Άση Μπήλιου: Κινέζικο ωροσκόπιο- Αυτά τα ζώδια θα είναι τυχερά το 2023

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί της χρονιάς του Λαγού (ή Κουνελιού) σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία; Μάθε αν ανήκεις στους τυχερούς της νέας χρονιάς 

Σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία, το Κουνέλι ή Λαγός συμβολίζει την υπομονή και την τύχη. Αυτό υποδηλώνει ότι το έτος του Κουνελιού ή Λαγού που είναι το 2023 θα φέρει τις ιδιότητες του, όπως είναι η ηρεμία, η επιτυχία και η χαρά. Η χρονιά αυτή αναμένεται να είναι θετική και τυχερή για τα περισσότερα ζώδια. Κάποια όμως είναι περισσότερο ευνοημένα και θα έχουν κυριολεκτικά το «Λαγοπόδαρο». Ας δούμε τι επιφυλάσσει η τύχη για τα Κουνέλια (Λαγούς) όλων των στοιχείων και τους φίλους τους.

Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιο σας στην Κινέζικη Αστρολογία πατήστε εδώ.

Οι καλύτεροι φίλοι για το ζώδιο του Κουνελιού (Λαγού) σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία είναι η Κατσίκα, ο Σκύλος και ο Χοίρος. Αυτά τα τρία ζώδια είναι συμβατά μεταξύ τους και μοιράζονται την εύνοια της τύχης το 2023, τη χρονιά του Κουνελιού (Λαγού).

Δείτε επίσης : Άση Μπήλιου : Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Σκύλος
Ο Σκύλος είναι το πιο ταιριαστό ζώδιο για το Κουνέλι, διότι έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Και οι δύο αγαπούν εξίσου την οικογένεια, τις απολαύσεις και είναι έμπιστοι και αληθινοί φίλοι. Κανένας από τους δύο δεν είναι πιεστικός σε μια σχέση, αλλά αγαπούν ειλικρινά και νοιάζονται βαθιά και πολύ για τον σύντροφό τους, είτε πρόκειται για έρωτα και οικογένεια είτε για φιλία.

Χοίρος
Το Κουνέλι και ο Χοίρος είναι αισιόδοξοι χαρακτήρες, χαρούμενοι και σεμνοί, πολύ άνετοι μεταξύ τους. Δεν είναι επιτηδευμένοι, ούτε δύσκολοι και απαιτητικοί, γι’ αυτό οι σχέσεις τους είναι επιτυχημένες.

Κατσίκα
Το Κουνέλι και η Κατσίκα είναι ήρεμοι, λεπτοί στους τρόπους τους και γοητευτικοί τύποι ανθρώπων. Είναι πολύ επιδέξιοι στο να φέρνουν την αρμονία και την ηρεμία στις παρέες και στις οικογένειές τους. Η συνύπαρξη μεταξύ αυτών των δύο θα είναι ευτυχισμένη και χωρίς ιδιαίτερες συγκρούσεις.

Οι αταίριαστοι

Λιγότερο ταιριαστό ζώδιο για το Κουνέλι είναι ο Αρουραίος και ο Πετεινός (Κόκορας). Μια σχέση μεταξύ ενός Κουνελιού και ενός Πετεινού συνήθως έχει θέματα ή δυσκολίες σχετικά με τα οικονομικά. Ο Αρουραίος φαίνεται συνήθως κάπως επιπόλαιος στα μάτια του Κουνελιού, ενώ ο Αρουραίος θεωρεί ότι το Κουνέλι δίνει υπερβολική σημασία σε μικροπράγματα. Αυτά τα ζώδια που δεν είναι συμβατά με το Κουνέλι μπορεί να έχουν κάποιες καθυστερήσεις και να χρειαστεί να επιμείνουν περισσότερο για να πετύχουν τους στόχους τους μέσα στη νέα χρονιά.

Δείτε επίσης : Λίτσα Πατέρα: Ετήσιες προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Τα Κουνέλια και οι άλλοι

Όσοι εκπροσωπούν το ζώδιο του Κουνελιού θα έχουν καλή τύχη το 2023 με τα οικονομικά τους και θα έχουν αρμονικές σχέσεις με όσους γεννήθηκαν κάτω από τα ζώδια του Δράκου, του Πιθήκου και του Βοδιού.

Αυτή τη χρονιά τα Κουνέλια μπορεί να δυσκολεύονται λίγο περισσότερο με όσους εκπροσωπούν το ζώδιο του Πετεινού, καθώς ίσως θεωρήσουν τη συμπεριφορά τους κάπως αλαζονική. Μπορεί επίσης να έχουν εντάσεις με όσους γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο της Τίγρης, λόγω της τάσης τους να έχουν συχνά ξεσπάσματα.

Κουνέλι (Λαγός) με στοιχείο Ξύλο (1975)

Προσωπικότητα: Το Κουνέλι του Ξύλου φέρεται με εγκαρδιότητα και είναι χαρωπό, αλλά ταυτόχρονα είναι επιφυλακτικό και δεν ανοίγεται τόσο εύκολα. Αν και είναι τολμηρό, συνηθίζει να σκέφτεται πολύ πριν ξεκινήσει οτιδήποτε. Του αρέσει να διασκεδάζει σε πολυσύχναστες περιοχές και δεν αντέχει για πολύ τη μοναξιά. Επαγγελματικά συνήθως πετυχαίνει κοντά στη μέση ηλικία. Μπορεί εύκολα να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των άλλων στην εργασία και την κοινωνική ζωή. Τα χρήματα που κερδίζουν οι εκπρόσωποι του Κουνελιού του Ξύλου είναι ικανοποιητικά, αλλά δεν έχουν τη συνήθεια να κάνουν και ιδιαίτερη οικονομία. Στον έρωτα είναι αφοσιωμένοι και πιστοί. Αν αποτύχει η σχέση, αργούν να το ξεπεράσουν. Η οικογενειακή τους ζωή είναι αρμονική και σταθερή και χαίρονται να νοιάζονται για τους δικούς τους ανθρώπους.

Το 2023 έρχεται με πολλές νέες ευκαιρίες. Καινούριες σχέσεις, αλλά και προοπτικές συμφιλίωσης για ορισμένους που θα καταφέρνουν να έρθουν ξανά κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Οι πιο ρομαντικοί μήνες είναι ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Νοέμβριος. Προσοχή σε εντάσεις, ιδιαίτερα την άνοιξη, τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο. Το 2023 μπορεί να συναντήσουν άτομα με τα οποία αργότερα θα δημιουργήσουν στενές σχέσεις, φιλίες ή συνεργασίες που θα τους ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

Κουνέλι (Λαγός) με στοιχείο Φωτιά (1987)

Προσωπικότητα: Τα Κουνέλια της Φωτιάς χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ειλικρίνεια, αλλά συχνά κρύβουν μέσα τους έντονο ταπεραμέντο. Είναι συναισθηματικοί χαρακτήρες, παρορμητικοί και εκνευρίζονται κάπως εύκολα. Είναι όμως γενναιόδωροι, ανεκτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσουν τα λάθη των άλλων. Διαθέτουν κομψότητα και χάρη και συνήθως επιθυμούν ένα αξιόλογο επίπεδο για τον εαυτό τους και τα κοντινά τους άτομα. Μπορούν εύκολα να ανακαλύψουν ταλαντούχους ανθρώπους και ξέρουν πώς να τους προωθήσουν στην κατάλληλη θέση. Γι’ αυτό είναι συνήθως καλοί ηγέτες στην εργασία τους. Αν τους δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για επιχειρηματική δραστηριότητα μπορούν να πετύχουν. Καθώς είναι συναισθηματικοί και φλογεροί, τα δίνουν όλα στον έρωτα όταν είναι ενθουσιασμένοι, αλλά κάποιες φορές μπορεί να πληγώσουν ή να πληγωθούν από υπερβολική παρόρμηση. Τα άτομα αυτά είναι θερμά και ευγενικά, και μπορεί να κάνουν ευτυχισμένο το ταίρι τους στον γάμο.

Δείτε επίσης : Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις 2023 από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Αν το 2022 υπήρξαν κάποια προβλήματα, το 2023 είναι πιθανόν να ξεπεραστούν και να δικαιωθούν σε ό,τι ένιωσαν ότι αδικήθηκαν. Οι σχέσεις, οι φιλίες και οι συνεργασίες επαναπροσδιορίζονται. Πιθανότατα θα επανασυνδεθούν με κάποιο άτομο από το παρελθόν, με το οποίο μοιράζονται τις ίδιες ιδέες και όνειρα και είχαν μακρόχρονη κοινή πορεία. Η αισθηματική τους σχέση έχει ανάγκη να βασίζεται στη σταθερότητα, τη στοργή και την αμοιβαία υποστήριξη, γι’ αυτό κάποιες συζητήσεις που μπορεί να γίνουν τον Απρίλιο ή τον Μάιο του 2023 θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τις όποιες διαφωνίες.

Κουνέλι (Λαγός) με στοιχείο Γη (1939, 1999)

Προσωπικότητα: Τα Γήινα Κουνέλια αγαπούν την ειλικρίνεια, είναι σταθερά, αλλά η ευελιξία τους μετριάζεται κάπως από το στοιχείο που τους συνοδεύει. Είναι άνθρωποι ευγενικοί, αλλά κάπως απόμακροι λόγω της συστολής που αισθάνονται. Όμως είναι θετικοί, αισιόδοξοι και δεμένοι με όσους αγαπούν. Οι άλλοι μπορεί τους θεωρούν κάπως κλειστούς και πεισματάρηδες, καθώς προτιμούν συχνά να κάνουν το δικό τους. Είναι φιλόδοξοι και καθώς επιθυμούν να πετύχουν στον οικονομικό τομέα και την καριέρα, συχνά καταπιάνονται με την επιχειρηματικότητα. Είναι πιθανό να αναζητήσουν την τύχη τους στο διεθνές εμπόριο ή σε μία άλλη χώρα. Αν είναι εργαζόμενοι, είναι πιθανό να ασχολούνται με παροχή υπηρεσιών ή κάτι πρακτικό συνήθως με τα χέρια τους. Ή μπορεί να είναι επενδυτές σε σπίτια, γη ή άλλες σταθερές αξίες. Στον έρωτα είναι τρυφεροί και στοργικοί. Παρόλο που κάποιες φορές είναι συγκρατημένοι και προσεκτικοί, μπορούν να βρουν πολύ ταιριαστούς συντρόφους ζωής.

Η ζωή των Κουνελιών της Γης το 2023 αλλάζει προς το καλύτερο. Κάποιοι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν έναν αξιόλογο σύντροφο και θα κάνουν μια σχέση ή μπορεί να κάνουν το επόμενο βήμα για οικογένεια και γάμο. Υπάρχουν καλές πιθανότητες να γνωρίσουν αυτό το άτομο μέσω της εργασίας ή των φίλων. Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής των υπολοίπων στρέφεται προς τον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Κατά το πρώτο μέρος του έτους ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα στην εργασία. Στα ζευγάρια που επιθυμούν ένα παιδί, το 2023 μπορεί να προσθέσει και ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Κουνέλι (Λαγός) με στοιχείο Μέταλλο (1951, 2011)

Προσωπικότητα: Τα Κουνέλια του Μετάλλου είναι άνθρωποι καλόκαρδοι και φιλειρηνικοί. Έχουν μεγάλες αντοχές, φιλοδοξίες και όνειρα και δεν τα παρατάνε στις αντιξοότητες. Είναι αυστηροί με τον εαυτό τους, αλλά ανεκτικοί με τους άλλους. Οι εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις και λογικοί χαρακτήρες τους τούς κάνουν ιδανικούς φίλους και καλούς συνομιλητές. Στην εργασία είναι μεθοδικοί, προσεκτικοί, και πετυχαίνουν την επιτυχία με σταθερά βήματα. Τα χρήματα έρχονται σε εκείνους εύκολα, αλλά φεύγουν επίσης το ίδιο γρήγορα. Θα ωφεληθούν πολύ όταν μάθουν να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους με σύνεση. Είναι πολύ επίμονοι και φλογεροί στα ζητήματα καρδιάς. Μόλις ερωτευτούν θα είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και παθιασμένοι. Με την ειλικρίνεια που τους χαρακτηρίζει μπορούν συνήθως να βρουν ταιριαστούς συντρόφους.

Δείτε επίσης : Ζώδια Ιανουαρίου 2023: Τυχερές και άτυχες μέρες από την Άση μπήλιου

Εάν έχουν επιχειρηματικά σχέδια, το 2023 θα μπορούσαν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση, κάτι που θα τους αποφέρει μόνο οικονομικά οφέλη. Τα χρήματα δεν έρχονται από την αρχή, αλλά σίγουρα θα έρθουν. Καλό θα ήταν να μην υπάρξουν δάνεια για να μην δυσκολευτούν, αλλά να χρησιμοποιήσουν μόνο τις δικές τους αποταμιεύσεις και πόρους.

Κουνέλι (Λαγός) με στοιχείο Νερό (1963, 2023)

Προσωπικότητα: Τα Κουνέλια του Νερού ικανοποιούνται εύκολα με τα μικρά πράγματα της ζωής, κι έτσι είναι πάντα θετικοί και χαρούμενοι άνθρωποι. Έχουν πολύ ευγενική και ήρεμη προσωπικότητα και μπορούν γρήγορα να προσαρμοστούν σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Φαίνονται σοβαροί και εσωστρεφείς στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, αλλά έχουν συναισθηματικό πλούτο κι έτσι έχουν λίγους αλλά πολύ καλούς φίλους. Έχουν ασυναγώνιστα ταλέντα, αλλά έχουν ανάγκη από επιβεβαίωση ή κάποιον που να τους ενθαρρύνει. Όταν κάποιος τους πιστεύει μπορούν να βρουν τη δύναμη να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις. Καθώς κάνουν πιστούς φίλους, θα μπορούσαν να επιτύχουν μια συνεργασία με άλλους και έτσι να αποκομίσουν περισσότερα οφέλη. Αναζητούν ευχαρίστηση και άνεση, γι’ αυτό ξοδεύουν αφειδώς.

Είναι καλό για εκείνους να κάνουν αποταμιεύσεις και να μην σκέφτονται μόνο το σήμερα. Είναι πολύ ενθουσιώδεις εσωτερικά στον έρωτα, αλλά λίγο επιφυλακτικοί, και κάπως συνεσταλμένοι στο να δείχνουν τα συναισθήματά τους. Αρκετοί βρίσκουν γι’ αυτό τον λόγο τον ιδανικό σύντροφο σε μεγαλύτερη ηλικία.

Δείτε επίσης : Ζώδια: Αστρολογικό Ημερολόγιο για τον Ιανουάριο του 2023

Το 2023 θα τονίσει τη δημιουργική πλευρά των Κουνελιών του Νερού.

Καθώς θα είναι πιο τολμηροί και δεν θα διστάσουν να αναλάβουν επαγγελματικά ρίσκα, θα ανταμειφθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτή τη χρονιά θα πρέπει να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που τους έρχεται. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσουν μία νέα δουλειά, προαγωγή ή αύξηση, γιατί θα έχουν άριστες προοπτικές και θα δημιουργούν θετικές εντυπώσεις σύμφωνα με το asibiliou.gr . Θα πρέπει όμως να αποφεύγουν να δανείζονται χρήματα και να προσπαθούν να μειώσουν τις όποιες δαπάνες. Στα αισθηματικά μπορεί να γνωρίσουν κάποιον ή να εξελίξουν την υπάρχουσα σχέση τους.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close