Το Προξενιό της Ιουλίας: Πέντε μήνες μετά τον Απρίλη του 1960

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πέντε μήνες μετά τον Απρίλη του 1960.

 

Α να δούμε τι θα δούμε…

 

 

Πέντε μήνες μετά τον Απρίλη του 1960, η γέννα της Ιουλίας φέρνει για πρώτη φορά μετά από καιρό χαμόγελα στο αρχοντικό. Μόνο η Χάιδω δε χαμόγελα καθώς παραξενεύεται πολύ από το γεγονός ότι έχουν περάσει μόλις εφτά μήνες από το γάμο της Ιουλίας και του αδερφού της.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Γρηγόρης και Φιλιώ γίνονται νονοί στο παιδί της Ιουλίας

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Γρηγόρης και Φιλιώ γίνονται νονοί στο παιδί της Ιουλίας

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος βρίσκει το κλειδί του γρίφου

Γι’ αυτό και επιστρατεύει της Δέσπω που ζηλεύει κρυφά την τύχη της νεαρής αφεντικίνας της και την βάζει να ψάξει να βρει αν υπάρχει κάτι στο παρελθόν της νεαρής Ιουλίας που ποτέ δεν τους φανερώθηκε. Τις κινήσεις αυτές όμως θα αντιληφθεί η Στεφανία.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος στο ψυχιατρείο

 

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω γίνεται πειθήνιο όργανο του Γιωργίκη

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: H Στάσα σε αδιέξοδο

Καταλαβαίνει τους κινδύνους που έρχονται αν οι υποψίες της Χάδως είναι αληθινές και σπεύδει να σβήσει αμέσως κάθε υποψία, παρότι και ίδια ανησυχεί. Την ίδια ώρα η πρώτη νύχτα του γάμου της Φιλιώς και του Γρηγόρη είναι γεγονός.

 

 

 

Το νέο ζευγάρι βιάζεται να κάνει και αυτό τα δικά του παιδιά με τις ευλογίες της Κατερίνης και τις ανησυχίες του Στασινοπούλου, που φοβάται για την επικίνδυνη συνύπαρξη των δύο ζευγαριών και κουμπάρων.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η μεγάλη έκρηξη του Χρήστου τρομάζει την Ιουλία

 

Το Προξενιό της Ιουλίας Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 12/3/2024 έως 14/3/2024

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 64, 65, 66

Ειδικά τώρα που η γέννα της κόρης του ζεύγους Προβιού, ανοίγει θέμα για τα βαφτίσια της. Νονά, θα είναι φυσικά η κόρη του η Φιλιώ και δίπλα της ο νονός, ο Γρηγόρης που θα βρεθεί εν αγνοία του να βαφτίζει το ίδιο του το παιδί.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close