Τατουάζ: Αυτή είναι η  επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών!

Σα βόμβα έσκασε η είδηση ότι η σειρά «Τατουάζ» ρίχνει τίτλους τέλους.

Η δημοφιλής σειρά του ALPHA ολοκλήρωνεται το καλοκαίρι μετά από δύο υπερεπιτυχημένες σεζόν. Η απόφαση αυτή ξάφνιασε πολλούς με δεδομένο ότι το σίριαλ σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Δείτε επίσης: Χτενίσματα με κορδέλα: Ιδέες για κάθε μήκος μαλλιών και περίσταση

Η απόφαση πάρθηκε από κοινού από τους τρεις συντελεστές της.
Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έγινε γνωστό το παρασκήνιο του πολυσυζητημένου τέλους. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου η απόφαση πάρθηκε μετά από ραντεβού που είχε οι δημιουργοί της σειράς με τα στελέχη του καναλιού.

«Το Τατουάζ ολοκληρώνεται στη δεύτερη σεζόν του, τον Ιούνιο, όπου λήγει και τα συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου με τον Alpha. Αυτό έγινε γνωστό την Κυριακή αφού πρώτα οι δημιουργοί της σειράς έκαναν ραντεβού με στελέχη του σταθμού. Εκεί αποφασίστηκε να μη συνεχιστεί το Τατουάζ. Στη συνέχεια ο Ανδρέας Γεωργίου έστειλε ένα e-mail σε όλους τους συντελεστές της σειράς.

Δείτε επίσης: Ο άνθρωπος που είναι τσιγκούνης στην τσέπη, είναι και στην ψυχή.

Είχαν γίνει συζητήσεις για να συνεχιστεί αυτή η δουλειά και του χρόνου. Τελικά φαίνεται, πως επειδή θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις και κάποιοι ηθοποιοί δεν ήθελαν να συνεχίσουν και τρίτη σεζόν επειδή κουράστηκαν και ήθελαν να κάνουν και άλλα πράγματα, η σειρά δεν θα συνεχιστεί» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Πηγή: dailymedia.gr
Close