Αυτά είναι τα  5 πιο απαισιόδοξα ζώδια

Η ζωή έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, οπότε κανείς δεν μπορεί να είναι θετικός και χαρούμενος όλη την ώρα. Υπάρχουν μερικές μέρες που μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε τη χρυσή τομή και να δούμε τη θετική πλευρά ή το ποτήρι μισογεμάτο. Αλλά όσον αφορά την αστρολογία, υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι πιο απαισιόδοξα από άλλα και μπορεί να δυσκολεύονται με αυτό περισσότερο:

1. Ταύρος

Στους Ταύρους δεν αρέσει όταν συμβαίνουν απρόσμενα πράγματα. Μόλις συναντήσουν ένα εμπόδιο ή κάποιον που δεν βλέπει τη κατάσταση όπως εκείνοι, η φυσική τους αντίδραση είναι να νιώσουν μία φοβερή αίσθηση απαισιοδοξίας – που τους ρίχνει τη διάθεση.

Δείτε ακόμα: Τα 5 άπληστα ζώδια -Τους νοιάζει μόνο ο εαυτός τους!

2. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητα ζώδια, οπότε δε χρειάζονται πολλά για να αλλάξει η διάθεσή τους από καλή σε αρνητική. Όταν αρχίσουν να νιώθουν απαισιόδοξα για τη ζωή, κλείνονται στον εαυτό τους και δεν παίρνουν άλλες πληροφορίες.

Δείτε ακόμα: Τα 12 ζώδια πρωταγωνιστούν σε θρίλερ! Τι ρόλο έχει το καθένα;

3. Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι από τα πιο απαισιόδοξα ζώδια. Ανησυχούν συνεχώς, ενώ κυνηγούν την τελειότητα – κι όταν κάτι δεν πάει καλά βυθίζονται σε απελπισία, ακόμα και με το μικρότερο πράγμα.

4. Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι οι ντεντέκτιβ του ζωδιακού και γι’ αυτό ανακαλύπτουν πάντα τις περίεργες καταστάσεις. Δεν τους αρέσει να τους λένε ψέματα και θα ανακαλύπτουν πάντα την αλήθεια. Δεν εμπιστεύονται πολύ κόσμο και γι’ αυτό καταλαβαίνουν όταν κάτι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια.

Δείτε ακόμαΘα ερωτευτείς ή θα χωρίσεις; Τα 5 τυχερά ζώδια & οι πρώτες ερωτικές προβλέψεις για το 2019!

5. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι εκ φύσεως πολύ σοβαροί. Κι αυτό τους κάνει να βρίσκονται πολύ εύκολα σε απαισιόδοξη κατάσταση – ειδικά όταν τα πλάνα τους δεν πάνε όπως τα θέλουν.

Πηγή: jenny
Close