Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ερωτικές επιστροφές

Ανάδρομος Ερμής: Ερωτικές επιστροφές για 4 ζώδια – Είσαι ενα από αυτά;;;  

Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων από τις 11 Μαϊου και επηρεάζει κυρίως τα λεγόμενα Μεταβλητά ζώδια, που είναι ο Δίδυμος, ο Παρθένος, ο Τοξότης και ο Ιχθύς.

Από τις 23 Μαϊου θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας κυρίως τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 04 Ιουνίου.

Δείτε επίσης : Ανάδρομος Ερμής : Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Μέσα σε αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε νοσταλγία για ανθρώπους από το παρελθόν επομένως όπως αντιλαμβάνεσαι οι επιστροφές από τους πρώην είναι σχεδόν σίγουρες.

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία δεν έχουμε λύσει ακόμα και έρχεται η στιγμή που πρέπει είτε να δώσουμε ένα τέλος είτε άλλη μια ευκαιρία.

Τα ζώδια που έχουν πιθανότητες να έχουν επιστροφή από πρώην είναι τέσσερα.

Ιχθύς

Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ερωτικές επιστροφές

Οι αναμνήσεις από το παρελθόν σου κυριεύουν το μυαλό και ιδίως από στιγμές που είχες με έναν ερωτικό σύντροφο. Μάλιστα, τα συναισθήματα ήταν τόσο έντονα τότε που θα σκεφτείς πολύ σοβαρά να πάρεις την πρωτοβουλία και να τον/την αναζητήσεις. Εχει όμως όλο αυτό νόημα;

Υδροχόος

Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ερωτικές επιστροφές

Ενας παλιός έρωτας θα σας χτυπήσει ξανά την πόρτα ή πιο πιθανό θα σας στείλει μήνυμα. Φυσικά αυτό θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, αλλά καλό είναι να δείξετε ψυχραιμία και να σκεφτείτε λογικά. Εξάλλου αυτό είναι παιχνιδάκι για εσάς, αφού κυριεύεστε κυρίως με την λογική και όχι με το συναίσθημα. Πριν ενδώσετε, βεβαιωθείτε ότι όντως θέλετε να είστε ξανά μαζί του/της και δεν είναι μια αναλαμπή της στιγμής.

Δείτε επίσης : Ματωμένο Φεγγάρι 2022: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν

Τοξότης

Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ερωτικές επιστροφές

O ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει να νοσταλγήσετε έναν πρώην και μάλιστα να συνειδητοποιήσετε την αξία του. Αλλωστε το ρητό λέει «εκτιμάς κάτι μονάχα όταν το χάσεις». Είναι επίσης πιθανό να συναντήσετε τυχαία ένα πρώην ή να λάβετε ένα μήνυμα από πρώην σύντροφο.

Δείτε επίσης  : Μάιος 2022: Τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα

Δίδυμοι

Ανάδρομος Ερμής: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ερωτικές επιστροφές

Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο σύμφωνα με το bovary.gr και η επιρροή του είναι μεγάλη. Ενας πρώην θα επανέλθει και θα σας ζητήσει να βρεθείτε. Αν μπείτε σε δίλημμα για το αν πρέπει να δώσετε ξανά μια ευκαιρία σε αυτή τη σχέση, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 4 Ιουνίου για να πάρετε μια σωστή απόφαση.

Close