Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει την Βασιλική και τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αρετή χωρίζει την Βασιλική και τον Φίλιππο.

Τι κάνεις μαρή τρελέγκο άσε τα παιδιά να ζήσουν τον έρωτα τους

Η Αρετή μετά τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο, έχει σκυλιάσει και έχει βάλει σκοπό τη ζωή της να τους χωρίσει. Η ψυχή της σπαρταράει για την εγγονή της, αλλά τον Φίλιππο δεν θέλει ούτε και τώρα να τον δει ζωγραφιστό.

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εκδικείται τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το νέο σκάνδαλο που συγκλονίζει την Μάνη

Μετά τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο και όλα όσα συνέβησαν, η Αρετή ήταν εκεί να παρακολουθεί και γεμίζει η ψυχή της με μίσος για τον Φίλιππο και την οικογένειά του. Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς τον Σεπτέμβριο, η Αρετή θα αποκτήσει έμμονη ιδέα να χωρίσει την κόρη της από τον γιο της Χάιδως.

Έτσι δε χάνει καιρό και αποφασίζει να δράσει. Μάλιστα την ιδέα της να βρει τρόπο να τους χωρίσει την εκμυστηρεύεται στην Ασπασία, στην οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, καθώς με αυτή είχε καταστρώσει και το σχέδιο για να μη φύγει ο Στέφανος, άσχετα αν ναυάγησε…

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό το κοινό έχουν η Χάιδω και η Μαργαρίτα

Η Ασπασία λοιπόν αναλαμβάνει να την στηρίξει και μαζί προσπαθούν να βρουν κάτι ώστε το ζευγάρι να χωρίσει. Το σχέδιο της είναι να ρίξει μία άλλη γυναίκα δίπλα στον Φίλιππο και να του στήσουν παγίδα, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, ώστε η Βασιλική να τον δει και όλα να πάρουν το δρόμο που θέλει η Αρετή.

Μάλιστα η Αρετή είναι σίγουρη ότι η Βασιλική είναι τέτοιος χαρακτήρας που δεν πρόκειται να ανεχτεί το κέρατο και το αναφέρει στην Ασπασία όταν εκείνη της εκφράζει αμφιβολίες αν θα πετύχει. Όμως, όπως θα δούμε, και αυτή η προσπάθεια της θα στεφθεί με πλήρη αποτυχία και όχι μόνο αυτό.

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία περνά στην αντεπίθεση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή του Ιάκωβου;

Η Βασιλική θα γίνει για άλλη μια φορά έξαλλη μαζί της και μάλιστα θα τη βγάλει και βούκινο σε όλους. Ειδικά στον Δημοσθένη, η Βασιλική θα πάει και θα του εξηγήσει τι έχει γίνει. Ο Δημοσθένης, που έχει αδυναμία στην Βασιλική δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Τη νύφη θα την πληρώσει η Ασπασία, καθώς ο Δημοσθένης με φωνές και βίαιο τρόπο θα της πει να σταματήσει την παρτίδες με την Αρετή και ότι θα πρέπει να ντρέπεται που κάθεται να κάνει τέτοια πράγματα για να χωρίσει το ζευγάρι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close