Λίτσα Πατέρα: Ετήσιες προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα για το 2023, το έτος του Άρη και της ευκαιρίας. Γιατί το σύμπαν φέτος μας δίνει την τελευταία προειδοποίηση;

«Αποχαιρετώντας το 2022 αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και με έναν πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης, που ακόμα μαίνεται. Το 2023 είναι μια περίοδος, που οι δυσκολίες και τα προβλήματα θα πηγαίνουν χέρι – χέρι με την ελπίδα και την αισιοδοξία και ίσως είναι ο μόνος χρόνος που θα μπορούσε να ανατρέψει το δρόμο προς την καταστροφή

. Μέσα από τον κυκεώνα των προβλημάτων και της «σκοτεινιάς», το φως της ελπίδας προς την νέα εποχή θα λάμψει».

Δείτε ακόμη Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις 2023 από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Δυστυχώς, πολλά πράγματα τα έχουμε χειριστεί λάθος. Δεν είναι καθόλου παράξενο που το σύμπαν έρχεται να μας δείξει τα λάθη μας και τις συνέπειες αυτών των λαθών, συχνά με πολύ σκληρό τρόπο, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή με τις τραγικές συνέπειες του αιματηρού πολέμου στην Ουκρανία, αλλά και με τις μεγάλες φυσικές καταστροφές σε πολλές γωνιές του πλανήτη εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής. Δεν θα ήταν υπερβολή αν πούμε πως η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειές της αποτελούν την πιο επικίνδυνη εξέλιξη ακόμα και από έναν πόλεμο, αν δεν φανούμε συνετοί και αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία ως κοινωνία, αλλά και ως άτομα.

Ωστόσο, αυτή τη νέα χρονιά θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε μεγάλη ευκαιρία για όλους μας. Είναι ίσως μία από τις τελευταίες ευκαιρίες που μας δίνονται, καθώς περνάμε σε μια νέα εποχή. Είμαστε στο κατώφλι της γέννησης του «νέου ανθρώπου» και καθετί παλιό εγκαταλείπεται. Αυτό γίνεται μέσα από μια επίπονη διαδικασία και σίγουρα τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουμε δεν θα εξαφανιστούν, όμως μαζί με τα προβλήματα θα μας συνοδεύει και η ελπίδα πως, αν κινηθούμε πλέον με γνώμονα το κοινό καλό, τότε το φως για έναν πολύ καλύτερο κόσμο θα λάμψει.

Περίοδος αλλαγών με καθοριστικές όψεις

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης αλλά και της υπερβολής, από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2022 πέρασε στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2023, καθώς στη συνέχεια και για όλο το υπόλοιπο 2023 θα περάσει και θα παραμείνει στον Ταύρο. Ενας ακόμα πολύ σημαντικός πλανήτης, ο Κρόνος, αυτός ο μεγάλος «δάσκαλος», θα κάνει την είσοδό του στους Ιχθύς μέσα στον Μάρτιο, ενώ και ο Πλούτωνας στα τέλη του ίδιου μήνα θα εισέλθει στον Υδροχόο. Αρχικά θα μείνει μέχρι τις 10 Ιουνίου, όταν και θα επιστρέψει για περίπου έξι μήνες στον Αιγόκερω, και από τον Ιανουάριο του 2024 θα μπει εκ νέου στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2044. Ας δούμε με τη σειρά τα αστρολογικά δεδομένα του νέου έτους.

Ο Δίας στο ζώδιο της «φωτιάς»

Ο Δίας στον Κριό, δηλαδή μέσα στο «σπίτι» του Αρη, θα λειτουργήσει ευεργετικά δίνοντας ώθηση, ωστόσο στην αρνητική του εκδήλωση μπορεί να πυροδοτήσει και να υποδαυλίσει καταστάσεις, οδηγώντας κάποιους τομείς να ξεφύγουν εντελώς από τον έλεγχό μας.

Υλοποιούνται όσα είχαν προετοιμαστεί με τον Δία στους Ιχθύς. Ξυπνά η ελπίδα πως μέσα από την αφύπνιση συνειδήσεων θα βρούμε τρόπους ειρηνικής συνύπαρξης.

Αφήνουμε πίσω μας τα κακώς κείμενα και ως άτομα στρέφουμε το βλέμμα προς το μέλλον, αναζητώντας νέες εμπειρίες.

Οι σύνοδοι του Δία με την Αφροδίτη στις αρχές Μαρτίου, με τον Χείρωνα λίγο αργότερα , με τον Ερμή στα τέλη Μαρτίου και με τον Ηλιο μέσα στον Απρίλιο, βοηθούν σε νέα ξεκινήματα και εγχειρήματα.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται μέσα στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Αρης να προκύψουν περαιτέρω συγκρούσεις και επιθετικές επιχειρήσεις.

Ισως υπάρξει ενίσχυση των εθνικιστικών τάσεων και περιχαράκωσης κρατών ή μειονοτήτων, ενώ ο νόμος το ισχυρού θα φέρει συγκρούσεις σε κοινωνικό επίπεδο, οι οποίες είναι πολύ επικίνδυνο να βγουν εκτός ελέγχου κάτω από την επίδραση του Δία.

Ο Δίας στον Ταύρο

Από την άνοιξη και μετά, ο Δίας μέχρι και τις αρχές του 2024 θα κάνει την είσοδό του στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, ενώ θα είναι ανάδρομος από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τα τέλη του 2023.

Το ταξίδι του στον Ταύρο θα δώσει ώθηση στην οικονομία, ενισχύοντας επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Ο χώρος της εργασίας και οι μορφές απασχόλησης θα αλλάξουν, φέρνοντας μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά και αρκετή ανασφάλεια.

Θα ξεπεράσουμε όρια και περιορισμούς, γεγονός που θα αποδειχτεί προοδευτικό, αλλά συγχρόνως και επικίνδυνο, καθώς τα πάθη μπορεί να ξεφύγουν και να χαθεί ο έλεγχος.

Μέσα στον Μάιο η δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα ίσως φέρει καταχρήσεις εξουσίας και έντονες τάσεις για κερδοσκοπία. Δεν αποκλείεται να επηρεαστούν κυβερνήσεις και να υπάρξουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Τον Ιούνιο η ευνοϊκή Δία – Κρόνου έρχεται να λειτουργήσει άκρως ελπιδοφόρα, φέρνοντας εξελίξεις σε τομείς όπως η τεχνολογία και το περιβάλλον. Είναι όψη που με σκληρή δουλειά θα αποδώσει πολλούς καρπούς.

Ο «δάσκαλος» Κρόνος «ταξιδεύει» στους Ιχθύς

Μέσα από τα «νερά» των συναισθηματικών και ονειροπόλων Ιχθύων ο αυστηρός κριτής και δάσκαλος Κρόνος θα αφήσει έντονα το στίγμα του το επόμενο διάστημα. Οπως ήδη αναφέραμε, την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου θα εισέλθει στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Μαΐου του 2025.

Επιγραμματικά ο Κρόνος στους Ιχθύς

Θα μας κρίνει αυστηρά για τον εγωιστικό τρόπο που διαχειριζόμαστε τα φλέγοντα ζητήματα, όπως είναι το περιβάλλον, η ειρήνη μεταξύ των λαών και πολλά άλλα. Η αδικία προς τους συνανθρώπους μας δεν γίνεται αποδεκτή κάτω από την επιρροή του.

Θα τονίσει τη σημασία του να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που ονομάζουμε δύναμη του πνεύματος, αφήνοντας πίσω μας το αδυσώπητο κυνήγι της ύλης.

Θα φέρει στο προσκήνιο έννοιες όπως είναι ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη και η ενσυναίσθηση.

Θα βάλει σε δοκιμασία τις ιδέες μας και τις αξίες μας. Θα μας δείξει με σκληρό τρόπο αν πραγματικά θέλουμε την αλλαγή προς κάτι καλύτερο.

Θα επηρεάσει θέματα που έχουν να κάνουν με το υγρό στοιχείο, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο τρόπο που εκμεταλλευόμαστε ως κοινωνία το αγαθό του νερού και της ρύπανσης των ωκεανών.

Επειτα από 245 χρόνια ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο

Από τις 23 Μαρτίου του 2023 ο Πλούτωνας επιστρέφει έπειτα από δυόμισι αιώνες στον Υδροχόο. Αρχικά το πέρασμά του θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Ιουνίου, καθώς στις 11 Ιουνίου θα περάσει ανάδρομος και πάλι στον Αιγόκερω, για να ξαναπεράσει στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου 2024. Στη συνέχεια θα κάνει μια τελευταία επίσκεψη στον Αιγόκερω από αρχές Σεπτεμβρίου του 2024 έως τα μέσα Νοεμβρίου 2024, όταν και θα περάσει τελειωτικά στον Υδροχόο μέχρι τον Ιανουάριο του 2044. Η επιρροή και οι εξελίξεις που φέρνει ένας τόσο σημαντικός πλανήτης όπως ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, ένα ζώδιο που πρεσβεύει την ευημερία του συνόλου, θα είναι ουσιαστικές και παγκόσμιες.

Στο επίκεντρο έρχεται ο άνθρωπος. Οι ανθρώπινες σχέσεις θα επαναπροσδιοριστούν και θα τεθούν σε νέες βάσεις.

Τα δικαιώματα του ανθρώπου θα απασχολήσουν πιο έντονα τις κοινωνίες και αυτό θα κάνει πολλές κοινωνικές ομάδες να το διεκδικήσουν με πολύ δυναμικό τρόπο.

Πολλά κράτη ίσως επιλέξουν να περιχαρακωθούν και να επιλέξουν μια πιο ατομική πορεία σε σύγκρουση με την ευρύτερη τάση της παγκοσμιοποίησης.

Ο τομέας της τεχνολογίας θα αλλάξει ακόμα περισσότερο τα δεδομένα που ίσχυαν έως τώρα. Σχεδόν όλοι οι τομείς της καθημερινότητάς μας θα καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από την «έξυπνη» τεχνολογία, αλλάζοντας συνεργασίες και τρόπους συναλλαγών.

Οτιδήποτε παλιό και ξεπερασμένο θα «σαρωθεί» από τον Πλούτωνα. Κατεστημένες καταστάσεις που εμποδίζουν την εξέλιξη θα «γκρεμιστούν» ώστε να χτιστεί επάνω τους το νέο. Αυτό πολλές φορές θα γίνει με σκληρό και καταστροφικό τρόπο.

Πολιτική αστρολογία

Θα τολμούσαμε να πούμε, ότι, το βασικό χαρακτηριστικό της επόμενης περιόδου, είναι ότι, ο παλιός κόσμος περνά οριστικά στο παρελθόν και πως βρισκόμαστε στο κατώφλι της γέννησης του νέου ανθρώπου. Στο επόμενο διάστημα, το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, θα αποδειχθεί για την ανθρωπότητα, πιο φλέγον, ακόμα και από τις πολεμικές συρράξεις.
Η παρουσία του Δία (γενναιόδωρος δάσκαλος, πλανήτης ευημερίας, επέκτασης, βελτίωσης, ηθικής, αλλά και επιρρεπής στις υπερβολές) στον Κριό, φέρνει θετικά και ελπιδοφόρα μηνύματα, όμως, το γεγονός ότι, κυβερνήτης του, είναι ο πολεμοχαρής Άρης, κρύβει πολλούς κινδύνους. Θα δώσει ώθηση σε καταστάσεις, είτε ευεργετικές, είτε σε αυτές που πυροδοτούν δυσμενείς εξελίξεις.

Όσα είχαν προετοιμαστεί θα υλοποιηθούν σε διάφορους τομείς, θα γίνουν νέα ξεκινήματα με δυναμικές αποφάσεις, θα απελευθερωθούμε από παρωχημένες κοινωνικές εικασίες, θα πάρουμε το μάθημά μας για το μέλλον.

Ωστόσο, δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια και στα αρνητικά. Στα σχέδια για περαιτέρω επιθετικές συγκρούσεις, για επιβολή των ισχυρών (ανθρώπων και εθνών) με έντονο τρόπο, στις προσπάθειες αυτονόμησης μειονοτήτων με συγκρουσιακή μορφή και στις εκτός ελέγχου συγκρούσεις λόγω κοινωνικών αντιδράσεων απέναντι στην ακρίβεια και στην πτώση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών. Το «εγώ» που θα βγει εκτός ελέγχου, θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις της κοινωνίας.

Δείτε ακόμη Ζώδια: Αστρολογικό Ημερολόγιο για τον Ιανουάριο του 2023

Ο Δίας στον Ταύρο, θα φέρει τεράστιες οικονομικές ωθήσεις, ελπίδες στην ελεύθερη εργασία, στα εισοδήματα, αυτονομία στους εργαζόμενους, αξιοποίηση της έμφυτης σοφίας, αλλά και τάση προς τα ανεξέλεγκτα πάθη. Επίσης, έκπτωση των ηθών, απληστία, κατάχρηση εξουσίας, ανορθόδοξες μεθόδους, κερδοσκοπία, παραπλανητικές επενδύσεις που θα φέρουν στο προσκήνιο εκμεταλλευτές, πεινασμένους για εξουσία και περισσότερη τρομοκρατία. Ο καταναλωτισμός θα βγει εκτός ελέγχου. Όπως και ο φανατισμός, αλλά και η κατάχρηση εξουσίας. Η ελπιδοφόρα όψη του Δία, θα φέρει τεχνολογικές ανακαλύψεις για αποδοτικές καλλιέργειες και επίτευξη ρεαλιστικών στόχων.

Ο Κρόνος στους Ιχθείς, θα τονίσει την πνευματικότητα και την πίστη και θα στείλει μήνυμα για το ολέθριο λάθος της ανθρωπότητας, να οδηγείται σε ολέθριες συρράξεις. Δε μπορεί να δεχθεί την αδικία στους συνανθρώπους και στο περιβάλλον. Θα δημιουργήσει νέες αξίες. Θα τονίσει την αναγκαιότητα για γενναία μεταρρύθμιση στα συστήματα υγείας.

Για να γιατρέψουμε το σώμα μας, θα νοιώσουμε την ανάγκη της ψυχικής κάθαρσης, αφού η ψυχή, είναι αυτή που αρρωσταίνει και γιατρεύει. Και αν δεν χειριστούμε σωστά τις καταστάσεις, η απογοήτευση και η μελαγχολία θα ενταθούν. Ζητήματα που αφορούν στο νερό και την εκμετάλλευσή του, θα μας απασχολήσουν έντονα και δεν αποκλείεται, στο μέλλον, να είναι η αιτία, ακόμα και για πολεμικές συγκρούσεις.

Η κλιματική αλλαγή, κάνει αισθητή την παρουσία της και η μόλυνση του περιβάλλοντος, θα οδηγήσει σε ασθένειες.
Τέλος, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, θα εξαλείψει το παλιό, αναχρονιστικό σύστημα του Αιγόκερω και θα εφαρμόσει το μεταρρυθμιστικό του πνεύμα με την ανάπλαση νέων ιδανικών και αξιών.

Κράτη που θα επηρεαστούν στο επόμενο διάστημα

Ηνωμένο Βασίλειο: σκάνδαλα στην κυβέρνηση που βρίσκεται σε σύγχυση, ενώ θα συμβούν πολιτικές αναταραχές και δεν αποκλείεται η αναζωπύρωση της έντασης με τη Βόρεια Ιρλανδία.
ΗΠΑ: επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και μεγάλη αστάθεια στις τιμές ακινήτων. Αντιπαράθεση Κογκρέσου με Λευκό Οίκο. Πρωτοβουλίες για αυστηροποίηση στην οπλοκατοχή, αναδιοργάνωση σε θέματα οικονομίας και βιομηχανίας όπλων. Στη Ν. Αμερική, ενεργοποίηση και εκρήξεις ηφαιστείων.
Γαλλία: θα αυξήσει τη σφαίρα της επιρροής παγκοσμίως και θα συμβάλει στην ανοικοδόμηση μιας νέας Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μαζικές διαδηλώσεις και στρατιωτικές παρεμβάσεις.
Γερμανία: δεν αποκλείεται το φθινόπωρο, να εμπλακεί ο γερμανικός στρατός στο εξωτερικό και να υπάρξει αλλαγή ηγεσίας με διαφορετική πορεία.
Κίνα: εντάσεις στη χώρα και αλλαγές στην ηγεσία. Το καθεστώς θα δοκιμαστεί και θα γίνουν αλλαγές σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.

Τα ζώδια αναλυτικά για το 2023 από την Λίτσα Πατέρα

Κριός:

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Το πλανητικό σκηνικό, από τον προηγούμενο χρόνο, σας έχει δώσει μια καλή ιδέα, για τον τρόπο με τον οποίο θα επηρεάσει το ζώδιό σας. Οι γεννημένοι το Μάρτιο, ήδη, ίσως έχετε απολαύσει αναγνώριση των κόπων σας, βραβεία, προαγωγή και προσωπική πρόοδο. Οι γεννηθέντες τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, προετοιμαστείτε για δυνατές επαγγελματικές συγκινήσεις.

Το καλοκαίρι, θα είναι περίπλοκη συναισθηματική περίοδος που μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη του παρελθόντος. Οικονομικά, έχετε έσοδα, αλλά να προσέχετε τα έξοδα.

Ταύρος:

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Η νέα χρονιά, επιφυλάσσει για εσάς ευχάριστες εξελίξεις, ειδικά από το τέλος της άνοιξης και μετά. Οι εκπλήξεις παραμένουν. Άλλοτε σας πάνε μπροστά και άλλοτε σας αφοπλίζουν. Μην προβάλετε αντίσταση στις ευκαιρίες. Το πλανητικό σκηνικό, εναρμονίζεται προς όφελός σας. Μείνετε ανοιχτοί σε μεγάλες ευκαιρίες για αλλαγές και αγκαλιάστε οτιδήποτε αντισυμβατικό. Ιδιαίτερα σημαντικό στα επαγγελματικά το πρώτο δίμηνο της χρονιάς. Τα συναισθηματικά σας θα βελτιωθούν την άνοιξη και περισσότερο το φθινόπωρο. Από τέλη Μαρτίου θα ανταμειφθείτε οικονομικά.

Δίδυμοι:

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Γεμάτη προκλήσεις η νέα χρονιά. Δεν αποκλείεται να χάσετε κάποια στηρίγματα, αλλά θα αποκτήσετε περισσότερη ανεξαρτησία. Το ομαδικό πνεύμα, σε συνδυασμό με το αίσθημα του καθήκοντος, θα οδηγήσει την πρόοδό σας. Είναι περίοδος για να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα και να μείνετε μακριά από καταστάσεις που σας θυμώνουν.

Πολλοί, μπορεί να αναθεωρήσετε τον ρόλο σας στο εργασιακό περιβάλλον και να το εγκαταλείψετε. Τα καλά νέα στον έρωτα, έρχονται τον Οκτώβριο. Στα τέλη Μαρτίου, η περίοδος για τα οικονομικά θα είναι παραγωγική.

Καρκίνος:

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Μέσα στους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς, θα νοιώσετε πιεσμένοι από αναπόφευκτες ευθύνες και δεν θα σας είναι εύκολο να ανταποκριθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται από την άνοιξη και μετά. Η επιτυχία, βρίσκεται στο ομαδικό πνεύμα.

Στο πρώτο πεντάμηνο της νέας χρονιάς θα πετύχετε την πολυπόθητη αναγνώριση στοχεύοντας ψηλά. Η χρονιά ξεκινά με επικοινωνιακά προβλήματα στη σχέση σας. Από μέσα Ιουλίου, μπορείτε να πετύχετε σημαντικούς οικονομικούς στόχους. Με κάποιο τρόπο, θα πρέπει να διαχειριστείτε το άγχος σας.

Λέων:

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Η νέα χρονιά, φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Μέσα στο καλοκαίρι, αναθεωρείτε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα. Οι σχέσεις αλλάζουν, όμως, έχετε την τάση να επαναλαμβάνετε λάθη του παρελθόντος. Σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις σας περιμένουν τον Οκτώβριο. Η χρονιά ξεκινά αντιφατικά για εσάς.

Εφόσον είσαστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο. Από αρχές Σεπτεμβρίου, θα μπορέσετε να ομαλοποιήσετε τη συναισθηματική σας ζωή. Μην παρασύρεστε σε έξοδα εντυπωσιασμού.

Παρθένος:

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Η νέα χρονιά, κυλά για εσάς υπό την επίδραση ενός πλανητικού ψηφιδωτού με ποικίλες τάσεις και εξαιρετικό ενδιαφέρον. Τόσο η προσωπική σας ζωή, όσο και οι εσωτερικές αναζητήσεις σας, θα οδηγήσουν σε νέα δεδομένα. Αν είσαστε δεσμευμένοι, η σχέση σας θα δοκιμαστεί από καταστάσεις που μπορεί να φέρουν απόσταση.

Προβληματισμοί σε ζητήματα καριέρας, σχετικά με το περιβάλλον της δουλειάς. Φέτος θα μάθετε τι σημαίνει δέσμευση και συμβιβασμός σε μια σχέση. Μην δεσμευτείτε με δάνεια που δε μπορείτε να εξυπηρετήσετε. Τον Οκτώβριο θα βρείτε τη λύση που ζητάτε.

Ζυγός:

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Μπορεί η νέα χρονιά να ξεκινά νωχελικά, όμως, οι εξελίξεις του πρώτου τριμήνου θα είναι έντονες και καθοριστικές. Μετά από μια κουραστική άνοιξη, θα ακολουθήσει ένα καλοκαίρι με ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και στη συνέχεια ένα καθοριστικό φθινόπωρο.

Στις αρχές της χρονιάς θα έρθετε πιο κοντά με τον συναισθηματικό σας σύντροφο. Στα μέσα της χρονιάς θα καταλήξετε σε πιο σαφή συμπεράσματα ως προς το τι αναζητάτε σε μια σχέση. Το εργασιακό σας περιβάλλον σας εμπνέει και θα είσαστε ιδιαίτερα παραγωγικοί. Οι κόποι σας θα αποδώσουν οικονομικά και οι ευκαιρίες θα αυξηθούν.

Σκορπιός:

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Μπαίνετε σε μια χρονιά, κατά την οποία, σταδιακά, θα απαλλαγείτε από βάρη των τελευταίων χρόνων που περιόριζαν τις ελευθερίες σας. Σε γενικές γραμμές, οι καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε γνώμη για πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα. Οι σχέσεις σας, δεν είναι ανεξάρτητες από τα οικονομικά σας και μέχρι τα τέλη Μαρτίου, θα ζείτε σε εξοντωτικούς ρυθμούς.

Στη συνέχεια, θα νοιώσετε δυνατοί και ανανεωμένοι και θα κυνηγήσετε τα δικά σας όνειρα. Θα προκύψουν ευκαιρίες που θα σας ενθουσιάσουν αλλά και ανατροπές στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως να αναζητήσετε σύντροφο με το οποίο θα έχετε τις ίδιες φιλοδοξίες.

Τοξότης:

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Φανείτε υπομονετικοί και ανεκτικοί το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Μέχρι το τέλος της άνοιξης θα μπορείτε να επωφεληθείτε από μοναδικές ευκαιρίες και ερωτικές συγκινήσεις. Το καλοκαίρι είναι περίπλοκο, όμως, στο τέλος, μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

Ίσως χρειαστεί να υιοθετήσετε νέες συνήθειες για να βελτιώσετε την υγεία σας. Διανύετε μια χρονιά ευκαιριών στη δουλειά σας και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την εργατικότητά σας. Στο ξεκίνημα της χρονιάς, αποφύγετε τις αποφάσεις γύρω από τα οικονομικά. Το καμπανάκι της υγείας, μπορεί να χτυπήσει τέλη Οκτωβρίου.

Αιγόκερως:

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Η νέα χρονιά, φέρνει δυνατές συγκινήσεις για το ζώδιό σας, μέσα από ανατροπές, έρωτες, στόχους, αλλαγές. Σταδιακά κλείνει η αυλαία μιας ολόκληρης εποχής και πολλοί, καλείστε να γυρίσετε σελίδα ζωής. Να πραγματοποιήσετε όνειρα, που έχουν μείνει κλεισμένα σε συρτάρι. Από τα μέσα Οκτωβρίου συγκεντρώνεστε στην καριέρα.

Σας περιμένει μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος. Οικονομικά, η κατάσταση καλυτερεύει από αρχές Μαρτίου. Το Μάρτιο θα νοιώσετε ανακουφισμένοι από οικονομικές επιβαρύνσεις. Επανέρχονται κάποιες ενοχλήσεις υγείας από το παρελθόν.

Υδροχόος:

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Η νέα χρονιά σας βρίσκει πιο ώριμους και πιο σοφούς. Θα μαζέψετε καρπούς των προσπαθειών και θα λάβετε αναγνώριση. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Ανατρεπτικό αναμένεται το καλοκαίρι. Αν είστε μόνοι, έχετε την τάση να νοσταλγείτε πρόσωπο από το παρελθόν και παρασύρεστε σε λάθη.

Το αίσθημα ανισορροπίας ανάμεσα στο σπίτι και στην καριέρα θα σας αποσυντονίζει και θα σας παρασύρει σε λάθη. Τα πράγματα στον έρωτα είναι εντελώς θολά στην πορεία της χρονιάς. Στα μέσα Μαρτίου είναι πολύ εύκολο να πέσετε σε παγίδα εξαπάτησης.

Ιχθύες:

Ετήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Η νέα χρονιά, θα σας αναγκάσει να δείτε τα πράγματα μέσα από έναν ρεαλιστικό φακό, μολονότι ανήκετε σε ένα ζώδιο, που αγαπά να οραματίζεται. Από το τέλος της άνοιξης και μετά, στο χέρι σας είναι να διαμορφώσετε μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα για εσάς και για τους φίλους σας.

Από το τέλος του καλοκαιριού, ζείτε έντονες καταστάσεις στην οικογενειακή σας ζωή και επιβαρύνεστε από υποχρεώσεις. Τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν μέσα στον Φεβρουάριο. Την άνοιξη θα κάνετε ανοίγματα που θα εντυπωσιάσουν, αλλά θα έχετε απώλειες. Θα έχετε έσοδα, αλλά έχετε την τάση να τα μετατρέπετε σε έξοδα.

 

«Αγαπημένοι μου φίλοι, είθε ο καθένας από εμάς, μέσα σε αυτή τη «σκοτεινιά» που μας έχει σκεπάσει τα τελευταία χρόνια, να βρει των μάγων το λαμπερό αστέρι και να οδηγηθεί σε μια άλλη Βηθλεέμ το 2023.
Με πολλή αγάπη
Λίτσα Πατέρα»

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Close