Το Προξενιό της Ιουλίας Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 16/4/2024 έως 18/4/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 16/4/24 έως 18/4/2024. 

 

XA ΜΟΣ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ

 

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 73 στις 16/4/2024

Επεισόδιο 73

Τρίτη

 

Η συνάντηση στο νεκροταφείο του Τυρνάβου κατά τη διάρκεια του ψυχοσάββατου, μεταξύ των δυο παλιών εραστών, Στάσας Σκούταρη και Στράτου Ραζίνη, θα κλείσει κάποιες παλιές πληγές και θ’ ανοίξει καινούργιες, ανατρέποντας έτσι κάθε καινούργια ισορροπία που έχει δημιουργηθεί.

Όσα δεν έχουν ειπωθεί, θα ειπωθούν και όσα δεν έχουν γίνει θα γίνουν, μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων οικογενειών, με μοιραίους πρωταγωνιστές, εκτός από την Στάσα και τον Στράτο, τον Στασινόπουλο, αλλά και τον Ρήγα, την Κυριακούλα, αλλά και τον Ζαφείρη, ακόμα και τον «τρελό του χωριού» τον συμπαθέστατο Ζήση, που θα δώσει άθελά του το εναρκτήριο λάκτισμα για ένα ντόμινο δραματικών εξελίξεων.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Ζαφείρης φυγαδεύει τον Επιφάνειο

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Στασινόπουλος εντοπίζει πληροφορίες για την απόδραση του Στράτου Ραζίνη

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η παράνομη σχέση Στάσης και Κωστή αποκαλύπτεται

Το αποτέλεσμα, θα φέρει μια νέα ισορροπία τρόμου στον Τύρναβο, κάτι που δεν αργούν να αντιληφθούν, τόσο ο Γρηγόρης, όσο και η Αλεξάνδρα, την ώρα που στο αρχοντικό Προβιού, η Ιουλία, έχει κάθε λόγο ν’ ανησυχεί για τις νέες περιπέτειες που μπαίνει η οικογένειά της.

Σ’ αυτές τις περιπέτειες, ο Γιωργίκης, θα σταθεί δίπλα της, αγνοώντας, πως την ίδια στιγμή, στην Αθήνα, η Στεφανία επισκέπτεται την ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται ο Χρήστος, προκειμένου να τον δει, συνοδευόμενη από έναν ακόμα αντίπαλο του Γιωργίκη…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 74 στις 17/4/2024

Επεισόδιο 74

Τετάρτη

 

Η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο και στην οικογένεια Στασινόπουλου, καθώς ο Κωστής, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τις αρχές, σχετικά με την ηθική, αλλά και την ποινική ευθύνη όσων συνέβησαν στο ματωμένο ψυχοσάββατο του Τυρνάβου.

Την ίδια ώρα, η Κυριακούλα συγκλονισμένη από τις τραγικές και αναπάντεχες εξελίξεις, γυρεύει παρηγοριά στην αγκαλιά των παιδιών της, της Αλεξάνδρας και του Γρηγόρη, ενώ ταυτόχρονα ο γιός της, αρχίζει να κρατάει απόσταση από την σύζυγό του, θεωρώντας την υπεύθυνη για την τροπή της υπόθεσης του πατέρα του.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι συζητήσεις ψυχίατρου- Χρήστου ξετυλίγουν το κουβάρι του παρελθόντος

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο θάνατος που θα συγκλονίζει την κοινωνία του Τυρναβου

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 76, 77, 78

Στο μεταξύ, τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από την μοιραία συνάντηση στο νεκροταφείο, βασανίζουν τους παρευρισκόμενους οι οποίοι ψάχνουν να δώσουν απαντήσεις για όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στην Αθήνα, η επίσκεψη που δέχεται ο Χρήστος στην ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται, τον γεμίζει χαρά. Ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους επισκέπτες του καθώς η κατάσταση του, τους φέρνει αντιμέτωπους με πολλά κρίσιμα ερωτηματικά, η απάντηση των οποίων θα κρίνει το μέλλον της σχέσης του μαζί τους.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 75 στις 18/4/2024

Επεισόδιο 75

Πέμπτη

 

Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το κλίμα που επικρατεί τον Τύρναβο, και γίνεται η αφορμή για να επανασυνδεθεί και μάλιστα με πολύ ισχυρούς δεσμούς η οικογένεια της Στάσας.

Το γεγονός αυτό, που αρχικά αντιμετωπίζεται θετικά από τον Γιωργίκη Προβιό, αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται βραχνάς γι’ αυτόν, καθώς θεωρεί, ούτε λίγο, ούτε πολύ, κτήμα του την Ιουλία, η οποία παλεύει αγωνιωδώς να ισορροπήσει μεταξύ των υποχρεώσεών της ως συζύγου, μάνας, κόρης αλλά και αδελφής.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σε αγαπώ είσαι όλη μου η ζωή- Καρέ καρέ οι σκηνές

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η παράνομη σχέση Στάσης και Κωστή αποκαλύπτεται

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα πεθαίνει

Την ίδια ώρα, η επαγγελματική υποχρέωση που θέλοντας και μη έχει αναλάβει ο Γρηγόρης απέναντι στον Γιωργίκη, φέρνει για άλλη μια φορά, κοντά, τους δυο παλιούς εραστές.

Η παράξενη σχέση τους και η αντιφατική συμπεριφορά των δύο νέων, ειδικά μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νεκροταφείο Τυρνάβου, θα κάνουν πολύ σύντομα εντύπωση, στην Χάδω, που θα προσπαθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση, έχοντας και ένα σύμμαχό στο πλευρό της.

 

 

 

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βρει μια νέα ισορροπία με την βοήθεια του εργοδότη της, που είναι πάντα πρόθυμος να της σταθεί, μετά τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close