Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/05/2023 – 14/05/2023

Η Άση Μπήλιου κάνει τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 08/05/2023 – 14/05/2023. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις, απρόσμενες καταστάσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας, αφού το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα τεταμένο και θα είναι πολύ εύκολο να έρθετε σε ρήξη με τους άλλους.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/05/2023 – 14/05/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/05/2023 – 14/05/2023

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με εντάσεις και ανατροπές, αλλά θα συνεχίσει σε ένα πολύ όμορφο κλίμα και θα μας αποζημιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 09/05/2023 ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, μια όψη που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω μέσα στις σχέσεις μας. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις, απρόσμενες καταστάσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας, αφού το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα τεταμένο και θα είναι πολύ εύκολο να έρθετε σε ρήξη με τους άλλους.

Δείτε ακόμα: Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις απο 08/05/23 ως 14/05/23  Καταιγιστικές Εξελίξεις για όλα τα ζώδια

Αυτή η σύνοδος μας κάνει ασυμβίβαστους και μας δημιουργεί την επιθυμία να σπάσουμε δεσμά και να επαναστατήσουμε ενάντια σε ανθρώπους και καταστάσεις που μας καταπιέζουν. Στις 11/05/2023 το εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού φέρνει καρμικές επαφές ή γνωριμίες οι οποίες θα έχουν πολύ θετική εξέλιξη. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης έλκουμε ανθρώπους που θα μας δώσουν πολύτιμα μαθήματα και μας βοηθάνε να απαλύνουμε τα τραύματα μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Στις 13/05/2023 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης μας μιλάει για έντονη κοινωνική ζωή, φιλική διάθεση, ραντεβού και όμορφες συναντήσεις.

Είναι πιθανό να κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή να επανέλθει ένα άτομο από το παρελθόν προκειμένου να συμφιλιωθείτε. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι ο Ερμής κινείται ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, επομένως μη βιαστείτε να κάνετε το επόμενο βήμα ή να βγάλετε συμπεράσματα. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια εξαιρετική όψη η οποία σταθεροποιεί καταστάσεις και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με σύνεση, λογική και ωριμότητα.

Γνωριμίες που ξεκινάνε τώρα θα έχουν πολύ γερές βάσεις, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι μπορεί να σκεφτείτε την επισημοποίηση της σχέσης σας ειδικά αν ανήκετε στους Καρκίνους, Σκορπιούς ή Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η εκρηκτική σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον Ταύρο στο ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεται για να κλονίσει μια σχέση ή μια κατάσταση που θεωρούσατε σταθερή και δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις και τσακωμούς σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα ή να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση που έχει βαλτώσει, όμως από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσπαθήσετε να κοντρολάρετε τα έντονα ξεσπάσματα, γιατί μετά θα είναι δύσκολο να το μαζέψετε όλο αυτό.

Στα μέσα της εβδομάδας, τα εξάγωνα της Αφροδίτης θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το κλίμα μέσα στο σπίτι και να έρθετε πιο κοντά με άτομα της οικογένειας σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση ή να επιστρέψει ένας/μια πρώην για να αφήσετε πίσω τις πληγές του παρελθόντος και να τα ξαναβρείτε. Προσπαθήστε βέβαια να κρίνετε τις καταστάσεις με λογική και μην επιτρέψετε στις αναμνήσεις να σας κάνουν πιο ευάλωτους από όσο θα έπρεπε.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στο κλείσιμο της εβδομάδας θα σας δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνετε στη σχέση σας και να χτίσετε πιο ισχυρούς δεσμούς με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού ή να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση.

Δείτε ακόμα: Έκλειψη σελήνης : Η Άση Μπήλιου αναλύει τα δύσκολα γεγονότα που έρχονται για τα 12 ζώδια

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε μια αναταραχή, αφού ο Ήλιος θα συναντήσει τον επαναστάτη Ουρανό στο δικό σας ζώδιο. Αν και είστε άτομα που προτιμούν τη σταθερότητα και αποφεύγουν με κάθε τρόπο τις αλλαγές, τις ημέρες αυτές θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα ή να αντιδράσετε επιτέλους απέναντι σε καταστάσεις και ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας βαραίνουν ή δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Στα μέσα της εβδομάδας, οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο μιλάνε για έντονη κοινωνική ζωή και σας καλούν να βγείτε έξω και να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Κάποιοι από εσάς θα έχετε πολύ ευχάριστα νέα ή θα λάβετε επιτέλους ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα που περιμένατε καιρό. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τα συναισθήματα σας και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την κατανόηση και την αποδοχή που αναζητάτε.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 13/05 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πολύ ουσιαστικές συζητήσεις και επαφές και να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα με ωριμότητα και λογική σκέψη. Δεσμεύσεις και υποσχέσεις που θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν ισχύ και δεν αποκλείεται αν είστε αδέσμευτοι να κάνετε μια γνωριμία που θα έχει πολύ θετικές προοπτικές.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με κάπως περίεργη διάθεση, αφού η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στις 09/05 φέρνει εσωτερικές αναταραχές. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε οριστικά έναν κύκλο ή να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Θα πρέπει βέβαια οι κινήσεις σας να είναι καλά σχεδιασμένες και να δείξετε στους άλλους ότι είστε συνειδητοποιημένοι και ξέρετε τι θέλετε και κυρίως να μην παρασυρθείτε από την παρόρμηση της στιγμής.

Στα μέσα της εβδομάδας, το κλίμα θα είναι πιο αρμονικό και μάλιστα το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματα σας στους άλλους. Θα νιώσετε πιο ασφαλείς και δεν θα διστάσετε να βγάλετε τα εσώψυχα σας ή να κάνετε μια κουβέντα που θα κατευνάσει τα πνεύματα και θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό αυτές τις ημέρες να έχετε μυστικές επαφές ή κρυφά ραντεβού και συζητήσεις που για κάποιο λόγο δεν θα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξετε σε ποιους ανοίγεστε, γιατί ο Ερμής κινείται ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και μπορεί με κάποιο τρόπο να έρθετε σε δύσκολη θέση ή να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με έντονη κοινωνική διάθεση καθώς και μια ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, να πειραματιστείτε και να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε έντονη έλξη για άτομα πιο εκκεντρικά ή αντισυμβατικά για τα δικά σας γούστα. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με φίλους ή με άτομα από το διαδίκτυο. Στα μέσα της εβδομάδας, τα εξάγωνα που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το κλίμα μέσα στη σχέση σας και να έρθετε κοντά με ανθρώπους που μπορεί να είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας.

Ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα θα γλυκάνει την αισθηματική σας ζωή και αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να φέρει μια καρμική γνωριμία με ένα πρόσωπο ή ακόμα και μια επανασύνδεση με ένα άτομο από το παρελθόν. Είναι επίσης πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό ή να γνωρίζετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο μέσα από μια παρέα. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά, βγείτε έξω, συναναστραφείτε με κόσμο και να είστε σίγουροι ότι κάτι όμορφο σας περιμένει.

Η εβδομάδα θα κλείσει με το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια όψη η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πράξη τα όνειρα σας ή να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Καταστάσεις και σχέσεις σταθεροποιούνται και οτιδήποτε ξεκινάει τώρα θα έχει πολύ καλές προοπτικές.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2023 για όλα τα ζώδια

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί Λέοντες, είναι αλήθεια ότι ανήκετε σε εκείνους που προσπαθούν ακόμα να βρουν τις ισορροπίες τους και να διαχειριστούν τις αλλαγές που έφερε η έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας. Στις 09/05 η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού σε ένα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας θα φέρει απρόοπτα και αναταραχές. Είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να ξεσπάσετε αναίτια στο ταίρι σας ή να νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε.

Προσπαθήστε βέβαια να δείξετε κατανόηση απέναντι στα συναισθήματα των άλλων και να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας, το εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού θα σας βοηθήσει να ρίξετε τους τόνους και θα φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέση σας. Καλείστε να ανοίξετε την καρδιά σας στο άτομο που έχετε απέναντι σας και να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό και τις ανασφάλειες που σας απομακρύνουν.

Στις 13/05 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να φέρει παρασκηνιακούς έρωτες ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα ήταν απωθημένο για εσάς. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και για να προχωρήσετε μπροστά με ανθρώπους που θέλουν να είναι στο πλευρό σας και να χτίσετε κάτι νέο από κοινού.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εκρηκτική σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στις 09/05 φέρνει εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα για εσάς και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να έχετε μια ξαφνική συνάντηση που θα σας ανανεώσει και θα σας γεμίσει έξαψη και ενθουσιασμό. Αν είστε δεσμευμένοι, η όψη αυτή θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να ανανεωθείτε, να ταξιδέψετε ή να κάνετε καινούρια πράγματα με το ταίρι σας. Προσέξτε μόνο μην γίνετε υπερβολικά απόμακροι και αντιδραστικοί, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να έρθετε σε ρήξη.

Αν είστε αδέσμευτοι, τα ευνοϊκά εξάγωνα που θα σχηματίσει η Αφροδίτη στα μέσα της εβδομάδας θα φέρουν νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες για εσάς και θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Είστε σε μια φάση κατά την οποία θέλετε να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, απόψεις και όραμα. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σας έλκει πνευματικά και σας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Στις 13/05 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα κλείσει την εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε ρεαλιστικά ποια άτομα αξίζουν να είναι δίπλα σας και με ποιο τρόπο μπορείτε να πάτε παρακάτω. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας ή για να επισημοποιήσετε μια σχέση.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Αν και εκπροσωπείτε ένα ζώδιο που δίνει προτεραιότητα στις σχέσεις και την προσωπική ζωή, αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσει περισσότερο η καριέρα και η επαγγελματική σας ρουτίνα. Παρόλα αυτά, η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στις 09/05 έρχεται για να σας ταρακουνήσει και να σας προβληματίσει. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, καλείστε να κάνετε μια εκ βαθέων κουβέντα με το ταίρι σας και να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα. Βασική προϋπόθεση όμως είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην αφήσετε τα απωθημένα και τις ανασφάλειες σας να σαμποτάρουν τη σχέση σας.

Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε οριστικά από μια κατάσταση και να επαναστατήσετε ενάντια σε ένα πρόσωπο που σας καταπιέζει με τη συμπεριφορά του ή με κάποιο τρόπο προσπαθεί να σας εξουσιάσει. Αυτές τις ημέρες λοιπόν τα θέλετε όλα ή τίποτα και θα δυσκολευτείτε να υποχωρήσετε και να κάνετε συμβιβασμούς όπως συνηθίζετε να κάνετε.

Στις 13/05 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα ρίξει τους τόνους και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Θα νιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγάλετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον, ενώ αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί μια παθιασμένη ιστορία που είχε μείνει στη μέση.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Σκορπιοί, ίσως να βρίσκεστε ακόμα σε μια αναταραχή εξαιτίας της έκλειψης που πραγματοποιήθηκε στο δικό σας ζώδιο την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή η εβδομάδα θα συνεχίσει σε έντονο κλίμα, αφού στις 09/05 κορυφώνεται η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να σπάσετε δεσμά, να ανεξαρτητοποιηθείτε και γενικώς να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλη ή απόμακρη συμπεριφορά από το ταίρι σας και να μην ξέρετε πώς να αντιδράσετε.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι τα όρια είναι πολύ λεπτά και θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις εάν δεν θέλετε να φτάσετε στα άκρα. Στα μέσα της εβδομάδας το κλίμα θα εξομαλυνθεί, αφού η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει ευνοϊκά εξάγωνα με τον Ερμή και τον Βόρειο Δεσμό. Οι όψεις αυτές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις ισορροπίες σας και να επιλύσετε τις διαφορές που μπορεί να σας απομάκρυναν από το ταίρι σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε αυτές τις ημέρες να κάνετε μια καρμική γνωριμία που θα σας βοηθήσει με κάποιο τρόπο να πάτε παρακάτω και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Στο τέλος της εβδομάδας, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί μια ήδη υπάρχουσα σχέση και σας δίνει το κίνητρο να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή να οργανώσετε ένα πολυπόθητο ταξίδι.

Δείτε ακόμα: Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Μάϊου 2023 για όλα τα ζώδια

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που του αρέσουν οι πιο ανάλαφρες καταστάσεις, από αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στη σχέση σας και να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις και επαφές. Οι επιφανειακές καταστάσεις δεν σας καλύπτουν πλέον και θέλετε δίπλα σας ανθρώπους που μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα και εκείνοι μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος.

Στα μέσα της εβδομάδας, το εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση και δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο μια παθιασμένη ιστορία που σας είχε δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Αν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να βρείτε τον έρωτα μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας αγγίξει σε βάθος. Στις 13/05 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι μια άκρως ευνοϊκή όψη, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να δώσετε σάρκα και οστά στους κρυφούς πόθους και στις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Τώρα θα συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το ταίρι σας και είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να συγκατοικήσετε ή με κάποιο τρόπο να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι η διαίσθηση σας θα είναι πολύ ισχυρή αυτές τις ημέρες και μπορεί να σας δώσει απαντήσεις και να σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επεισοδιακά θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει τα πάνω κάτω στις ερωτικές σας σχέσεις. Θα έρθετε αντιμέτωποι με εκπλήξεις και απρόοπτες καταστάσεις και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας γεμίσει έξαψη και ενθουσιασμό. Από την άλλη πλευρά, αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε την επανάσταση σας και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και σχέσεις που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες σας.

Στα μέσα της εβδομάδας το κλίμα θα εξομαλυνθεί και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε μια συμβιβαστική λύση με το ταίρι σας, αρκεί να το θέλετε και οι δύο. Αν είστε αδέσμευτοι, το εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού στις 11/05 μπορεί να φέρει μια καρμική γνωριμία που θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα και στις σχέσεις. Είναι επίσης πιθανό προς το τέλος της εβδομάδας να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να αναζωπυρωθεί μια ερωτική ιστορία που είχατε αφήσει στη μέση. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι ο Ερμής βρίσκεται ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, επομένως μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Στις 13/05 το σταθεροποιητικό τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι η ιδανική όψη εάν θέλετε να δεσμευτείτε ουσιαστικά με ένα πρόσωπο ή αν θέλετε να συζητήσετε το κοινό σας μέλλον με το ταίρι σας. Γνωριμίες που ξεκινάνε τώρα μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πολύ όμορφο και αληθινό που θα έχει γερές βάσεις.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανήκετε σε εκείνους που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα την προηγούμενη εβδομάδα με την έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού. Η εβδομάδα αυτή θα συνεχίσει σε έντονους ρυθμούς, αφού στις 09/05 κορυφώνεται η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου. Η όψη αυτή θα φέρει εσωτερικές αναταραχές και είναι πιθανό να συγκρουστείτε με το ταίρι ή με τους οικείους σας. Το κλίμα μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι τεταμένο και είναι πιθανό να έρθετε σε ρήξη με ένα πρόσωπο αν δεν καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Και όλοι γνωρίζουμε ότι ανήκετε σε ένα ασυμβίβαστο ζώδιο που δύσκολα θα αλλάξει γνώμη ή θα βάλει νερό στο κρασί του. Ίσως βέβαια αυτές οι ημέρες να αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να αφήσετε οριστικά πίσω σας το παρελθόν ή εκείνες τις τοξικές συνήθειες που σας κρατάνε πίσω και δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Δεν είναι κακό λοιπόν να διεκδικήσετε περισσότερη ανεξαρτησία, αρκεί να δείξετε κατανόηση απέναντι στα συναισθήματα των ανθρώπων που νοιάζονται για εσάς.

Στις 13/05 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να ρίξετε τους τόνους και να έρθετε πιο κοντά στους άλλους, επομένως εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να εκφράσετε τη στοργή και τα συναισθήματα σας στους άλλους. Ωστόσο, αν επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή νιώσετε εσείς νοσταλγία για έναν/μια πρώην, μη βιαστείτε να υποκύψετε ή να παρασυρθείτε από το συναίσθημα, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται για λίγο ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοήσει ο Δίας στον Ταύρο από τις 16/05/2023 – 25/05/2024

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΙΧΘΥΕΣ

Με έντονες εκρήξεις και διάθεση για αλλαγές θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα, αφού στις 09/05 κορυφώνεται η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον Ταύρο. Αυτή η όψη μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, όμως είναι πιθανό να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση ή να συμβούν κάποια απρόοπτα που θα σας αναστατώσουν. Θα πρέπει επίσης να προσέξετε ιδιαίτερα τις συζητήσεις σας, καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και ξεσπάσματα.

Από την άλλη πλευρά, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναζητήσετε τρόπους που θα ανανεώσουν τη σχέση σας ή για να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους που θα σας ιντριγκάρουν εγκεφαλικά και θα σας προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης. Στα μέσα της εβδομάδας, το εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού φέρνει ένα νέο έρωτα για κάποιους ή μια καρμική συνάντηση με ένα άτομο που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας, μέσα από την οποία θα εκφράσετε με ειλικρίνεια τα θέλω σας και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

Με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 13/05 σύμφωνα με το asibiliou.gr μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα ή να έχετε μια συνάντηση με ένα άτομο που είχατε να δείτε καιρό, όμως μη βιαστείτε να πιστέψετε μεγάλα λόγια γιατί ο Ερμής κινείται ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την ίδια ημέρα θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τη σχέση σας με ρεαλισμό και να δείτε πώς μπορείτε να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Αν κάνετε μια νέα γνωριμία κοντά σε αυτή την ημέρα, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε μια ουσιαστική σχέση.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close