Το Προξενιό της Ιουλίας Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από τις 28/5/2024 έως τις 30/5/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από τις 28/5/2024 έως τις 30/5/2024.

 

Δύσκολα τα πράγματα…

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 85, 86, 87

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 85 στις 28/5/2024

Επεισόδιο 85

Τρίτη

Η Ιουλία περνάει τραγικές στιγμές στα χέρια του Γιωργίκη, που την κακοποιεί σκληρά και συστηματικά. Μόνη της ελπίδα, η Στεφανία, που της συμπαραστέκεται όπως μπορεί και της υπόσχεται να τη βοηθήσει να το σκάσει.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Eνα τηλεφώνημα που θα δεχτεί ο Γιωργίκης από την Αθήνα θα αποκαλύψει πολλά

Το Προξενιό της Ιουλίας: Επόμενα επεισόδια

Το Προξενιό της Ιουλίας : H Στάσα αποφασίζει να σώσει μόνη της τον γιο της και την Ιουλία

Από την άλλη πλευρά, το φέρσιμο του Γιωργίκη δίνει αέρα στη Δέσπω, που συμπεριφέρεται πλέον σαν να έχει πάρει το ρόλο της κυρίας του σπιτιού. Εν τω μεταξύ, ο Άλκης συνεχίζει την έρευνά του για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας και παράλληλα συστήνει την Αλεξάνδρα στον πατέρα του, τον Κρίστοφερ.

Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα έχει μια συνάντηση με τον Δημητρό και μαθαίνει κάτι, που την ταράζει. Η Βαγγελίτσα καταφέρνει να δει τον Ρήγα μέσα στη φυλακή, μετά από παρέμβαση του Στασινόπουλου, παρέμβαση την οποία ο ίδιος δεν επιθυμεί, αλλά αναγκάζεται να κάνει.

Πέρα από αυτό όμως, ο Στασινόπουλος δεν αποφεύγει και κάποια «ξεκαθαρίσματα» με την Κατερίνη. Κι ενώ ο Επιφάνειος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο στην κλινική, την ίδια ώρα, ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους εφιάλτες του, αλλά στην πραγματικότητα αυτή την φορά…

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 86 στις 29/5/2024

Επεισόδιο 86

Τετάρτη

Οι αποκαλύψεις του Γιωργίκη στον Χρήστο, τον κλονίζουν. Απογοητευμένος από την στάση της Ιουλίας, αναζητά τον Επιφάνειο, που ψάχνει να βρει καινούργιο καταφύγιο μετά τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί εξαιτίας των απειλών που δέχεται η Ζανέτ.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Κωστή πρέπει να σώσεις την Ιουλία μου  H Στάσα παρακαλά τον Κωστή

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος αρχίζει να θυμάται

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Κατερίνη χαίρεται με τα αναπάντεχα νέα

Παρά τις άσχημες σκέψεις που κάνει ο Χρήστος, ο Επιφάνειος του δικαιολογεί την στάση της Ιουλίας και τον ορμηνεύει τι να κάνει, αφού ενημερώνεται πριν από την Στεφανία για το τι συμβαίνει με τους ξυλοδαρμούς στο αρχοντικό.

Και ενώ οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια Προβιού κλυδωνίζονται και κλονίζονται, τα ζευγάρια της οικογένειας Στασινόπουλου, αρνούνται να ενδώσουν στους γύρω πειρασμούς και κάνουν προσπάθειες επαναπροσδιορισμού των σχέσεών τους.

Την ίδια ώρα, η Στάσα, ενημερώνει την Φρόσω για την κακοποίηση της Ιουλίας και εκείνη της λέει πως η μόνη λύση είναι να τη βοηθήσει ο Κωστής, με τη δύναμη που έχει ως διοικητής της χωροφυλακής.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Φιλιώ είναι έγκυος

Το Προξενιό της Ιουλίας: H Στάσα βλέπει το παιδί της σε αυτή τη κατάσταση και λυγίζει

Το Προξενιό της Ιουλίας: O Επιφάνειος φυγαδεύει την Ιουλία

Η Στάσα αναρωτιέται αν πρέπει να παραβεί τις υποσχέσεις που έχει δώσει σ’ αυτόν και στην Κατερίνη, αγνοώντας αν η παρέμβαση Στασινόπουλου θα ’χει ανταπόκριση απ’ τον Γιωργίκη που δείχνει να μην φοβάται πια κανέναν και τίποτα…

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 87 στις 30/5/2024

Επεισόδιο 87

Πέμπτη

Το επείγον σήμα που έρχεται από το αρχηγείο στην διοίκηση χωροφυλακής Λάρισας αλλάζει τα σχέδια του Στασινόπουλου που έχει αποφασίσει να φτάσει την σύγκρουσή του με τον Γιωργίκη μέχρι τέλους, προκειμένου η κακοποίηση και η ομηρία της Ιουλίας να λήξει εδώ.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Αλεξάνδρα αλλάζει ρότα

Το Προξενιό της Ιουλίας: Eνα τηλεφώνημα που θα δεχτεί ο Γιωργίκης από την Αθήνα θα αποκαλύψει πολλά

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το μαύρο πέπλο του μυστηρίου πέφτει πάνω από τις ζωές των πρωταγωνιστών

Τα αναπάντεχα νέα απ’ το αρχηγείο φέρνουν αναστάτωση στην οικογένεια του διοικητή, όπου ο καθένας βλέπει με διαφορετικό μάτι τις εξελίξεις, με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνη, που για πρώτη φορά πιστεύει στ’ αλήθεια ότι όλα τα όνειρα της ζωής της μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Στο αρχοντικό, ο Χρήστος, αναρωτιέται για πρώτη φορά μήπως είναι τελικά γιός του μυστηριώδους θείου Ανέστη και απεγνωσμένα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, που θα του αλλάξει τη ζωή.

 

Μετά την αποκάλυψη του μυστικού, ο μόνος δρόμος είναι να βρει τον Επιφάνειο, που έχει βρει καινούργιο κρησφύγετο, με τη βοήθεια του Ζαφείρη. Στο μεταξύ, ένα σημαντικό τηλεφώνημα που θα δεχτεί ο Γιωργίκης από την Αθήνα, θα αποκαλύψει πολλά…

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 90, 91, 92

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close