Τρία Μίλια: Ευθύμης και Λίζα γίνονται ζευγάρι

Τρία Μίλια: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ευθύμης και Λίζα γίνονται ζευγάρι.

Βρε βρε τα παιδιά…

Η κοινωνική σειρά του STAR πρόκειται να επιστρέψει σύντομα με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, στον οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, δύο από τους ήρωες της θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Αναφερόμαστε στον Ευθύμη και στην Λίζα οι οποίοι δείχνουν διατεθειμένη να δώσουν ευκαιρία στα συναισθήματά που τρέφει ο ένας για τον άλλον…

Ο Ευθύμης και η Λίζα για είναι δύο απο τα πρόσωπα που στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου μας απασχολούσαν έντονα. Μεμονωμένα και μαζί. Συγκεκριμένα, ο άντρας διαπίστωσε ότι εξαιτίας του κρυφού παρελθόντος του, δεν υπάρχει πια η ίδια φλόγα ανάμεσα σε εκείνον και τη Φωτεινή, οπότε αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν.

Τρία Μίλια: Ευθύμης και Λίζα γίνονται ζευγάρι

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το νέο φιάσκο της Αρετής

Την ίδια περίοδο, η Λίζα προσφέρθηκε να παραδώσει τα λύτρα στους απαγωγείς του Στέφανου, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να την πιάνουν κρίσεις πανικού. Έκτοτε εκείνος την βλέπει με άλλο μάτι και προσπαθεί με κάθε τρόπο να στέκεται στο πλευρό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Ευθύμης και η Λίζα μέρα με τη μέρα έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ δεν διστάζουν να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι.

Τρία Μίλια: Ευθύμης και Λίζα γίνονται ζευγάρι

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα θα φορέσει ξανά νυφικό;

Φυσικά η παραπάνω λέξεις δεν ξεφεύγουν από την Μαρούλα και την Διονυσία, οι οποίες σπεύδουν να διαδώσουν τα ευχάριστα νέα σε ολόκληρη την Δρακόνησο. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Ευθύμης και η Λίζα έχουν μια σοβαρή συζήτηση για τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους, με εκείνη του εξομολογείται ότι είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησε, αλλά δεν ήξερε ότι ισχύει και από τη δική του πλευρά.

Ο Ευθύμης, αν και στην αρχή δείχνει να έχει ανάμεικτα συναισθήματα, τολμά να της δώσει ένα τρυφερό φιλί. Γρήγορα μάλιστα εκμυστηρεύονται ο ένας στον άλλον ότι ίσως αξίζει να δώσουμε ευκαιρία σε όλο αυτό που υπάρχει ανάμεσα τους, αλλά τόσο καιρό το καταπιέζουν για χίλιους δύο λόγους….

Τρία Μίλια: Ευθύμης και Λίζα γίνονται ζευγάρι

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει την Βασιλική και τον Φίλιππο

Όπως και γίνεται. Έτσι, ο Ευθύμης και η Λίζα αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διαχειριστούν πάρα πολλά και διάφορα θέματα, τόσο αυτά που ήδη υπάρχουν στη ζωή τους όσο και κάποια άλλα που προκύπτουν ξαφνικά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close