τα-ζώδια-που-θα-χωρίσουν-το-2022-

Αυτά τα ζώδια θα χωρίσουν το 2022. Δυστυχώς αυτά τα ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2022 και ελπίζουμε να μην είναι και το δικό σας μέσα.

Κάθε νέα χρονιά θέλουμε όλα να πάνε τέλεια και να μας δώσει το νέο έτος αυτά που μας στέρησε το προηγούμενο. Όμως οι αναποδιές παραμονεύουν κάθε χρονιά και αυτό μέσα μας το ξέρουμε. Ελπίζουμε όμως αυτές οι αναποδιές να μην είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμες.

Το σημερινό μας άρθρο δεν είναι ευχάριστο αφού μέσα από τις αστρολογικές προβλέψεις για το 2022 θα δούμε ποια ζώδια θα χωρίσουν το 2022. Ελπίζουμε μόνο ο χωρισμός να είναι δική σας επιλογή, αν το ζώδιό σας βρίσκεται στην σημερινή μας λίστα. Διαβάστε παρακάτω:

Αυτά τα ζώδια θα χωρίσουν το 2022: Καρκίνος

Καρκινάκι μου η σχέση σου περνούσε πολύ καιρό κρίση όμως το 2022 θα καταλάβεις πως έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Λίγο η έλλειψη εμπιστοσύνης από την δική σου πλευρά, λίγο τα νεύρα, η παραμέληση, η γκρίνια από την άλλη πλευρά, φαίνεται πως το 2022 δε θα είναι η τυχερή σου χρονιά όσων αφορά την σχέση σου.

Το 2022 θα καταλάβεις ότι αυτή η σχέση δεν μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη για τρυφερότητα, προσοχή και ρομαντισμό που έχει ανάγκη κάθε Καρκίνος και θα αποφασίσεις να δώσεις τέλος.

Δείτε ακόμα Ιανουάριος 2022 : Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι για έναν Καρκίνο να χωρίζει, οπότε το να ξανά γυρίσεις θα είναι μία σκέψη που θα περάσει πολλές φορές από το μυαλό σου όμως τα αποτελέσματα δεν θα είναι ευχάριστα.

Αυτά τα ζώδια θα χωρίσουν το 2022: Λέων

Μπορεί να θες πολύ το άλλο σου μισό όμως η ζήλεια και η γκρίνια σου στο είχαμε πει πολλές φορές ότι θα σε φάει. Φαίνεται πως το 2022 η σχέση σου θα φτάσει στο τέλος της επειδή η ζήλεια και η γκρίνια που θα βγάζεις χωρίς λόγο θα φέρει το άλλο σου μισό στα όριά του.

Επίσης για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και το άλλο σου μισό θα μπορούσε να είχε χειριστεί διαφορετικά πολλές καταστάσεις, αφού εσύ το 2022 θα έχεις ανάγκη από έναν άνθρωπο να σε στηρίζει και αυτός ο άνθρωπος θα δίνει περισσότερη σημασία στη δουλειά από ότι σε σένα.

Αυτά τα ζώδια θα χωρίσουν το 2022: Ταύρος

Η σχέση σου αυτόν τον χρόνο θα περάσει σοβαρή κρίση και μάλιστα ο χωρισμός θα αποτελεί για εσάς σχεδόν μονόδρομος. Η ρουτίνα φαίνεται πως είναι η αιτία και το ελάττωμά σου να μην μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό;

Θέλεις να είσαι καλός στην δουλειά σου και για σένα το 2022 η οικογένεια θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Όμως δεν μπορείς να συνδυάσεις και οικογένεια και σχέση κι ενώ τα καμπανάκια θα είναι πολλά εσύ δε θα ακούσεις κανένα.

Αυτά τα ζώδια θα χωρίσουν το 2022: Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ η σχέση σου θα μπορούσε να είχε πιο θετικά αποτελέσματα αν δεν ήσουν τόσο πεισματάρης και εγωκεντρικός. Δεν μπορούν όλα να περνούν από το χέρι σου και να γίνονται όπως τα θέλεις εσύ και η σχέση σου προσπάθησε μέσα στο 2021 να στο εξηγήσει πολλές φορές αυτό.

Δείτε ακόμα Τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς : Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Το 2022 λοιπόν θα φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Κι επειδή ξέρουμε τι εγωιστής είσαι δεν μπορούμε να σου πούμε ότι η επανασύνδεση είναι ζήτημα χρόνου. Εκτός αν αποφασίσεις να παραδώσεις λίγο τα όπλα και να κάνεις κι εσύ επιτέλους ένα βήμα πίσω, ακούγοντας τι θέλει να σου πει ο άλλος.

Photo cover via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close