Απαγορευμένος έρωtας- Ποια ζώδια ενδίδουν και ποια αντιστέκονται;

Σας έχει τύχει να ερωτευτείτε ποτέ κάποιον ενώ δεν έπρεπε; Αν για τον οποιοδήποτε λόγο (γάμος, παιδιά, φιλία) η αγάπη σας ήταν απαγορευμένη και έπρεπε να το ξεχάσετε;

Τι κάνατε λοιπόν σε μία τέτοια κατάσταση, ή τι θα κάνετε αν σας συνέβαινε κάτι τέτοιο; Ακόμη και αν δεν γνωρίζετε την απάντηση, τα ζώδια ξέρουν για σας και σας το λένε παρακάτω!

Να λοιπόν τι θα έκαναν τα ζώδια σε μία απαγορευμένο έρωtα!

Κάποια ζώδια θα προσπαθήσουν να την ξεχάσουν και θα πάνε παρακάτω, κάποια θα αντισταθούν σθεναρά, θα κατηγορήσουν τον εαυτό τους και την τύχη τους που τους έφερε σε αυτό το σημείο και κάποια άλλα θα ακολουθήσουν την καρδιά τους και θα υποκύψουν.

Δείτε επίσης Δες τι σε χαρακτηρίζει σύμφωνα με το αφρικάνικο ζώδιό σου!

Ποια θα κάνουν τι, θα το διαβάσεις παρακάτω:

Θα προσπαθήσουν να το ξεχάσουν, βρίσκοντας κάτι άλλο: Κριός, Τοξότης, Παρθένος, Λέοντας

Τα τρία ζώδια της Φωτιάς χαρακτηρίζονται από έντονο εγώ και γι’ αυτό αν προορίζονται για δεύτερο βιολί της ορχήστρας, προτιμούν να πάνε πάσο και να ψάξουν να βρουν ένα άλλο πρόσωπο ελεύθερο και ωραίο. Άλλωστε, δεν είναι από εκείνα που θα κάτσουν να βασανίζονται ή θα κρύψουν τα αισθήματά τους και θα κινούνται στα σκοτάδια. Η Παρθένος από την άλλη, το βλέπει λογικά το πράγμα. Σου λέει «δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά έτσι όπως ξεκινά με ντισαβαντάζ, οπότε καλύτερα να την κάνω όσο είναι νωρίς».

Θα αντισταθούν σθεναρά και θα τα βάλουν με την τύχη τους: Αιγόκερως, Καρκίνος, Ζυγός, Σκορπιός

Είτε κάποια το δείχνουν είτε όχι, το συναίσθημα είναι έντονο και στα 4 ζώδια, ωστόσο, θες ότι ορισμένα πηγαίνουν σύμφωνα με τους «νόμους», θες ότι είναι πιο συντηρητικά ή επειδή παίρνουν πολύ σοβαρά την έννοια της «δέσμευσης», θες ότι η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω τους, θα αντιστέκονταν με νύχια και με δόντια, ιδίως αν πρόκειται για ερωτικό τρίγωνο. Τώρα, αν τα κατάφερναν και δεν ενέδιδαν στον πειρασμό, έστω και για μια φορά, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.

Δείτε επίσης Αυτά τα τρία ζώδια θα ζήσουν φέτος έναν ανεπανάληπτο καλοκαιρινό έρωτα

Θα υποκύψουν: Υδροχόος, Δίδυμοι, Ιχθύες, Ταύρος

Τα πρώτα 2 ζώδια δεν καταλαβαίνουν από «απαγορεύσεις» και «κανόνες»… Αν θέλουν πολύ ένα πρόσωπο, θα προχωρήσουν, χωρίς δισταγμό και δεύτερη σκέψη, μάλιστα δε θα το μετανιώσουν ποτέ. Ο Ιχθύς, από την άλλη, είναι επιρρεπής στα λάθη, δεν έχει αντιστάσεις, χάνεται και πάει όπου τον πάει η καρδιά του. Ο, δε, Ταύρος είναι φιλήδονος από τη φύση του και ερωτιάρης, οπότε δε θα έβαζε απλά το δάχτυλο στο μέλι, αλλά θα το έτρωγε όλο το βάζο με το κουτάλι της σούπας.

Με πληροφορίες από astrology.gr

Close