Ανάδρομος Ερμής : Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει όλα τα ζώδια, παρόλα  κάποια βρίσκονται στο επίκεντρο. Ταύροι, Δίδυμοι, Σκορπιοί και Τοξότες πρέπει να προετοιμαστείτε για κάποιες δυσκολίες στο μέλλον.

Ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος στους Διδύμους σήμερα μέχρι τις 3 Ιουνίου
Καθυστερήσεις, ξαφνικές ειδήσεις, διαφωνίες, χάσιμο αντικειμένων είναι κάποια από αυτά που φέρνει μαζί του ο Ανάδρομος Ερμής αλλά το πιο σημαντικό είναι πως λεπτομέρειες μπορούν πολύ εύκολα να μας ξεφύγουν, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν χρειαστεί να βάλουμε υπογραφές ή να κάνουμε σημαντικές συμφωνίες.

Τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την επιρροή του, είναι:

Δίδυμοι

Ανάδρομος Ερμής : Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους οπότε η ανάδρομή του πορεία θα σας επηρεάσει άμεσα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Καλό είναι να κάνετε πίσω σε κάποια πράγματα παρόλο που σας αρέσει πολύ να έχετε πάντα δίκιο ενώ θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές για να συνδεθείτε πιο σωστά με τα πρόσωπα γύρω σας.

Δείτε επίσης : Μάιος 2022: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ταύρος

Ανάδρομος Ερμής : Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει αναθεωρήσεις σε διάφορους τομείς και θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να δεχτείτε τις αλλαγές που μπορεί να πρέπει να κάνετε και να επικοινωνήσετε τις ανάγκες κι τα συναισθήματά σας.

Δείτε επίσης : Ματωμένο Φεγγάρι 2022: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν

Παρθένος

Ανάδρομος Ερμής : Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Ο ανάδρομος Ερμής για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα στρέψει όλα τα φώτα επάνω σας κι ενδέχεται να έρθουν δυσκολίες στις αποφάσεις σας. Αντιθέτως, μπορεί να απογοητευτείτε και να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές. Ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να προσαρμοστείτε και αυτό μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους.

Δείτε επίσης :Μάιος 2022: Τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα

Ιχθείς

Ανάδρομος Ερμής : Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

pisces horoscope sign in twelve zodiac with galaxy stars background, graphic of polygon man thinking

Με τον ανάδρομο, έρχονται καθηστερήσεις και διάφορα εμπόδια, τα οποία πρέπει να βρείτε τον τρόπο να διαχειριστείτε. Προσωπικά ζητήματα ή καταστάσεις που αφορούν το σπίτι ή και την οικογένεια ενδέχεται να σας απασχολήσουν και εσείς θα πρέπει να θέσετε όρια στον προσωπικό σας χώρο. Αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο στις προσωπικές σας ανάγκες και θα ανταμειφθείτε.

Με πληροφορίες από το jenny.gr 

 

Close