21 , 22 , 23 , 24 , 25

Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων21 , 22 , 23 , 24 , 25 . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά του MEGA.

Το αύριο μας ανήκει Δευτέρα 11/10/21 επεισόδιο 21

επεισόδιο 21

Η Φανή κρατείται και ανακρίνεται από την αστυνομία ως ύποπτη για τη συμμετοχή της στην έκρηξη. Η Ματίνα, ύστερα από πιέσεις, αποφασίζει να παραδώσει το φωτογραφικό υλικό που έχει στα χέρια της. Ο Λάζαρος παρακολουθει την Χριστίνα .Ο Λευτέρης θα αναζητήσει τον δράστη που προκάλεσε το ατύχημα της Έλλης.

Το αύριο μας ανήκει τρίτη  12/10/21  Επεισόδιο 22

Επεισόδιο 22

  Η ‘Έλλη θα χάσει το παιδί και είναι σε μεγάλο  σοκ . Μάνος και Λιάνα είναι κι αυτοί απαρηγόρητοι. Ο Μένιος θα πάει  στην Φανή και θα την παρακαλέσει ]ι να τους πει  που ήταν την βραδιά της έκρηξης. Κι ενώ κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι κρύβει η Φανή και ποιον προστατεύει, ο Ορέστης  μελετώντας το φωτογραφικό υλικό που του παρέδωσε η Ματίνα θα κάνει μια τυχαία ανακάλυψη . Μια απροσεξία θα σταθεί η αιτία να ανακαλύψει η Έλλη τη σχέση της Σοφίας με τον Ορέστη.

Το αύριο μας ανήκει Τετάρτη 13/10/21 Επεισόδιο 23

Επεισόδιο 23

Η ‘Έλλη θα πάει στην Σοφία και θα της ζητήσει εξηγήσεις. Η Σοφία θα έρθει σε δύσκολη θέση και θα προσπαθήσει να εξηγήσει τι ακριβώς νιώθει για τον Ορέστη. Ο Λευτέρης θα προτείνει στην Κατερίνα να πάνε σε ενάν ειδικό και να ζητήσουν βοήθεια. Ο Κωστής αρνείται να δεχτεί πως η μητέρα του βρίσκεται ακόμα υπό κράτηση και κατηγορεί τον Πασχάλη πως δεν προσπαθούν αρκετά για την αποφυλάκισή της.  Ο Πασχάλης θα επισκεφτεί την Φανή και θα της ζητήσει να καταθέσει την αλήθεια.

Το αύριο μας ανήκει Πέμπτη 14/10/21 Επεισόδιο 24

Επεισόδιο 24

Η Κορίνα δέχεται επίθεση από τον  Κωστή, όταν ο Κωστής θα ανακαλύψει πως η Κορίνα φταίει που προφυλακίστηκε η μητέρα του. Ο Μένιος προσπαθεί να τον παρηγορήσει, αλλά εκείνος σκέφτεται να το σκάσει απο το σπίτι.

Δείτε επίσης :Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 16 , 17 , 18 , 19 , 20

O Ορέστης θα ψάξει να βρει τρόπο για  να μπει στο εργοστάσιο του δημάρχου. Πιστεύει ότι από εκεί προμηθεύτηκαν τα υλικά για την κατασκευή του εκρηκτικού μηχανισμού. Ο Νικηφόρος επισκέπτεται την Φανή στη φ υλακή και την προτρέπει να μιλήσει ανοιχτά για την βραδιά της έκρηξης. Ποιο είναι το μυστικό που κρύβουν;

Το αύριο μας ανήκει Παρασκευή 15/10/21 Επεισόδιο 25

Επεισόδιο 25

Ο Νικηφόρος  είναι  διατεθειμένος να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Φανής, εκείνη όμως του το απαγορεύει .Πιστεύει πως το μυστικό τους θα αναστατώσει τις ζωές όλων. Η Χριστίνα και η Τατιάνα πα επισκεφτούν τον Μιχάλη στο νοσοκομείο, ο ίδιος όμως ανυπομονεί και θέλει να επιστρέψει στη δουλειά του. Σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, η Σοφία και ο Νικηφόρος αποφασίζουν να μιλήσουν στα παιδιά για την σχέση της μητέρας τους. Ο Πασχάλης στήνει παγίδα στον Ορέστη και τον πιάνει στα πράσα την ώρα που μπαίνει κρυφά στο εργοστάσιό.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για Το αύριο μας ανήκει  

Close