Απρίλιος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές προβλέψεις-για-όλα-τα-ζώδια-

Απρίλιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια .Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Απρίλιο 2022 για όλα τα ζώδια.

Ο Απρίλιος κοντοζυγώνει και οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια είναι γεγονός για ακόμη ένα μήνα. Ο Απρίλιος, ως ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης ξεκινάει σιγά σιγά να φέρνει τον ήλιο στις ζωές μας. Αποδράσεις, καφεδάκια με τον ήλιο να μας ανεβάζει την διάθεση και μία εσωτερική αλλά και εξωτερική ανανέωση.

Πως θα εξελιχθούν οι ζωές όλων των ζωδίων τον Απρίλιο του 2022; Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια τον Απρίλιο του 2022 θα σας βοηθήσουν να προβλέψετε καταστάσεις, να προφυλαχθείτε αλλά και να μάθετε τι σας…περιμένει. Διαβάστε παρακάτω:

Απρίλιος 2022:Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια  : Κριός

Ο Μάρτιος για σένα δεν ήταν ένας εύκολος μήνας. Είχε τα πάνω του και τα κάτω του και έχεις ανάγκη ο Απρίλιος να εξελιχθεί πιο ομαλά για το δικό σου ζώδιο. Τα νέα είναι ευχάριστα αφού τον Απρίλιο φαίνεται πως θα καλύψεις μερικές οικονομικές τρύπες που είχαν δημιουργηθεί τον προηγούμενο μήνα.

Θα αφιερωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και πραγματικά σου αρέσουν και φαίνεται πως η ανάγκη σου να απαλλαγείς από τις σκοτούρες θα σε κάνει πιο αυθόρμητο. Θα σταματήσεις να τα σκέφτεσαι όλα τόσο πολύ και θα δώσεις περισσότερη σημασία στα θετικά που συμβαίνουν στην ζωή σου και όχι στα αρνητικά.

Τέλος, τον Απρίλιο αποδράσεις που θα σου ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την διάθεση σε περιμένουν ενώ γενικότερα αν βρίσκεσαι σε σχέση τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος ή ελεύθερη θα αφιερωθείς περισσότερο στα ενδιαφέροντα, στην οικογένεια και στους φίλους σου.

Απρίλιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια: Ταύρος

Τον προηγούμενο μήνα ένιωσες να πιέζεσαι αρκετά οικονομικά και συναισθηματικά. Ο Απρίλιος θα ξεκινήσει να βάζει τα πράγματα σε μία σειρά. Η οικονομική σου κατάσταση θα ξεκινήσει σιγά σιγά να γίνεται καλύτερη και θα ξεκινήσεις επιτέλους μετά από πολλούς μήνες να κάνεις και μερικά πράγματα για τον εαυτό σου.

Είσαι ένα ζώδιο που η Άνοιξη και το Καλοκαίρι σου κάνει καλό! Οπότε σίγουρα οι λιακάδες του Απριλίου θα σε κάνουν πιο περιπετειώδη άνθρωπο. Μικρές αποδράσεις, βόλτες σε παραλίες και πάρκα με το άλλο σου μισό και τους φίλους σου και γενικότερα μία καλή διάθεση.

Δείτε ακόμα Λίτσα Πατέρα – Αστρολογικές προβλέψεις: Η 12η Απρίλιου φέρνει μεγάλες αλλαγές

Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα πρέπει να ακούς περισσότερο αυτά που έχει να σου πει το άλλο σου μισό. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις όμως μερικές φορές δεν δείχνεις την απαραίτητη προσοχή στις πραγματικές ανάγκες της σχέσης και του σπιτιού σας. Αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη το φλερτ θα είναι έντονο.

Απρίλιος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές προβλέψεις-για-όλα-τα-ζώδια-

Photo via: hello.gr

Απρίλιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια : Δίδυμος

Ο Μάρτιος ήταν και για σένα ένας δύσκολος μήνας. Χωρισμοί, εντάσεις, άσχημη ψυχολογία και μία προσωπική απομόνωση που μερικές φορές την επιδίωκες ενώ άλλες οι καταστάσεις σε ανάγκασαν να απομονωθείς. Όπως και να ‘χει έχεις ανάγκη ο Απρίλιος να είναι ένας πιο θετικός μήνας κι έτσι θα γίνει.

Τα οικονομικά σου θα μπουν σε μία σειρά, αν και ποτέ δεν αντιμετώπιζαν ιδιαίτερο πρόβλημα. Θα αφιερωθείς περισσότερο στους φίλους σου και θα προσπαθήσεις να ανακτήσεις μαζί τους τις παλιές σας σχέσεις. Όσων αφορά το άλλο σου μισό, ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας της ανανέωσης για την σχέση σας.

Δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, όμως για πρώτη φορά μετά από καιρό φαίνεται πως και οι δύο έχετε όλη την καλή διάθεση να προσπαθήσετε πραγματικά γι’ αυτήν την σχέση και αυτό θα σας βγει σε καλό. Αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη το φλερτ και ο έρωτας αυτόν τον μήνα δεν θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Απρίλιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια : Καρκίνος

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που σε κάνει να νιώθεις πιο περιπετειώδης. Έχεις ανάγκη για εκδρομές, αποδράσεις και πράγματα που θα σπάσουν την καθημερινότητά σου. Φαίνεται όμως πως οι παρέες και ο τρόπος ζωής που έχεις επιλέξει θα σε κρατήσουν μακριά από αυτά.

Στην ανάγκη σου να ικανοποιήσεις τα θέλω σου τον Απρίλιο θα έρθεις σε επαφή με παλιούς σου φίλους και γνωστούς που είχατε κοινά ενδιαφέροντα και αυτό θα σου κάνει πολύ καλό. Προσπαθείς να γίνεις ανεξάρτητος οικονομικά και τα καταφέρνεις.

Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα προσπάθησε να μείνεις μακριά από πειρασμούς διότι δε θα σου βγει σε καλό. Σίγουρα περνάς προβλήματα με την σχέση σου, όμως μία ειλικρινή συζήτηση θα έχει περισσότερα αποτελέσματα από εξωσυζυγικές περιπετειούλες.

Απρίλιος 2022:Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια : Λέων

Έχουν μαζευτεί πολλά στο κεφάλι σου και φαίνεται πως τον Απρίλιο θα γίνει η μεγάλη έκρηξη. Οικονομικές δυσκολίες, οικογενειακά προβλήματα, εντάσεις με την σχέση σου και εσωτερικές ανασφάλειες θα σε φέρουν πραγματικά στα όριά σου.

Τον Απρίλιο είναι πολύ λογικό να ακούσεις από πολλούς “δεν σε αναγνωρίζω” “έχεις αλλάξει” κλπ. Μην δώσεις σημασία διότι αυτή η αλλαγή θα έρθει για καλό και πρόκειται για έναν αμυντικό μηχανισμό που θα σε βοηθήσει να επιβιώσεις.

Σταμάτα να ανέχεσαι συμπεριφορές που δεν σου αξίζουν και να μένεις σε καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς. Σταμάτα να αναλύεις τόσο πολύ τις καταστάσεις που βιώνεις διότι πολλές φορές η λύση σε κάθε μας πρόβλημα είναι και η πιο απλή.

Απρίλιος 2022:Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια  : Παρθένος

Ο Μάρτιος σε πέρασε από 40 κύματα όσων αφορά τα οικονομικά. Ο Απρίλιος δυστυχώς δε θα αλλάξει πολύ την κατάσταση όμως ευτυχώς εσύ θα είσαι πιο ψύχραιμος σε σύγκριση με τον Μάρτιο. Κάνεις ό,τι μπορείς για να καλύψεις οικονομικές τρύπες και το καταφέρνεις.

Μπορεί να δουλεύεις πολύ όμως θα διασκεδάζεις ακόμη περισσότερο και αυτή η φάση που περνάς, θα σε βοηθήσει να έρθεις ακόμη πιο κοντά με τον εσώτερο εαυτό σου. Θα αφιερώσεις χρόνο σε σένα και σε αυτά που πραγματικά σου αρέσουν. Έτσι θα βρεις τον εαυτό σου.

Άνθρωποι από μακριά θα έρθουν αυτόν τον μήνα και θα σου ανεβάσουν την διάθεση. Θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις μερικά προβλήματα και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο δυνατός. Αν βρίσκεσαι σε σχέση προσπάθησε να μην δίνεις σημασία στις εκρήξεις του άλλου σου μισού. Αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές.

Απρίλιος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές προβλέψεις-για-όλα-τα-ζώδια-

Photo via: anattica.gr

Απρίλιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια : Ζυγός

Φαίνεται πως έχουν μαζευτεί πολλά σπασμένα μέσα σου και ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα τα ξεσπάσεις με άσχημους τρόπους. Νεύρα, εντάσεις και ένα αίσθημα ότι σου φταίνε όλα κι όλοι. Θα έρθεις σε ρήξη με την οικογένεια, με φίλους, με το άλλο σου μισό.

Στα μάτια των τρίτων θα φαίνεσαι παράλογος και ίσως και να είσαι διότι δεν μίλησες όταν έπρεπε. Παρόλα αυτά αν σε αγαπούν πραγματικά θα σε ανεχτούν διότι αυτές οι εκρήξεις θα κρατήσουν για λίγο και είναι εκρήξεις που έχεις ανάγκη αν σκεφτούμε ότι το ζώδιό σου είναι ένα ιδιαίτερο εσωστρεφή ζώδιο.

Απρίλιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια : Σκορπιός

Ο Μάρτιος ήταν ένας μήνας που σε ανανέωσε. Σε έφερε πιο κοντά με ανθρώπους του παρελθόντος, σε έκανε να αλλάξεις μερικά πράγματα στην ζωή σου και ξεκίνησες να σκέφτεσαι τι είναι αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι. Ο Απρίλιος θα συνεχίσει να είναι για σένα ένας καλός μήνας.

Θα πάρεις πολύ αγάπη από ανθρώπους που δεν περίμενες και θα συνεχίσεις να αφιερώνεσαι σε πράγματα που πραγματικά σου αρέσουν. Θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τις δικές σου ανάγκες και αυτό ίσως σε κάνει λίγο εγωιστή.

Μην απαιτείς πράγματα από ανθρώπους που δεν μπορούν να στα δώσουν. Παρόλα αυτά μην φοβηθείς να εκφράσεις τα παράπονά σου και τα θέλω σου. Έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε αγαπούν πραγματικά και αυτό θα σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις την εξέλιξή σου προς το καλύτερο.

Απρίλιος 2022:Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια  : Τοξότης

Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας των μεγάλων αποφάσεων. Φαίνεται πως δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας και απαιτεί από σένα μεγάλη πειθαρχία και συγκρότηση για να τα καταφέρεις. Η σχέση σου θα περάσει κρίση κι εσύ καλείσαι να πάρεις αποφάσεις.

Η ρήξη μπορεί και να έρθει όμως προτού έρθει πρέπει να είσαι σίγουρη ότι θα είναι οριστική. Τα οικονομικά σου θα είναι σχετικά σε καλή κατάσταση αν και ακόμη χρειάζονται βελτίωση. Μέσα από τις κακοτοπιές θα μάθεις να είσαι πιο δυνατός και ίσως βρεις ακόμη και δεύτερη δουλειά για να τα καταφέρεις.

Απρίλιος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές προβλέψεις-για-όλα-τα-ζώδια-

Photo via: yourtipster.gr

Απρίλιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια : Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη αυτόν τον μήνα συμβαίνει στον 4ο Οίκο της οικογένειας και της οικιακής σας ζωής. Αυτή η διέλευση είναι βέβαιο ότι θα σας εμπνεύσει να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, καθώς ο Κρόνος και ο Άρης πρόκειται να ενωθούν λίγες μέρες αργότερα στον 2ο Οίκο των οικονομικών σας.

Αυτή είναι μια αρκετά άβολη διέλευση και αντιπροσωπεύει περικοπές προϋπολογισμού και διαχωρισμό από υλικά θέματα με τα οποία είστε συνδεδεμένοι – χωρίς φυσικά να είναι απαραίτητο να συμβεί.

Δεν είναι λόγος να αγχώνεστε, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες. Ωστόσο, παρόλο που τα οικονομικά μπορεί να είναι δύσκολα, η ικανότητά σας να ασχολείστε με τις καθημερινές σας εργασίες φαίνεται πως παραμένει ανέπαφη.

Απρίλιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια : Υδροχόος

Έχει περάσει καιρός από τότε που ο Υδροχόος έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Κρόνο που διέρχεται από τον 1ο Οίκο του. Όμως απολαμβάνετε να έχετε πολλά να κάνετε. Από τις φιλίες μέχρι τη δουλειά και την προσωπική σας ζωή, κάτι θα συμβαίνει συνέχεια.

Με την Αφροδίτη να φεύγει από το ζώδιό σας στις 5 Απριλίου, η εστίαση αυτού του πλανήτη που αγαπά την πολυτέλεια μεταβαίνει στη ζώνη των χρημάτων του γενέθλιου χάρτη σας – υπέροχα νέα αν σας αρέσουν τα ψώνια… όχι και τόσο καλά νέα αν δυσκολεύεστε με τα οικονομικά σας και πρέπει να τηρήσετε έναν προϋπολογισμό!

Ευτυχώς, η μετάβαση του Ερμή σε άλλο ζώδιο στις 10 Απριλίου είναι μια σταθεροποιητική επιρροή, προτρέποντας προσεκτική σκέψη και καλύτερο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, για τα οικονομικά σας και οτιδήποτε άλλο.

Δείτε ακόμα Αστρολογικές πρόβλεψες από τον Κώστα Λεφάκη από 21/3 εως 27/3

Πράγματι, η πνευματική σας σχέση με τα χρήματα και την αφθονία πρόκειται να μεταμορφωθεί, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των έντονων ενεργειών της συνόδου Δία/Ποσειδώνα στις 12 Απριλίου.

Μαθαίνετε ότι είστε ευλογημένοι όχι μόνο υλικά, αλλά με πολλούς περισσότερους τρόπους, με αποτέλεσμα η «στάση ευγνωμοσύνης» σας να προσκαλεί ακόμη περισσότερες τέτοιες ευλογίες στη ζωή σας.

Απρίλιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια : Ιχθείς

Αυτή η αστρολογική σύνοδος σας ανεβάζει το ηθικό και σας εμπνέει δείχνοντάς σας ποιοι είναι γραφτό να γίνετε. Με την μετάβαση του Άρη επίσης στους Ιχθύες μόλις δύο μέρες αργότερα, θα είστε πιο δραστήριοι και θα έχετε υψηλή ενσυναίσθηση, ευαισθησία και ψυχική ανωτερότητα.

Αναμένετε κάποια δυνατά συναισθήματα γύρω από την Πανσέληνο στις 16 Απριλίου, γιατί θα συνεχίσετε να συμβιβάζεστε με αυτή τη βαθιά αλλαγή και την καθυστερημένη αποδοχή της δικής σας ανώτερης φύσης.

Παρόλο που μπορεί να παλεύετε αυτή τη στιγμή με κουτσομπολιά, φήμες ή ξεκάθαρα ψέματα, το καθήκον σας είναι να δυναμώσετε μέσα από την αναταραχή της παραπλανητικής επικοινωνίας και να πείτε την πνευματική σας αλήθεια, δυνατά και καθαρά. Εξάλλου αυτό γεννηθήκατε να κάνετε.

Photo cover via: wdrfree.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close