Το Προξενιό της Ιουλίας Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 17/1/2024 έως 19/1/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 17/1/24 έως 19/1/2024. 

 

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

 

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 35 στις 17/1/2024

Επεισόδιο 35

Τετάρτη

Ο αιφνίδιος, βίαιος θάνατος του Λαρισαίου μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιού και η μυστηριώδης εξαφάνιση του ανήλικου παιδιού από τον γάμο του με την Τυρναβίτισσα Ιουλία Σκούταρη, κινητοποιεί τον επιστήθιο φίλο του Κωστή Στασινόπουλο, διοικητή της τοπικής χωροφυλακής, να βρει την λύση του μυστηρίου.

Η άκρη του νήματος σ’αυτή την περίεργη υπόθεση, μας γυρνά πίσω στην ιστορία του προξενιού της Ιουλίας, που το φθινόπωρο του 1959, δέχεται να παντρευτεί τον κατά πολύ μεγαλύτερό της μεγαλοκτηματία.

Το προξενιό της Ιουλίας: Φιλιώ και Γρηγόρης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία είναι χαμένη στον κόσμο της

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Βρίσκουν το Γιωργίκη Νεκρό

Τότε, ο Κωστής Στασινόπουλος, κουμπάρος στον πρώτο γάμο του Γιωργίκη Προβιού με την αδικοχαμένη Ευγενία, δέχεται την πρόταση του φίλου του να’ναι κουμπάρα στον γάμο η μεγάλη του κόρη, Φιλιώ, προοπτική στην οποία αντιδρά έντονα, τόσο η ίδια, όσο και η Ιουλία.

Κι ενώ η Κυριακούλα ανησυχεί για το πως θα αντιδράσει ο γιός της σ’αυτόν το γάμο και φροντίζει να απελευθερώσει από τα κρατητήρια της χωροφυλακής τον πιστό επιστάτη της οικογένειας Ζαφείρη προκειμένου να την βοηθήσει, ο Γρηγόρης, απελπισμένος από τις εξελίξεις, σκέφτεται πως θα μπορέσει να ματαιώσει αυτόν τον γάμο…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 36 στις 18/1/2024

Επεισόδιο 36

Πέμπτη

 

Μια επωφελής συμφωνία μεταξύ της Ιουλίας και της Φιλιώς, δίνει λύση στο θέμα της κουμπαριάς για τον γάμο με τον Γιωργίκη Προβιό και η Στάσα, θέλοντας να κρατήσει τις παραδόσεις, αποφασίζει να μεταβούν στο πατρικό τους σπίτι στον Τύρναβο, απ’όπου θα φύγει νύφη η Ιουλία.

Η εξέλιξη αυτή ανησυχεί τον Στασινόπουλο και τον αναγκάζει να λάβει τα μέτρα του, ώστε να μην υπάρχει κάποια απροσδόκητη εξέλιξη στην διεξαγωγή του γάμου.

Το προξενιό της Ιουλίας: Μην την αφήσετε να γλιτώσει- Η Ιουλία στη Φυλακή για το θάνατο του άντρα της

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Φιλιώ τυλίγει τον Γρηγόρη στα δίχτυα της

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Μια επωφελής συμφωνία μεταξύ της Ιουλίας και της Φιλιώς θα φέρει μεγάλες ανατροπές

Οι δύο οικογένειες αρχίζουν τις προετοιμασίες για το γάμο τηρώντας όλα τα έθιμα. Η Ιουλία έρμαιο των περιστάσεων, ακολουθεί τη μοίρα της, γεγονός που την πιέζει πολύ συναισθηματικά.

Η πρόβα του νυφικού της προκαλεί ασφυξία, γεγονός που θα την οδηγήσει στην έξοδο, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αναπνεύσει ελεύθερη. Εκεί την περιμένει μια έκπληξη, που θα την φέρει αντιμέτωπη με την πιο σοβαρή και καθοριστική απόφαση της ζωής της…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 37 στις 19/1/2024

Επεισόδιο 37

Παρασκευή

η Ιουλία ετοιμάζεται για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, το γάμο με κάποιον που δεν αγαπά, ο Γρηγόρης είναι απαρηγόρητος. Το αδιέξοδο της κατάστασης έχει καταρρακώσει τους δύο νέους, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχουν με χαρά στις παραδοσιακές ετοιμασίες του θεσσαλικού γάμου.

Η Στάσα χαίρεται που η Ιουλία ξανάφτιαξε την σχέση της με τη Φιλιώ, γιατί έτσι είναι σίγουρη πως και εκείνη δεν θα αποκαλύψει ποτέ τίποτα στον μελλοντικό σύζυγό της, για τον Γρηγόρη, τον οποίο η ίδια, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τον θέλει για άντρα της.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία γεννάει κορίτσι

 

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης σκέφτεται να ματαιώσει τον γάμο της Ιουλίας

 

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης σκέφτεται να ματαιώσει τον γάμο της Ιουλίας

Όμως ο Στασινόπουλος αντιδρά, και ξεκαθαρίζει στην Φιλιώ, πως η μόνη περίπτωση να δεχτεί τον Γρηγόρη για γαμπρό του, είναι να του αποδείξει ότι πραγματικά θέλει και αγαπά την κόρη του.

Λίγο πριν την τέλεση του μυστηρίου, η Ιουλία, επισκέπτεται το νεκροταφείο του Τυρνάβου για να προσευχηθεί στον τάφο του πατέρα της. Εκεί, θα την περιμένει ο Γρηγόρης και μια τελευταία ευκαιρία για τους δυο τους…

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close