Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά αν οι αποχωρήσεις στο Surviror All Star είναι στημένες

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παρόλο που πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετέχει στο Survivor all Star, ύστερα  από λίγες ημέρες αποχώρησε οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους.

Έτσι η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στην Ελλάδα και πρόσφατα πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απατώντας  στις ερωτήσεις των ακολουθούν της.

Μέσα σε όλα η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε και στο αν οι αποχωρήσεις στο Survivor all Star είναι στημένες αφού τον τελευταίο καιρό γίνεται  πολύς λόγος για το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε επίσης : Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

“Χωρίς να το ξέρω αυτό 100% επειδή προφανώς δεν δουλεύω μέσα στην παραγωγή δεν θεωρώ πως είναι στημένες! Διότι η παραγωγή πέρα από την τηλεθέαση, βγάζει λεφτά και από τις ψηφοφορίες οπότε δεν την συμφέρει να διώξει έναν παίκτη που ο κόσμος έδωσε πάρα πολλά λεφτά για να τον κρατήσει, γιατί θα ξαναδώσει και θα ξαναδώσει και έτσι παραγωγή από έναν παίκτη θα βγάλει λεφτά.

Σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να έχουν μικρές διαφορές οι παίκτες. Πχ 10 ψήφους ο ένας, 9 ο άλλος και να έφευγε αυτός με τους 9”, έγραψε η πρώην παίκτρια του Survivor all Star.

Δείτε επίσης : Survivor All Star: Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φωτογραφίζεται μαζί με τον κούκλο αδερφό του

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram της πρώην παίκτριας του Survivor all Star:

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά αν οι αποχωρήσεις στο Surviror All Star είναι στημένες

Close