Το Προξενιό της Ιουλίας Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 05/3/2024 έως 07/3/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 05/3/24 έως 07/3/2024. 

 

Για να δούμε…

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 56 στις 05/3/2024

Επεισόδιο 56

Τετάρτη

Στο αρχοντικό Προβιού, η Ιουλία βοηθάει κρυφά το Χρήστο να βρει αυτά που πιστεύει πως έχει κρύψει η μητέρα του. Στην προσπάθειά της αυτή, η Στεφανία θα την προειδοποιήσει για τον σκοτεινό χαρακτήρα της Δέσπως, όμως εκείνη, την αγνοεί. Δεν την αγνοεί όμως η Χάδω, που φροντίζει να στριμώξει την Δέσπω, ώστε να την πάρει με το μέρος της.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αλεξάνδρα και Γιωργίκης είναι αδέρφια και μαθεύεται

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 59, 60, 61

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σκοτώνεται η Χαδω με τον Γιωργικη

Εν τω μεταξύ, οι εξελίξεις μεταξύ του Γρηγόρη και της Φιλιώς προχωράνε, αναγκάζοντας τον Στασινόπουλο να επισκεφτεί εκ νέου την Στάσα, για να της πει τα νέα, την ίδια ώρα που εν αγνοία όλων, ο Ρήγας, ζει τον κρυφό του έρωτα με τη Βαγγελίτσα…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 57 στις 06/3/2024

Επεισόδιο 57

Πέμπτη

Ο Προβιός βρίσκει την Ιουλία με τον Χρήστο κλεισμένους στο υπόγειο και οι δικαιολογίες που του λένε, δεν του αρκούν. Σε ένδειξη καλής θέλησης απέναντι στον γιό του, τον απομακρύνει από το μπαούλο με τα πράγματα της Χάδως και τον οδηγεί στη ντουλάπα που υπάρχουν όσα ενθύμια έχει κρατήσει από τη μητέρα του.

Αυτό, καθυστερεί την επίσκεψη του Χρήστου και της Ιουλίας στο δάσος με τα μανιτάρια, όπου ο Επιφάνειος έχει αφήσει το κασελάκι με τις επιστολές της Ευγενίας.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης μαθαίνει ότι η Ιουλία είναι έγκυος

Το προξενιό της Ιουλίας-Κυριακούλα-

 

 

Το προξενιό της Ιουλίας: O Επιφάνειος κάνει την ανατροπή

Την ίδια στιγμή, η νέα αδιαθεσία της Κυριακούλας, φέρνει στο σπίτι τον γιατρό Γκλαβάνη, που ζητάει να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που την έστειλε να κάνει, ενώ ο Στασινόπουλος, επισκέπτεται τον Στράτο στην φυλακή, για να του ανακοινώσει ότι έχουν εξελίξεις ανάμεσα στα παιδιά τους, που μπορεί να τους κάνουν συμπέθερους.

Στο μεταξύ, οι δυο οικογένειες ετοιμάζονται για να δώσουν λόγο, ενώ η Χάδω, προχωράει το σχέδιο της υιοθεσίας και αποφασίζει να μιλήσει γι’ αυτό με την μικρή Χάιδω…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 58 στις 07/3/2024

Επεισόδιο 58

Παρασκευή

Μια συνάντηση της Αλεξάνδρας με τον Δημητρό, την φέρνει σε δύσκολη θέση την ίδια ώρα, που η Στάσα εκπλήσσεται όταν η Ιουλία της εξομολογείται πώς νιώθει για το Γιωργίκη και τις προθέσεις της σχετικά με την εγκυμοσύνη.

Εν τω μεταξύ, στο σπίτι Στασινόπουλου, η Φιλιώ ετοιμάζεται για το προξενιό, την ώρα που η Βαγγελίτσα υποφέρει μετά τον αναπάντεχο χωρισμό της από τον Ρήγα.

Το Προξενιό της Ιουλιάς: Όσοι είναι εξαφανισμένοι είναι υποψήφιοι δολοφόνοι

 

Η Στάσα απο Το Προξενιό της Ιουλίας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη παρέα με τον Μάνο Νιφλή

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Κατερίνη απειλεί τον Στασινόπουλο

Από την άλλη πλευρά, η Χάδω συγκρούεται με τον Γιωργίκη σχετικά με την υιοθεσία της μικρής Χάιδως και νιώθοντας πιεσμένη, ξεσπάει στην Στεφανία και στην Ιουλία, την ώρα που η σχέση της Στεφανίας με την Δέσπω διαταράσσεται όλο και περισσότερο.

Και ενώ το προξενιό του Γρηγόρη και της Φιλιώς ολοκληρώνεται μέσα σε γιορτινό κλίμα στο σπίτι των Στασινόπουλων, την ίδια ώρα, στο σπίτι του Γιωργίκη, η Ιουλία σοκάρεται δυσάρεστα, καθώς έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά του άντρα της, την οποία αγνοούσε…

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close