Ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μιλιώνης όπου τον γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο της Μάγισσας θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του ALPHA.
Πριν από λίγες εβδομάδες ενημερώσαμε ότι η Μαρίνα Ασλάνογλου θα βρίσκεται στο Πόρτο Λεόνε που έρχεται σε λίγο καιρό στον ALPHA. Τώρα, σας αποκαλύπτουμε έναν ακόμα ηθοποιό που εντάσσεται στο καστ.
Η Πανδώρα προδίδει τον Τζουζέπε και η Λεώνη το σκάει

Ο λόγος, για τον Βασίλη Μηλιώνη τον οποίο απολαύσαμε την προηγούμενη σεζόν μέσα από την δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Η Μάγισσα.
Η Αριάδνη επιστρέφει στην Μάνη μετά το χειρουργείο

Ο νεαρός καλλιτέχνης θα βρεθεί λοιπόν στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη και της Κλέλιας Ρένεση οι οποίοι έχουν ήδη συμφωνήσει να αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Άγιος Έρωτας : Ο Βασιλάκης μένει ανάπηρος

Αξίζει να αναφερθεί ακόμη ότι στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκονται ο Βασίλης Τσελεμέγκος και ο Γιώργος Κορδέλας ενώ το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και η παραγωγή είναι της εταιρείας Αργοναύτες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του myTV, αυτές τις ημέρες αναμένεται να αρχίσουν και τα πρώτα γυρίσματα και το σίριαλ θα μεταδοθεί μέσα στο 2025.