Ζώδια: Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 17/10 έως 23/09/2022

Ζώδια: Δείτε τις εβδομαδιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 17/10 έως 23/10/2022. Πώς θα είναι τα ερωτικά στα ζώδια αυτήν την εβδομάδα; Αυτή η εβδομάδα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον! Δείτε παρακάτω:

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική τύχη και εύνοια για το 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, βελτιώνεις την επικοινωνία στην συντροφική σου ζωή και έχεις επιτυχία! 3ο δεκαήμερο, εσύ εμπλουτίζεις τον συντροφικό τομέα με πάθος και ρομαντισμό!
Τα «ΜΗ»: 3οδεκαήμερο, μακριά από ζήλια, παιχνίδια εξουσίας και τοξικότητα στις ερωτικές σου σχέσεις!

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Ερμής ξαναπερνά στον Ζυγό – Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια;

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις συναισθηματική ικανοποίηση, ρομαντισμό και χαρά από έρωτα ανεκπλήρωτο ή παρελθοντικό! 3ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις και γοητεύεις κόσμο!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, τα επαγγελματικά σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, φλερτ, ανανέωση και εκπλήξεις στα ερωτικά σου, 1ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, χορταίνεις επιτυχίες, καλοπέραση, εξομολογήσεις, κατακτήσεις, θαυμαστές, πάθος και ρομαντισμό!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, είσαι επιρρεπής σε λάθος ερωτικές επιλογές και απαιτητικότητα!

Δείτε ακόμη Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ρομαντισμό χαρακτηρίζει την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μήνυμα από το ερωτικό παρελθόν!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ασχολείσαι με καριέρα και μόνο! Εσύ του 3ου, για άλλη μια φορά κάνεις λάθη, αντιμετωπίζεις τοξικές καταστάσεις στον έρωτα, ζηλεύεις υπερβολικά, γκρινιάζεις και προσπαθείς με το έτσι θέλω, να έχεις τον έλεγχο.

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απίστευτη τύχη στον έρωτα 1ο δεκαήμερο και επιπλέον, μόνο χαρμόσυνες ερωτικές επικοινωνίες! Εσύ του 2ου και του 3ου, μπορείς να αναμένεις φλερτ, νέες γνωριμίες και ευχάριστες συνομιλίες στα ερωτικά σου!
Τα «ΜΗ»: 3οδεκαήμερο, πρέπει να αποφύγεις επικοινωνίες παράνομες στον έρωτα και γενικά, επικοινωνιακές γκάφες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καυτές, παθιασμένες, αισθησιακές στιγμές, υπόσχεται η εβδομάδα, 1ο και 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 2οδεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με το οικονομικό τομέα, αυτήν την εβδομάδα! 3ο δεκαήμερο, μην παρασύρεσαι από την ζήλια, σύμφωνα με το oroskopo.gr, την ξεροκεφαλιά και την κτητικότατα σου, σε λάθη!

Δείτε ακόμη Κώστας Λεφάκης: Αστρολογικό αφιέρωμα για Φθινόπωρο 2022 για όλα τα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Συντροφικότητα, νέα σχέση ή ακόμα και επισημοποίηση, 1ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μπορείς να απολαύσεις πάθος και σταθερότητα στον έρωτα! Επιπλέον, πετυχαίνεις έναν μεγάλο σου ερωτικό στόχο!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, προσοχή! Τοξικές σχέσεις που βασίζονται στο πάθος, ξεσπάσματα ζήλιας και παιχνίδια εξουσίας, προκαλούν μεγάλες απώλειες στα αισθηματικά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μήνυμα από έρωτα παρελθοντικό ή απλά απωθημένο, θα έχεις 2ο και 3ο δεκαήμερο, με τον πιο ρομαντικό τρόπο!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, δουλειά και καθημερινότητα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! 3ο δεκαήμερο, μακριά από έρωτες απατηλούς, τοξικούς, αλλά κυρίως παράνομους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κατακτήσεις, ερωτική τύχη, θαυμαστές, κομπλιμέντα, εξομολογήσεις, επιτυχίες, πάθος, καλοπέραση και ρομαντισμό, για εσένα του 1ου! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μπορείς να αναμένεις φλερτ, αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά σου!
Τα «ΜΗ»: 3οδεκαήμερο, μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα! Θα το μετανιώσεις!

Δείτε ακόμη Οκτώβριος 2022: Οι Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ευκαιρία για συγκατοίκηση ή επανασύνδεση θα έχεις, 1ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 2οκαι 3οδεκαήμερο, η καριέρα είναι το κύριο μέλημα σου τώρα! Εσύ ωστόσο του 3ου, θα έχεις προβλήματα και στον έρωτα! Κάνεις λάθη, έχεις εγωκεντρισμό, προσπαθείς να πάρεις τον έλεγχο με λάθος τρόπο και ζηλεύεις αλόγιστα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα, εκδρομές, ταξίδια, νέα ξεκινήματα, καλοπέραση, επίτευξη στόχων και ευχάριστες ερωτικές συνομιλίες, για όλα τα δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 3οδεκαήμερο, μακριά από τα επιπόλαια και ανέμελα επικοινωνιακά λάθη!

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 3 τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου 2022

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιασμός και παθιασμένες στιγμές, για εσένα 1ο και 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, προτεραιότητα σου τα οικονομικά, αυτήν την εβδομάδα! 3οδεκαήμερο, η προσπάθεια σου για έλεγχο στον έρωτα, θα φέρει μόνο τοξικές καταστάσεις! Επιπλέον, όχι στην υπερβολική ζήλια!

Close