Οκτώβριος 2022-μηνιαίες ερωτικές-προβλέψεις-για-όλα-τα-ζώδια-

Οκτώβριος 2022: Οι μηνιαίες αστρολογικές  ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Οκτωβρίου. Πως θα πάνε τα ερωτικά μας; (Κλάψτα Χαράλαμπε για ακόμη ένα μήνα)

Ο Οκτώβριος του 2022 πλησιάζει και οι ερωτικές προβλέψεις όλων των ζωδίων κυκλοφόρησαν. Στο σημερινό άρθρο λοιπόν όπως και κάθε μήνα θα σας παρουσιάσουμε τις ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις όλων των ζωδίων γι’ αυτόν τον μήνα και ελπίζουμε να μην…κλάψουν μανούλες. Διαβάστε παρακάτω: 

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Κριός

Ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας της συντροφικότητας για τους Κριούς. Φαίνεται πως ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας που θα σου φέρει νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες γεμάτες πάθος και συναίσθημα ενώ η συντροφικότητα θα κυριαρχήσει στην ζωή σου ακόμη κι αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση που περνούσε κρίση.

Η μόνη παγίδα είναι, ότι μπορεί τον Οκτώβριο να γίνεις πιο απαιτητικός και ίσως λίγο αχάριστος σχετικά με αυτό που σου προσφέρει το άλλο σου μισό. Στα θετικά του μήνα είναι και η βελτίωση της εμφάνισής σου. Η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει και θα ξεκινήσεις να νιώθεις και πάλι ο εαυτός σου.

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Ταύρος

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας που η συντροφικότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου. Είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι σε σχέση, η συντροφικότητα, το φλερτ, οι έντονες και παθιασμένες στιγμές θα πρωταγωνιστήσουν στην ζωή σου.

Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μείνεις μακριά από έρωτες του παρελθόντος, ανεκπλήρωτους έρωτες ή παράνομους έρωτες γιατί θα πληγωθείς! Η εμφάνισή σου θα βελτιωθεί και οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές όμως εσύ θα θέσεις ως κέντρο βάρους σου την δουλειά αυτόν τον μήνα.

Οκτώβριος 2022-μηνιαίες ερωτικές-προβλέψεις-για-όλα-τα-ζώδια-

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Δίδυμος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό θα φέρει την συντροφικότητα, τον ερωτισμό, τις έντονες στιγμές και τις σταθερές σχέσεις στην ζωή σου. Με το άλλο σου μισό θα νιώθεις πιο δεμένος από ποτέ και θα θες να περνάς όμορφες στιγμές μαζί του. Το άλλο σου μισό θα ανταποκριθεί στα…ερωτικά σου καλέσματα.

Δείτε ακόμα Κώστας Λεφάκης: Αστρολογικό αφιέρωμα για Φθινόπωρο 2022 για όλα τα ζώδια

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι ριψοκίνδυνες αποφάσεις και η τάση σου να θες να ελέγχεις πρόσωπα και γεγονότα. Είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση, τέτοιες συμπεριφορές θα απομακρύνουν το άλλο σου μισό και θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Καρκίνος

Φαίνεται πως ο Οκτώβριος δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας για σένα. Αρχικά θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με την δουλειά και την καριέρα σου και αυτό θα έχει συνέπειες και στην σχέση σου. Κράτα τα προβλήματα της δουλειάς μακριά από το σπίτι σου.

Παράλληλα έρωτες από το παρελθόν που εσύ αντί να κλείσεις την πόρτα, θα τους την ανοίξεις διάπλατα, θα σε φέρουν αντιμέτωπο με εκρήξεις ζήλιας, ανασφάλειες και λανθασμένες επιλογές. Μείνε μακριά από έρωτες του παρελθόντος, διότι αν το χειριστείς σωστά πολλά και νέα πρόσωπα σε περιμένουν στην γωνία!

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Λέων

Αν βρίσκεσαι σε σχέση με το άλλο σου μισό αυτόν τον μήνα θα ζήσεις παθιασμένες στιγμές και η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί. Πρόσεχε μόνο, γιατί τα επικοινωνιακά λάθη από μεριάς σου δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους, οπότε δεν θα ήταν υπερβολή να σου πούμε να σκεφτείς μία και δύο φορές αυτά που θες να πεις.

Αν πάλι είσαι ελεύθερος φαίνεται πως οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές. Ερωτικά μηνύματα, έντονο φλερτ και νέες γνωριμίες θα έρθουν να σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Τα ραντεβού σου θα είναι πολλά και ο νέος έρωτας είναι προ των πυλών.

Οκτώβριος 2022-μηνιαίες ερωτικές-προβλέψεις-για-όλα-τα-ζώδια-

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Παρθένος

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας αισθησιακός μήνας για σένα. Φαντασία στο σ3ξ με το άλλο σου μισό, βελτίωση της επικοινωνίας σας κι ένα αίσθημα ότι ζείτε τον έρωτά σας από την αρχή. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η κτητικότητά σου και η ανάγκη σου να γίνονται όλα όπως τα θέλεις εσύ.

Ακόμη κι αν δεν βρίσκεσαι ακόμη σε σχέση όμως οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές και σε αυτό ευθύνεται και η ανάγκη σου να ασχοληθείς παραπάνω με τον εαυτό σου και να βελτιώσεις τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό σου κόσμο. Λάμπεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μακριά από τοξικές συμπεριφορές όμως.

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Ζυγός

Οι στόχοι σου σιγά σιγά θα ξεκινήσουν να παίρνουν τον δρόμο τους και αυτό θα σου φέρει μία ανακούφιση που θα αντανακλά και στην ερωτική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε σχέση η σταθερότητα θα εκφράσει αυτόν τον μήνα. Νιώθεις πάθος για το άλλο σου μισό και ότι μπορείς να βασιστείς σε εκείνο και αυτό σας φέρνει πιο κοντά.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Φθινοπωρινή ισημερία 2022 και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια μέχρι τις 23/10

Πρόσεχε την ανάγκη σου να σκέφτεσαι και να πράττεις σε πολλές φάσεις ανώριμα και παρορμητικά γιατί αυτό θα είναι που θα φέρει εντάσεις στην κατά τα άλλα ήρεμη ζωή σας. Αν είσαι ελεύθερος νέες κατακτήσεις σε περιμένουν που εσύ δεν θα έχεις χρόνο να τις δεις, αφού οι προσωπικές σου φιλοδοξίες είναι πάνω από όλα αυτόν τον μήνα.

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Σκορπιός

Η σταθερότητα, η φροντίδα, η αγάπη και οι κατακτήσεις θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σου. Με το άλλο σου μισό νιώθεις πιο δεμένος από ποτέ και επιτέλους νιώθεις ότι η ζωή σου χαμογελά. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι έρωτες από το παρελθόν και την τάση σου να μπλέκεις σε απαγορευμένες καταστάσεις.

Προσπάθησε αυτόν τον μήνα, να μην παρασύρεσαι σε έρωτες παράνομους, που ενδεχομένως να σε πληγώσουν και να σε εκθέσουν! Αντ’ αυτού, απόλαυσε ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές, χωρίς όμως να παρασύρεσαι σε λάθος, τοξικά πάθη!

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Ζυγό, στις αρχές του μήνα, υπόσχεται αλλαγές, εκπλήξεις, γνωριμίες και εκπλήρωση ονείρων στον έρωτα! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, στα τέλη του Οκτώβρη, προσφέρει ρομαντισμό, τρυφερότητα, συναίσθημα και χαρά από έρωτες ανεκπλήρωτους ή παρελθοντικούς!

Ο Ποσειδώνας ωστόσο, προειδοποιεί για ψευδαισθήσεις, εξιδανικεύσεις, προδοσίες και απογοητεύσεις! Επιπλέον, ο Πλούτωνας σου απαγορεύει να μπερδέψεις έρωτα με φιλία!

Οκτώβριος 2022-μηνιαίες ερωτικές-προβλέψεις-για-όλα-τα-ζώδια-

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Αιγόκερως

Οι αρχές του μήνα, είναι μία περίοδος γεμάτη λάθη από μέρους σου, σε έρωτα και επάγγελμα. Είσαι επιρρεπής στις υπερβολές και στις επιπόλαιες γκάφες! Ωστόσο, τα τέλη του μήνα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και την Νέα Σελήνη στην Παρθένο, υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές, εκπλήξεις χαρμόσυνες και επίτευξη ερωτικών στόχων!

Φλερτ, ευκαιρίες, ευχάριστες εξελίξεις και επίτευξη στόχων στον έρωτα! Προσοχή όμως! Οι ερωτικές σου σχέσεις πλήττονται από τοξικότητα, παιχνίδια εξουσίας και ζήλια! Επιπλέον, σε επιβαρύνουν και επαγγελματικά προβλήματα, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις!

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό, υπόσχεται ερωτική τύχη και εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα φέρει πάθος και γοητεία! Μακριά μόνο, από επικοινωνιακά λάθη!

Όχι απλά θα περάσεις υπέροχα με την Αφροδίτη στον Ζυγό, αλλά θα μπορέσεις και λόγω του Κρόνου, να σταθεροποιήσεις καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα! Όλα θα κυλήσουν ακριβώς όπως επιθυμείς! Η Πανσέληνος ωστόσο, σε παρασύρει σε επικοινωνιακές γκάφες!

Αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022: Ιχθύς

Η Αφροδίτη στον Ζυγό, υπόσχεται πάθος και σεξουαλικότητα, αλλά και προβλήματα λόγω της τάσης σου να έχεις πάντα εσύ τον έλεγχο! Τα καλύτερα έρχονται στα τέλη του Οκτώβρη, με συντροφικές στιγμές, φλερτ, νέα σχέση, βελτίωση της ήδη υπάρχουσας, με ποικίλους τρόπους!

Νέα γοητευτική γνωριμία που υπόσχεται μέλλον μπορείς να αναμένεις αν είναι ελεύθερος, ενώ εσύ που είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις πολλές σεξουαλικές στιγμές, λόγω της Αφροδίτης στον Ζυγό!

Ο Ποσειδώνας ωστόσο, καραδοκεί και φέρνει απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις. Επίσης προειδοποιεί, να μείνεις μακριά από το ερωτικό παρελθόν, όσο κι αν καίγεσαι από πόθο! Μακριά επίσης, από ζήλια και τοξικότητα!

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close