Το τελευταίο νησί: Δέσποινα και Λένα σκοτώνονται

Το τελευταίο νησί: Δέσποινα και Λένα σκοτώνονται

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς, Το τελευταίο νησί, θα δούμε την Δέσποινα να έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με την Λένα και να βγαίνουν στο φως υπόγειες εντάσεις.

Το τελευταίο νησί: Από τα πρώτα επεισόδια της σειράς, θα δούμε την Δέσποινα, ιδιοκτήτρια του τοπικού καφενείου, της ταβέρνας και του μίνι μάρκετ, να έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τη Λένα, τη δήμαρχο, για το μέλλον του τόπου. Μία σύγκρουση που αναμένεται να φέρει στο φως υπόγειες εντάσεις.

Σασπένς και μυστήριο από το πρώτο επεισόδιο! Ένα νησί γεμάτο μυστικά, ένας γιατρός κυνηγημένος από φαντάσματα και μια κλειστή κοινωνία που «βράζει» από μίσος και ίντριγκα… Ετοιμαστείτε για μια ιστορία που καθηλώνει…

Πρεμιέρα για την πολλά υποσχόμενη δραματική σειρά που γράφουν ο Γιώργος Τελτζίδης και η Κάτια Παπαϊωάννου και σκηνοθετεί ο Φίλιππος Τσίτος. Βασικός ήρωας της ιστορίας είναι ο Παύλος (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ένας ταλαντούχος απόφοιτος Ιατρικής, ο οποίος βλέπει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά μετά την εμπλοκή του σε ένα αυτοκινητικό δυστύχημα, όπου χάνει τη ζωή της η συμφοιτήτρια και σύντροφός του από το λύκειο.

Το τελευταίο νησί: Αναλυτικά όλοι οι χαρακτήρες της σειράς

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να επουλώσει τα τραύματα της ψυχής του, ο Παύλος αναζητά τη λύτρωση στην απομόνωση. Επιλέγει να χτίσει μια νέα ζωή, προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως γιατρός σε ένα μικρό, ακριτικό νησί.

Ωστόσο, η γαλήνη που τόσο αποζητούσε, αποδεικνύεται πλασματική. Η συναναστροφή του με την τοπική κοινωνία θα λειτουργήσει ως καταλύτης, φέρνοντας στην επιφάνεια στοιχειωμένα μυστικά, συνταρακτικές αποκαλύψεις, αλλά και νέους έρωτες. Η φαινομενικά ήσυχη ζωή του διαταράσσεται συθέμελα, υπενθυμίζοντάς του με τον πιο σκληρό τρόπο πως, τελικά, το παρελθόν έχει πάντα τον τρόπο να σε ανακαλύπτει, όσο μακριά κι αν τρέξεις να κρυφτείς.

Παλιές μνήμες

Στο νησί φτάνει και η Μαρία (Δανάη Σκιάδη) με τον έφηβο γιο της, Γιώργο (Θανάσης Μπανούσης), και εγκαθίστανται στο παλιό οικογενειακό τους σπίτι. Κατά έναν περίεργο τρόπο, η άφιξή τους ταράζει τις εύθραυστες ισορροπίες της μικρής κοινωνίας.

Το Τελευταίο Νησί επόμενα επεισόδια: 01, 02, 03

Η επιστροφή τους στο παλιό οικογενειακό αρχοντικό λειτουργεί ως καταλύτης, αναμοχλεύοντας μνήμες που όλοι προσπαθούσαν επιμελώς να κρατήσουν θαμμένες στη λήθη. Παράλληλα, στο παρασκήνιο, η ισχυρή Δέσποινα (Μαρία Καλλιμάνη), ιδιοκτήτρια του τοπικού καφενείου, της ταβέρνας και του μίνι μάρκετ, έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τη Λένα (Ελευθερία Κόμη), τη δήμαρχο, για το μέλλον του τόπου, μια διαμάχη που φέρνει στο φως υπόγειες εντάσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα.

τηλεθεατης

Σχετικά άρθρα