μηνιαίες-αστρολογικές-ερωτικές προβλέψεις-για-τον-Μάιο 2022-

Μάιος 2022: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Αναλυτικά οι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ο Μάιος σηματοδοτεί το τέλος της Άνοιξης που πλησιάζει και την αρχή του Καλοκαιριού που ανυπομονούμε να έρθει. Έτσι μικρές εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς, οι πρώτες μας ηλιοθεραπείες, οι πρώτες μας βουτιές στην θάλασσα και φυσικά πιο ανάλαφρα ρούχα κάνουν την εμφάνισή τους.

Ως γνωστόν αυτή την περίοδο ο ερωτισμός έχει φτάσει στα ύψη. Τον Μάιο λοιπόν θέλουμε να ερωτευτούμε είτε με ένα καινούριο πρόσωπο είτε με την ήδη υπάρχουσα σχέση μας, να βγούμε από την ρουτίνα και να ζήσουμε τον ερωτικό ενθουσιασμό.

Δείτε ακόμα Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Μάιο  στα ερωτικά, θα μας βοηθήσουν να μάθουμε αν όλα αυτά τα ωραία συναισθήματα θα τα βιώσουμε και τι πρέπει να προσέξουμε στα ερωτικά μας αυτόν τον μήνα. Διαβάστε παρακάτω: 

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Μάιο: Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ ό Μάιος θα σε βρει με μία άκρως ερωτική διάθεση. Θέλεις να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και το καταφέρνεις οπότε αυτό ανεβάζει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου και αυτό ως γνωστόν είναι το Α και το Ω στις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Παρόλα αυτά τον Μάιο μην περιμένεις τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα αν είσαι ελεύθερος. Η αλήθεια είναι πως δεν τον αποζητάς ιδιαίτερα ούτε εσύ αφού τον Μάιο θα επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα, στα επαγγελματικά σου αλλά και σε όνειρα και φιλοδοξίες που τόσο καιρό είχες παραμελήσει.

Αν είσαι σε σχέση θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τον Μάιο διότι η αδιαφορία σου θα δημιουργήσει εντάσεις στην σχέση. Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Είναι ότι δεν είσαι ιδιαίτερα τρυφερό σαν ζώδιο έτσι και αλλιώς και μπορεί αυτόν τον μήνα να παραμελήσεις άθελά σου το ταίρι σου ακόμη περισσότερο.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Μάιο: Ταύρος

Αγαπημένε μου Ταύρε αν βρίσκεσαι σε σχέση ο Μάιος θα είναι ένας σχετικά καλός μήνας. Ζεις την γλυκιά σου ρουτίνα όμως μέσα στον μήνα μπορεί να νιώθεις ότι σε κουράζει κιόλας αυτή η ρουτίνα. Λίγες γκρίνιες θα υπάρξουν μέσα στην σχέση, όχι όμως για σοβαρά ζητήματα.

Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως η εποχή που σου αρέσει περισσότερο από όλες – δηλαδή το Καλοκαίρι – πλησιάζει και αυτό έχει ανεβάσει την διάθεσή σου. Ξεκινάς να προσέχεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση, έχεις την ανάγκη να βγεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και κάτι πολύ καλό σε περιμένει στην γωνία.

μηνιαίες-αστρολογικές-ερωτικές προβλέψεις-για-τον-Μάιο 2022-

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Μάιο: Δίδυμοι

Αν βρίσκεσαι σε σχέση ο Μάιος θα είναι ένας μήνας με ιδιαίτερες εντάσεις. Θα πρέπει σιγά σιγά να σταματήσεις να τα θες όλα δικά σου γιατί το άλλο σου μισό ξεκινά να κουράζεται. Από την άλλη θα προσπαθείς κι εσύ από την μεριά σου να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, αλλά φαίνεται πως η έλλειψη επικοινωνίας που έχετε δεν σας βοηθάει.

Παρόλα αυτά ο Μάιος θα είναι ένας καλός μήνας σε όλα τα άλλα και αυτό όσο να πεις θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς περισσότερο στην σχέση σου. Ξεκινά να ακούς όταν σου μιλούν, να σταματήσεις να νιώθεις ότι είσαι ο αρχηγός και ο κριτής των πάντων και όλα θα φτιάξουν.

Αν από την άλλη είσαι εκτός σχέσης ο Μάιος θα είναι ένας μήνας που δεν επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για σένα στον ερωτικό τομέα. Αυτό διότι έχεις επικεντρωθεί σε άλλα ζητήματα και φαίνεται πως δεν έχεις ανάγκη μία νέα γνωριμία. Παρόλα αυτά είσαι χαρούμενος ή χαρούμενη έτσι, οπότε εμείς είμαστε μαζί σου.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Μάιο: Καρκίνος

Αγαπημένο μου Καρκινάκι είσαι πολύ ευαίσθητο και αυτό φαίνεται πως χαλάει το γλυκό με το άλλο σου μισό. Τον Μάιο, θα έχεις συνεχόμενες γκρίνιες για πράγματα που δεν χρειάζεται ενώ τους τελευταίους μήνες έχεις κλειστεί ιδιαίτερα στον εαυτό σου και όσων αφορά τους φίλους και όσων αφορά τις σχέσεις σου.

Αυτό θα ξεκινήσει τον Μάιο να έχει κάποια αρνητικά αποτελέσματα στην σχέση σου οπότε αν το άλλο σου μισό θέλει να συζητήσετε μερικά πράγματα και να βελτιώσεις μερικά άλλα κοίτα να το ακούσεις καλά και να μην σε πιάσει το εγωιστικό σου.

Αν είσαι ελεύθερο τότε η κοινωνικότητά σου και η τρυφερή σου καρδιά θα κλέψει άλλες καρδιές αυτόν τον μήνα. Είσαι από τα ζώδια που καταφέρνεις να γίνεσαι αγαπητό ακόμη κι όταν δεν θες να είσαι αγαπητό, αφού έχεις πολλές ευαισθησίες και αυτό πάντα αρέσει στους ανθρώπους.

μηνιαίες-αστρολογικές-ερωτικές προβλέψεις-για-τον-Μάιο 2022-

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Μάιο: Λέων

Σταμάτα να σκέφτεσαι τα οικονομικά σου και ξεκινά να σκέφτεσαι την σχέση σου. Αυτή θα ήταν η συμβουλή που θα μοιραζόμασταν μαζί σου Λιονταράκι μας αν μας την ζητούσες. Η αλήθεια είναι πως οι οικονομικές δυσκολίες σε έχουν κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να θέτεις την σχέση σου σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό θα συνεχιστεί και τον Μάιο αφού η οικονομική σου κατάσταση δεν θα βελτιωθεί τόσο εύκολα. Αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις και ανεπάλληλους καυγάδες που θα έχουν πάντα χαρούμενο τέλος αλλά όσο να πεις κουράζουν.

Αν είσαι ελεύθερο τον Μάιο θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις μερικά πράγματα στην εξωτερική σου εμφάνιση, την οποία έχεις αμελήσει τον τελευταίο καιρό. Παρόλα αυτά η αυτοπεποίθησή σου θα είναι χαμηλή και αυτό ίσως σε εμποδίσει σε νέες γνωριμίες.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Μάιο: Παρθένος

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να πέρασες από 40 κύματα όμως ο Μάιος θα είναι ο τυχερός σου μήνας σε όλους τους τομείς. Όσων αφορά τα ερωτικά σου, αν βρίσκεσαι σε σχέση θα υπάρξουν μερικές εντάσεις όμως όλες θα είναι μικρές και μικρής σημασίας.

Αυτό σημαίνει πως με το άλλο σου μισό θα είστε πολύ καλά. Ίσως χρειαστεί να του κάνεις μερικές συζητήσεις για προβλήματα που σε απασχολούν. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους όλα θα πάνε καλά. Από την άλλη θα προσπαθήσεις να αφιερωθείς περισσότερο στην εξωτερική σου εμφάνιση και σε αυτά που όντως έχουν σημασία για σένα.

Αυτό θα αρέσει πολύ στο άλλο σου μισό που θα σου δείχνει με κάθε τρόπο και μέσο ότι οι αλλαγές που κάνεις του αρέσουν και να τις συνεχίσεις. Αν βρίσκεσαι εκτός σχέσης ο κλειστός σου χαρακτήρας μπορεί και να επηρεάσει τις νέες σου γνωριμίες. Παρόλα αυτά οι θαυμαστές είναι πολλοί και ανυπομονούν να σε γνωρίσουν. Θα τους αφήσεις;

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Μάιο: Ζυγός

Σαν ζώδιο είσαι ιδιαίτερα εσωστρεφή όμως τον Μάιο θα πρέπει αυτό να το αλλάξεις διότι θα δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση σου. Προβλήματα που θα συσσωρευτούν και μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε έντονους καυγάδες. Τον Μάιο θα πρέπει να ξεκινήσεις να ακούς πιο προσεκτικά τα θέλω του άλλου σου μισού και να μην σκέφτεσαι μόνο εσένα.

Ξεκινά να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τις ανάγκες του άλλου σου μισού και ξεκινά να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Μόνο έτσι θα προστατευθείς από έντονους καυγάδες που ναι μεν σε περιμένουν όμως ακόμη μπορείς να κάνεις πράγματα για να τους κάνεις πιο λίγους και πιο μικρούς σε ένταση.

Αν είσαι ελεύθερος η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Το σοφιστικέ στιλ σου, η τάση σου να είναι κλειστός και μυστηριώδης άνθρωπος αλλά και το γεγονός ότι σου αρέσει να γνωρίζεις νέες πληροφορίες κάθε μέρα και να καταπιάνεσαι με πολλά θέματα, είναι αυτά τα χαρτιά που θα κλέψουν την καρδιά στους θαυμαστές σου.

μηνιαίες-αστρολογικές-ερωτικές προβλέψεις-για-τον-Μάιο 2022-

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Μάιο: Σκορπιός

Ο Μάιος θα είναι ένας μήνας έντονα ερωτικός για εσένα. Νέες γνωριμίες σε περιμένουν στην γωνία ενώ ακόμη και έρωτες του παρελθόντος θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Η ερωτική σου λίμπιντο βρίσκεται στα ύψη και φαίνεται πως θα πειραματιστείς αρκετά όσων αφορά το σ@ξ αλλά και τις σχέσεις.

Μπορεί κάτι σίγουρο και σταθερό να μην σε περιμένει αν είσαι ελεύθερο όμως η ζωή που θα κάνεις τον Μάιο θα σου αρέσει πολύ και αυτό είναι που μετράει. Θα φλερτάρεις, θα έχεις κατακτήσεις και σίγουρα θα κάψεις πολλές καρδιές.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση τον Μάιο θα είστε πολύ καλά οι δυο σας. Το Καλοκαίρι που πλησιάζει έχει ανεβάσει την διάθεσή σου και αυτό αντανακλάται και στην σχέση σου. Θα κάνεις υποχωρήσεις, θα κάνεις πως δεν ακούς μερικά πράγματα και αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις περιττές εντάσεις.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Μάιο: Τοξότης

Αν σταματήσεις να ανέχεσαι τόσα πολλά πράγματα και να βάζεις και τα δικά σου όρια στην σχέση πολλά πράγματα στην ζωή σου θα βελτιωθούν προς το καλύτερο. Φαίνεται πως η ανεκτικότητά σου σε έχει κάνει να φτάσεις σε ένα σημείο να αμφισβητείς ακόμη και τα ίδια σου τα συναισθήματα.

Τον Μάιο οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και πολύ φοβόμαστε ότι βρίσκεσαι ένα βήμα μακριά προτού ενδώσεις. Τα προβλήματα στην σχέση σου δεν πρόκειται να λυθούν όσο επιμένεις να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να μην χαλάς χατίρι.

Παρόλα αυτά μείνε μακριά από παράνομες ιστορίες διότι αν ενδώσεις προβλέπονται ακόμη μεγαλύτερα μπερδέματα. Θα βρεθείς σε ερωτικά αδιέξοδα που δεν θα ξέρεις που θα καταλήξουν. Αν είσαι ελεύθερο φαίνεται πως η μανία σου να θες να κάνεις μόνο σχέση θα κλείσει πολλές πόρτες.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Πώς επηρεάζει τα ζώδια ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μέχρι τον Νοέμβρη του 2024

Προτού ξεκινήσεις να βγαίνεις ραντεβού κάτσε και σκέψου αν αυτός ή αυτή που διάλεξες για το ραντεβού σου, όντως σου αρέσουν και δεν είναι απλά ένας τρόπος να καλύψεις τα κενά σου.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Μάιο: Αιγόκερως

Φαίνεται πως τον Μάιο με την σχέση σου θα ξεκινήσετε να σκέφτεστε πολύ σοβαρά να περάσετε στο επόμενο βήμα της σχέσης σας. Μία εγκυμοσύνη, ένας γάμος ακόμη κι ένας αρραβώνας βρίσκεται πολύ κοντά στο να υλοποιηθεί.

Θα βιώσετε έναν μήνα ιδιαίτερα παθιασμένο και ερωτικό από την μία και από την άλλη την σιγουριά της σοβαρής σχέσης που σας καλύπτει τα κενά με τον πιο όμορφο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερο τότε σίγουρα οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές όμως εσύ θα θες κάτι που πραγματικά αξίζει για να ασχοληθείς μαζί του.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Μάιο: Υδροχόος

Αν σταματήσεις να σκέφτεσαι μόνο την δική σου καλοπέραση στην σχέση, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα για σένα. Τον Μάιο, θα υπάρχουν αρκετές γκρίνιες από το άλλο σου μισό ότι δεν κάνετε πράγματα που να αρέσουν και στους δύο και ότι παραμελείς την σχέση σου.

Εσύ δεν θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία γιατί νιώθεις εντάξει με τον εαυτό σου και με όσα δίνεις στην σχέση. Μάντεψε όμως. Δεν είσαι εντάξει! Ξεκίνα να κάνεις πιο δημιουργικά πράγματα με την σχέση σου και όλα θα πάνε καλά.

Αν είσαι ελεύθερος το χιούμορ σου και η ικανότητά σου να μπορείς να επικοινωνήσεις με κάθε ηλικία θα σου ανοίξουν την πόρτα για πολλές γνωριμίες. Η γοητεία σου είναι γνωστή άλλωστε. Μόνο που τον Μάιο αυτές οι γνωριμίες φαίνεται πως δεν ήρθαν για να μείνουν οπότε μην δίνεσαι συναισθηματικά.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για τον Μάιο: Ιχθείς

Οι αλλαγές στην ζωή σου θα είναι πολλές τον Μάιο και φυσικά οι αλλαγές αυτές θα επηρεάσουν και την σχέση σου. Τα οικονομικά σου μετά από κόπους και βάσανα θα βελτιωθούν αισθητά και αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε μικρές εξορμήσεις και να ανανεώσετε την σχέση σας.

Από την άλλη νέες αρμοδιότητες στην δουλειά μπορεί να σου δημιουργήσουν αμφιβολίες για το πόσο εντάξει είσαι με την σχέση σου και κατά πόσο την παραμελείς. Παρόλα αυτά οι αποστάσεις που θα πάρετε λόγο φόρτου εργασίας θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την σχέση σας.

Αν είσαι ελεύθερο τότε σίγουρα το χιούμορ σου είναι το δυνατό σου χαρτί. Θα βγεις αρκετά με φίλους αυτόν τον μήνα και η ερωτική σου ένταση θα είναι ανίκητη. Έχεις όρεξη για φλερτ και νέες γνωριμίες και αυτό φαίνεται. Κάτι πολύ ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο…πλησιάζει.

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close