Οι εξελίξεις στην συνέχεια της σειράς "Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι" θα είναι συγκλονιστικές, καθώς θα δούμε την Χλόη κακοποιημένη βάναυσα
Το Σπίτι δίπλα στο Ποτάμι: Η Μελισσάνθη θα έρθει ενώπιον ενός σοκαριστικού θεάματος στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα θα συναντήσει την Χλόη και σοκαρισμένη θα ανακαλύψει πως η νεαρή είναι κακοποιημένη και γεμάτη χαρακιές.
Στο μεταξύ, ο Απόστολος παρακολουθεί με δυσφορία τις οικονομικές της συνήθειες Τα χρήματα φεύγουν αφειδώς από τα χέρια της και εκείνος συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πάρει πιο δραστικά. μέτρα. Δεν πρόκειται πια για μια απλή ανησυχία: είναι ζήτημα που απειλεί την ισορροπία τους. Μέσα σε αυτή τη θύελλα, μια απρόσμενη ανάσα έρχεται από τον Άγγελο.

Η Μελισσάνθη τον συναντά σε ένα ήσυχο καφενείο. Εκείνος, με ένα διακριτικό χαμόγελο, της χαρίζει ένα αντίτυπο του κλασικού μυθιστορήματος «Άννα Καρένινα». Το δώρο, συμβολικό και βαρύσυγκινεί τη Μελισσάνθη, που το σφίγγει σαν κάτι πολύτιμο.
Η σκηνή όμως δεν περνά απαρατήρητη. Η Καίτη, η μοδίστρα της, τους βλέπει μαζί και αναγνωρίζει τον Άγγελο, γεγονός που ανοίγει νέους κύκλους πιθανών σχολίων. Η μέρα κυλά με ακόμα περισσότερες αναταράξεις. Και ενώ η Θοδώρα αρνείται να έρθει στην Αθήνα για να συναντηθεί με τις κόρες της, η Μαγδαληνή, η Άννα και ο Πέτρος επισκέπτονται τη Μελισσάνθη και τον Απόστολο, μένοντας για φαγητό.

Στο μεταξύ, η Νίτσα αφήνει δηλητηριώδη υπονοούμενα στον Χρήστο, δείχνοντας ότι κάτι έχει αρχίσει να υποψιάζεται. Η Μελισσάνθη, από την άλλη, μην αντέχοντας το βάρος του δώρου που κουβαλά, βρίσκει τρόπο να ξεφορτωθεί το βιβλίο, δίνοντάς το στη Μαγδαληνή. Κι όμως, το πιο οδυνηρό κομμάτι της ημέρας δεν έχει έρθει ακόμα.

Όταν τελικά συναντά τη Χλόη, η Μελισσάνθη μένει άναυδη, αφού το πρόσωπό της φέρει εμφανή σημάδια κακοποίησης. Η καρδιά της Μελισσάνθης σφίγγεται, καθώς το τις βλέμμα της Χλόης χαράζει μέσα της μια πληγή που δύσκολα θα τη γιατρευτεί.
τηλεραμα
Σχετικά άρθρα:
- Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ασπασία και Τάσος έρχονται επικίνδυνα κοντά
- Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Οδυσσέας και η Μαγδαληνή πιάνονται σε επικίνδυνη παγίδα
- Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Ο Κίμωνας καταστρέφει την Ιουλία αργά και μεθοδικά
- Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Μαγδαληνή ζητά από την Άννα κάτι που την σοκάρει & εκείνη αντιδράει
- Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι : Αναλυτικά οι χαρακτήρες της σειράς
Όλα τα spoilers για τη σειρά Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι