Άση Μπίλιου: Πώς επηρεάζει τα ζώδια ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μέχρι τον Νοέμβρη του 2024

Άση Μπήλιου: Πώς επηρεάζει τα ζώδια ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μέχρι τον Νοέμβρη του 2024

Πλούτωνας και μεταμορφωτικές αλλαγές

O Πλούτωνας ξεκίνησε την πορεία του στον Αιγόκερω στις 26/12/2008 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 19/11/2024. Ήδη όλα αυτά τα χρόνια έχει φέρει σκληρές αλλαγές κυρίως για τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), αλλά ταυτόχρονα έχει δώσει ευκαιρίες για περισσότερη δύναμη σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ιχθύες και σε όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Παρόλο που είναι ένας πολύ μικρός πλανήτης (μικρότερος και από τη Σελήνη), η δυναμική του στην αστρολογία είναι μεγάλη, αφού ό,τι αγγίζει το μεταμορφώνει. Ο Πλούτωνας είναι ο σύγχρονος κυβερνήτης του Σκορπιού και συνδέεται με τον ανασχηματισμό και τις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή μας. Οι αλλαγές αυτές δεν είναι σε καμία περίπτωση επιφανειακές, αλλά πραγματοποιούνται στον πυρήνα της ύπαρξης μας.

Η επιρροή του Πλούτωνα χωρίζει τις ζωές μας σε πριν και μετά και μάλιστα πολλές φορές αδυνατούμε να θυμηθούμε πώς ήταν η καθημερινότητα μας πριν την επέλαση του, καθώς ήμασταν εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές δεν συμβαίνουν ανώδυνα και μάλιστα αν προσπαθήσουμε να αντισταθούμε σε αυτές, θα μας επιβληθούν από τους άλλους ή από εξωτερικά γεγονότα με τρόπο βίαιο και ανελέητο πολλές φορές.

Ζώδια-2022

Δείτε ακόμη Ζώδια Κώστας Λεφάκης: Οι Αστρολογικές Προβλέψεις από 21/2 εως 27/2

Θα έρθουμε αντιμέτωποι με απώλειες, χωρισμούς, θανάτους (κυριολεκτικούς ή ψυχολογικούς) και τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας. Σε περιόδους Πλούτωνα παλεύουμε με τους δαίμονες μας, αφού έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία δεν είναι αποδεκτά από την κοινωνία και τον περίγυρο μας, όπως για παράδειγμα η ζήλια, ο φθόνος, η καχυποψία και η ανάγκη να επιβληθούμε με κάθε κόστος. Ο Πλούτωνας ενεργοποιεί το ένστικτο της επιβίωσης, αφού μέσα από όλες αυτές τις αλλαγές και τις επίπονες καταστάσεις, θα νικήσει εκείνος που θα παραμείνει όρθιος και θα συνεχίσει τη ζωή του με βάση τα νέα δεδομένα, αφήνοντας πίσω ό,τι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του. Όλη αυτή η διαδικασία έχει ως απώτερο σκοπό να μας υπενθυμίσει την εσωτερική δύναμη που κρύβουμε μέσα μας και αγνοούσαμε έως τώρα.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω: Ενηλικίωση και ανάληψη ευθυνών

Το ζώδιο του Αιγόκερου συμβολίζει τα όρια, τους κανόνες και την πειθαρχία και σε κοινωνικό επίπεδο συνδέεται με την εξουσία και την πολιτική δομή. Ο Πλούτωνας λοιπόν σε αυτό το ζώδιο λειτουργεί με έναν τρόπο ακραίο, αδίστακτο και σκληρό, αφού δεν δείχνει καμία επιείκεια και ουσιαστικά σου δίνει ένα τελεσίγραφο λέγοντας πως αν δεν συμμορφωθείς με τους κανόνες, δεν έχεις θέση στην κοινωνία και θα έχεις σοβαρές απώλειες. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και να φερθείς με ωριμότητα, καθώς η απερισκεψία δεν συγχωρείται.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας ωθεί να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ζωής και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Με λίγα λόγια είναι η στιγμή που θα πρέπει να ενηλικιωθούμε, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για τον καθένα ξεχωριστά. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι για τον Πλούτωνα όλα έχουν ημερομηνία λήξης και η στασιμότητα θεωρείται τοξική. Επομένως, καλούμαστε να βρούμε το κουράγιο να βγάλουμε από τη ζωή μας ανθρώπους οι οποίοι δεν μας βοηθάνε να εξελιχθούμε και να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Θα πρέπει να απαλλαγούμε από καταστάσεις (είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές), στις οποίες έχουμε γίνει υποχείριο των άλλων και να κατανοήσουμε πως έχουμε τη δύναμη να βάλουμε τα όρια μας και να υψώσουμε ανάστημα. Άλλωστε, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αναγεννηθούμε από τη στάχτη μας και θα βάλουμε πλώρη για νέους στόχους ζωής.

Ζώδια

Δείτε ακόμη Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια για το 2022

Σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι στις 16/01/2022 θα κορυφωθεί η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό σημαίνει ότι όσα προαναφέραμε θα γίνουν ακόμα πιο έντονα γύρω από αυτή την ημέρα. Μάλιστα αυτή η σύνοδος θα μας δώσει τη δυνατότητα να εμβαθύνουμε στις καταστάσεις και να έρθουμε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις που αφορούν την ύπαρξη μας. Είναι επίσης πολύ πιθανό τώρα να αποκαλυφθούν μυστικά ή να έρθουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες ή κρυμμένες πλευρές του εαυτού μας, αλλά και των άλλων. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας, καθώς και την ανάγκη σας να ασκήσετε εξουσία μέσα στις σχέσεις σας, και κυρίως μην επιτρέψετε σε εμμονές να σας κατακλύσουν. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να ανασυγκροτηθείτε και να κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα από το μηδέν.

Ας δούμε όμως πώς θα εξακολουθήσει να επηρεάζει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει αλλαγές στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας καταξίωσης. Κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις ζωής σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσετε από εδώ και στο εξής και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε τους στόχους σας. Είναι βέβαιο ότι θα έχετε μεγάλη επιρροή στον κοινωνικό σας περίγυρο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δύναμη σας, αρκεί να εργαστείτε πολύ σκληρά και να αποδείξετε την αξιοπιστία σας. Μη διστάσετε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα αναδείξουν τις ηγετικές σας ικανότητες. Το πιο σημαντικό όμως είναι να απαλλαγείτε από οτιδήποτε έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και να λήξετε οριστικά συνεργασίες και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

Ζώδιο-Ταύρος

 

Δείτε ακόμη Άση Μπίλιου: Ετήσιες προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν τον ρόλο του μέντορα στη ζωή σας και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πνευματικά ή θα βιώσετε μοιραίες εμπειρίες οι οποίες θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Ταξίδια στο εξωτερικό, γνωριμίες και σπουδές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και με κάποιο τρόπο θα αλλάξουν ριζικά τις πεποιθήσεις και την κοσμοθεωρία σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε πεδίο σπουδών ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με κάποιο επιμορφωτικό πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση, η ζωή σας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, αρκεί να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και δεν επιλέξετε τη ρουτίνα και τη στασιμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα φέρει μεγάλες αναταραχές, αλλά και απώλειες στα οικονομικά σας και πιο συγκεκριμένα σε οτιδήποτε σχετίζεται με κληρονομικά, φορολογικά, ασφάλειες ή τα οικονομικά του συντρόφου σας. Τα χρέη μπορεί να αυξηθούν, με αποτέλεσμα να σας κυριεύσει το άγχος, η ανησυχία και τα αρνητικά σενάρια. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές συμφωνίες που κάνετε, αφού οι λάθος χειρισμοί μπορεί να σας κοστίσουν.

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε σχέσεις οι οποίες θα έχουν μεγάλη ένταση και ερωτισμό, αλλά μπορεί για κάποιο λόγο να πρέπει να παραμείνουν κρυφές. Το άλλο σενάριο είναι να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα ενεργοποιήσει έντονα, αλλά και ακραία συναισθήματα τα οποία θα σας κυριεύσουν και θα σας κάνουν να χάσετε την επαφή σας με τη λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερου ήδη από το 2008 έχει φέρει ριζικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα συνεχίσει μέχρι το 2024. Οι συγκρούσεις με τους άλλους είναι αναπόφευκτες και δεν αποκλείεται τα άτομα που έχετε απέναντι σας να σας προκαλούν με τη συμπεριφορά τους και την εριστική τους διάθεση, επομένως θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Οι σχέσεις που θα κάνετε θα είναι μεταμορφωτικές και τα άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία σας. Θα βιώσετε έντονες και παθιασμένες καταστάσεις, αλλά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ακραία συναισθήματα και να καταστρέψετε τα πάντα προκειμένου να κατακτήσετε ολοκληρωτικά το άλλο άτομο. Εάν είστε ήδη σε σχέση και δεν σας καλύπτει πλέον, τότε ίσως είναι η ώρα να χωρίσετε και να χαράξετε μια νέα πορεία.

Ζώδιο-Καρκίνος

Δείτε ακόμη Αυτά τα ζώδια θα χωρίσουν το 2022

ΛΕΩΝ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει αναταραχές σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας, αλλά και την εργασιακή ρουτίνα σας. Είναι σημαντικό να αλλάξετε ριζικά τις συνήθειες σας και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Όσο δύσκολο και περιοριστικό κι αν μοιάζει κάτι τέτοιο, μόνο έτσι θα νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Στα επαγγελματικά καλείστε να κάνετε κάποιες μεταρρυθμίσεις, να αλλάξετε τις συνθήκες της εργασίας σας ή να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με τους συναδέλφους σας. Ίσως θα πρέπει να βάλετε την οργάνωση στην καθημερινότητα σας, διότι μόνο έτσι θα γίνετε πιο παραγωγικοί και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα όσα έχετε αναλάβει. Επιπλέον, εάν καταφέρετε να επιλύσετε πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από το υπερβολικό άγχος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει ριζικές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα ερωτικά σας ζητήματα. Κάποιοι από εσάς θα βιώσετε πολύ έντονες και παθιασμένες καταστάσεις, οι οποίες μάλιστα μπορεί να είναι έξω από τον έλεγχο σας. Οτιδήποτε επιφανειακό σας δημιουργεί αποστροφή και γι’ αυτό οι άνθρωποι που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας θα πυροδοτήσουν ακραία και σκοτεινά συναισθήματα. Κάποιοι από εσάς θα είστε αρκετά καχύποπτοι με τα κίνητρα του ερωτικού σας συντρόφου και μπορεί να σας κυριεύει ο φόβος, ενώ άλλοι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αφεθείτε ολοκληρωτικά σε μοιραία πάθη. Μπορεί ακόμα να αποκτήσετε εμμονή με κάποιο συγκεκριμένο άτομο και να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Εάν όμως όλο αυτό είναι μονόπλευρο, στο τέλος μπορεί να πληγωθείτε και να υποφέρετε. Όση έντονη κι αν είναι η κατάσταση που βιώνετε, είναι σημαντικό να μην ξεπεράσετε τα όρια και μην αναλωθείτε σε παιχνίδια εξουσίας και δύναμης.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντιμετωπίζετε προκλήσεις και αναταραχές που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τα κοντινά σας πρόσωπα. Ίσως να υπάρχουν συγκρούσεις με τον σύντροφο, τους γονείς σας ή κάποιο στενό οικογενειακό σας πρόσωπο, κάτι που σας δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χωρίσετε, ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε το κουράγιο να απομακρυνθείτε από άτομα δεν σας καλύπτουν πλέον και με κάποιο τρόπο σας βλάπτουν ή σας θεωρούν δεδομένους. Γενικώς, θα βιώσετε απώλειες οι οποίες θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον ψυχισμό σας και θα σας βάλουν σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές και οι απώλειες είναι απαραίτητες για να έρθετε σε επαφή με το βαθύτερο σας εαυτό και να κατανοήσετε τις πιο σκοτεινές πλευρές σας.

Ζώδιο-Ζυγός

 

Δείτε ακόμη Τα 4 πιο άτυχα ζώδια για το 2022

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας, στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει αποκαλύψεις και γεγονότα τα οποία θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που σκέφτεστε και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε όσα συμβαίνουν γύρω σας. Από τη φύση σας αδιαφορείτε για επιφανειακές συζητήσεις και έχετε την ανάγκη να εμβαθύνετε και να φτάνετε στη ρίζα του κάθε ζητήματος και αυτό τώρα γίνεται ακόμα πιο έντονο. Η σκέψη σας είναι πολύ πιο διεισδυτική και το ένστικτο σας δεν πέφτει εύκολα έξω, επομένως μπορεί να βρείτε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα που σας απασχολούν. Τα αδέρφια ή κάποιοι κοντινοί συγγενείς μπορεί με κάποιο τρόπο να παίξουν σημαντικό ρόλο σε κάποιες αποφάσεις που θα πάρετε. Προσπαθήστε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να κάνετε ταξίδια ή να βάλετε νέα ενδιαφέροντα στη ζωή σας τα οποία θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Επιπλέον, εκμεταλλευτείτε γνωριμίες και επαφές που μπορεί να αποδειχθούν κερδοφόρες και να σας ανοίξουν νέα μονοπάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει ριζικές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας ζητήματα. Μιας και πρόκειται για έναν πλανήτη που λειτουργεί στα άκρα, είναι πιθανό να έχετε μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδα σας, αλλά από την άλλη μπορεί να έχετε μεγάλες απώλειες και χρέη που θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση. Αυτό εξαρτάται από τους δικούς σας χειρισμούς και από τις κινήσεις που θα επιλέξετε να κάνετε. Θα πρέπει λοιπόν να φερθείτε με σύνεση και ωριμότητα και να μην πάρετε πρωτοβουλίες που εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο ή να επενδύσετε σε κάτι το οποίο είναι αβέβαιο. Είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτά τα χρόνια να καταφέρετε να αξιοποιήσετε καλύτερα τα ταλέντα σας και να σας αποφέρουν μεγάλα κέρδη ή να έχετε έσοδα από κάποιο ακίνητο. Επιπλέον, ο Πλούτωνας σε αυτή τη θέση δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για έρευνα εάν έχετε σκοπό να κάνετε μια σημαντική αγοραπωλησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στο δικό σας ζώδιο και θα συνεχίσει μέχρι και τον Νοέμβριο του 2024, επηρεάζοντας κυρίως όσους είναι γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μοιραίες καταστάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες δεν θα κυλήσουν εύκολα και αρμονικά, αλλά αντιθέτως θα έχουν εντάσεις, παιχνίδια εξουσίας και θα αναγκαστείτε να βγάλετε προς τα έξω μια πλευρά την οποία τόσο καιρό κρατούσατε κρυμμένη. Όλα αυτά όμως θα σας φέρουν αντιμέτωπους με βαθιές συνειδητοποιήσεις που αφορούν τον εαυτό σας και δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις ζωής που τα προηγούμενα χρόνια διστάζατε. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να χωρίσετε ή να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας βλάπτουν, κάποιοι άλλοι θα αλλάξετε επάγγελμα ή χώρο εργασίας, ενώ άλλοι μπορεί να αποφασίσετε να αφήσετε πίσω σας τα πάντα και να αλλάξετε ακόμα και τόπο κατοικίας. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο βέβαιο είναι ότι μετά την επέλαση του Πλούτωνα θα είστε ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν που ήσασταν πριν, με περισσότερη ωριμότητα αλλά και ψυχική δύναμη.

Ζώδιο-Αιγόκερως

Δείτε ακόμη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν και σας έχουν στιγματίσει θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια, προκειμένου να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο και να τα επιλύσετε, όσο επίπονο κι αν είναι κάτι τέτοιο. Δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος για εσάς, καθώς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με απώλειες και καταστάσεις οι οποίες θα σας δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα. Η προτεραιότητα τώρα είναι η υγεία σας και η ψυχική σας ηρεμία, επομένως θα πρέπει να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία και γενικώς να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα φέρει ριζικές αλλαγές σε ό,τι αφορά τον κοινωνικό σας κύκλο και τις φιλικές σας σχέσεις. Ίσως κάποια γεγονότα να σας κάνουν να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο με τον οποία σχετίζεστε με τους φίλους σας και να δείτε ποιοι είναι εκείνοι που αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σας και ποιοι όχι. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να απομακρύνετε από κοντά σας τοξικά άτομα και να κάνετε χώρο στη ζωή σας για ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Σύμφωνα με το ASI BILIOU το βλέμμα σας θα πρέπει να είναι στραμμένο στο μέλλον και ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας, εάν δεν σας ταιριάζουν πια και δεν σας οδηγούν κάπου. Προσπαθήστε να χτίσετε γύρω σας ένα δίκτυο ανθρώπων οι οποίοι μπορούν να συμμεριστούν τις απόψεις και τις ιδέες σας και θα σας στηρίξουν σε κάθε σας βήμα. Εάν είστε οργανωμένοι και συνεπείς σε όσα κάνετε, θα μπορέσετε να πάτε μπροστά και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας.

 

Close