Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια μπορεί να προβληματιστούν σε σχέσεις και συνεργασίες την εβδομάδα 16/10/2023 – 22/10/2023

Η Άση Μπήλιου αναλύει ποια ζώδια μπορεί να προβληματιστούν σε σχέσεις και συνεργασίες την εβδομάδα 16/10/2023 – 22/10/2023. Οι εντάσεις, τα απρόοπτα και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα.

Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 15/03/2023 φέρνει σύγχυση και μπερδέματα. Δείτε τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο

Τα 4 ζώδια που μπορεί να προβληματιστούν σε σχέσεις και συνεργασίες την εβδομάδα 16/10/2023 – 22/10/2023

Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα ανάμεσα σε δύο εκλείψεις, αυτή που προηγήθηκε στις 14/10/2023 και αυτή που έρχεται την επόμενη εβδομάδα στις 28/10/2023 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Την εβδομάδα αυτή μπορεί να νιώθουμε πρωταγωνιστές σε ένα σουρεαλιστικό σκηνικό το οποίο θα ενταθεί το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε όσο πιο ευγενικοί και χαλαροί μπορούμε τόσο απέναντι στον εαυτό μας όσο και στους άλλους γύρω μας. Κρυμμένες αλήθειες μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και σχέσεις μπορεί να περάσουν κρίσεις καθώς θα είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο.

Δείτε ακόμα: Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16 /10/2023 έως 22/10/2023 για όλα τα ζώδια

Ο Πλούτωνας θα κάνει ακόμη μια φορά έντονη την παρουσία του στα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Ζυγό προς αυτόν. Αυτές οι όψεις με τον Πλούτωνα έχουν να κάνουν με την αυξημένη διάθεση ελέγχου των πραγμάτων, αλλά μπορεί να οδηγήσουν και σε διαμάχες με άτομα που έχουν δύναμη ή εξουσία. Αυτές οι προκλήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και να ξυπνήσουν φοβίες μέσα μας, όμως από την άλλη μπορεί να λειτουργήσουν και σαν κίνητρο για ριζικές αλλαγές που θα μας ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο.

Είναι σημαντικό πώς θα αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια. Αν βάλουμε μπροστά τον εγωισμό μας (Ήλιος) ή τις υποκειμενικές μας απόψεις (Ερμής) σε κόντρα με τον Πλούτωνα, τότε το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χάσουμε το παιχνίδι. Αν αντ’ αυτού τη δύναμη μας την οδηγήσουμε σε ένα πιο δημιουργικό κανάλι τότε τα κέρδη του Πλούτωνα θα είναι τεράστια. Στις 20/10/2023 και 22/10/2023 έχουμε μια σειρά θετικών όψεων που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ερμή στον Ζυγό (20/10/2023), η Αφροδίτη με τον Δία (22/10/2023) και ο Ερμής με τον Κρόνο (22/10/2023).

Όψεις που μπορεί να βοηθήσουν να γίνουμε πιο αποφασιστικοί, κάποιοι να βοηθηθούμε σε θέματα σχέσεων και οικονομικών και να ψάξουμε περισσότερο τα πράγματα γιατί μπορεί να έχουμε κέρδος. Ο Ερμής προχωρά στον Σκορπιό στις 22/10/2023 και μας ζητά να είμαστε πιο ειλικρινείς και ευθείς στην επικοινωνία μεταξύ μας και να φτάνουμε στην καρδιά των προβλημάτων μακριά από την επιφάνεια. Οι εντάσεις, τα απρόοπτα και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα που θα έχει μια ισχυρή επικαιρότητα όχι μόνο στη χώρα μας γενικότερα στον πλανήτη, ας ελπίσουμε πως ό,τι προκύπτει θα ξεπερνιέται εύκολα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που μπορεί να προβληματιστούν σε σχέσεις και συνεργασίες την εβδομάδα 16/10/2023 – 22/10/2023

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Πλούτωνας βρίσκεται χρόνια τώρα στον τομέα που έχει να κάνει με την καριέρα, την επαγγελματική σας κατεύθυνση, αλλά και το στάτους σας ακόμη και στην προσωπική σας ζωή, και το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργός τόσο με την έκλειψη που προηγήθηκε στις 14/10 όσο και με τις όψεις που σχηματίζει αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή. Αυτές οι όψεις κόντρας δείχνουν ότι μπορεί να πιέζεστε περισσότερο σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο ενδεχομένως στον επαγγελματικό τομέα ή σε μια συνεργασία.

Δείτε ακόμα: Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16/10/2023 ως 22/10/2023 για όλα τα ζώδια

Αν λοιπόν οι συνθήκες, κάποιοι κανόνες, οι επιθυμίες των άλλων δεν συμβαδίζουν με το δικό σας αξιακό σύστημα, τότε είναι πολύ πιθανό να επαναστατείτε και να θέλετε διακαώς κάποια αλλαγή. Το θέμα είναι να μη βάλετε μπροστά τον εγωισμό σας και να δείτε τι σας συμφέρει να κάνετε. Προσέξτε την έκφραση του θυμού σας, γιατί με αυτές τις δυο όψεις εύκολα μπορεί κάποιος να σας πατήσει ένα ευαίσθητο κουμπί και να γίνει χωρίς να το επιθυμείτε ο κακός χαμός.

Πάμε όμως να δούμε τις θετικές όψεις της εβδομάδας που σας αφορούν. Στις 20/10 ο Ήλιος συναντά τον Ερμή σε σύνοδο, ενώ στις 22/10 έχουμε ταυτόχρονα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, αλλά και το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Αυτές είναι θετικές όψεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας, να βάλετε μπροστά την υλοποίηση των οικονομικών στόχων σας, αλλά και να ανοίξουν ένα νέο ορίζοντα για το μέλλον.

Μη βλέπετε κοντόφθαλμα τα πράγματα στο εδώ και τώρα. Δείτε τη μεγάλη εικόνα και σκεφτείτε τις κινήσεις σας και τις πρωτοβουλίες τι απόδοση θα έχουν στο μέλλον είτε μιλάμε για οικονομικά, είτε για δουλειά, είτε για τον όποιο προσωπικό σας στόχο. Στις 22/10 προχωρά κι ο Ερμής στον Σκορπιό ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ανάγκη για σοφή οικονομική διαχείριση το επόμενο διάστημα. Με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον Σκορπιό, στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, τα θέματα των οικονομικών από τη μια αλλά και των βαθύτερων συναισθηματικών σας σχέσεων θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα όλο το επόμενο διάστημα.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα των δυο εκλείψεων, μια αρκετά ευαίσθητη περίοδο που πιθανώς να σας πιάσει η μανία να στηρίξετε τους πιο αδύναμους στο περιβάλλον σας είτε πρόκειται για συγγενείς, για τον σύντροφο ή τα παιδιά σας ή τους στενούς φίλους σας. Όμως σε αυτή ακριβώς την περίοδο η ενέργεια σας δεν είναι αστείρευτη. Ειδικά αυτή την εβδομάδα που ο Πλούτωνας είναι ιδιαίτερα ενεργός σε όψεις, καθώς θα αντιπαρατεθούν μαζί του Ήλιος και Ερμής από τον Ζυγό σε όψεις τετραγώνου στις 21/10.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους με την Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη 

Τόσο ο Ερμής όσο και ο Ήλιος βρίσκονται στον τομέα της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας σας και ο Πλούτωνας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα εμπόδιο ανάμεσα σε μια προσωπική σχέση και στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Μπορεί ακόμη να παίζονται κάποια παιχνίδια δύναμης και εξουσίας ανάμεσα σε σας και συνεργάτες ή στενούς συγγενείς που προσπαθούν να μπλοκάρουν την πρόοδο σας. Εδώ θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο πώς θα το διαχειριστείτε.

Μήπως πρέπει να βάλετε πιο αυστηρά όρια απέναντι στους άλλους και τις απαιτήσεις τους; Μήπως πρέπει να δείξετε περισσότερη αυτοπεποίθηση; Σκεφτείτε πολύ και σκεφτείτε καλά. Η εβδομάδα όμως έχει και καλά νέα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο πιθανώς να οδηγήσει μια εξαιρετική ιδέα που μπορεί να έχετε σε υλοποίηση και μάλιστα να δεχτείτε και στήριξη από κάποιο άτομο. Εξαιρετική αυτή η όψη και σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας, τα ταξίδια, την προβολή της δουλειάς σας.

Ενδεχομένως μια νέα επαγγελματική πρόταση να έρθει μέσα στην εβδομάδα και να σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο εισόδημα. Στις 22/10 έχουμε μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Σκορπιό που θα ενδυναμώσει περισσότερο το κομμάτι της δημιουργίας, της αυτοέκφρασης, της φήμης. Ακόμη και στην ερωτική σας ζωή θα έχει θετικότερη επιρροή.

Δείτε ακόμα: Ζώδια: Ερμής στον Ζυγό ως τις 22/10/23  Η καθημερινότητα αυτών των ζωδίων θα γίνει ομορφότερη

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Βαδίζουμε στην πιο ρευστή εβδομάδα του Οκτωβρίου καθώς αποτελεί το μεσοδιάστημα της έκλειψης που προηγήθηκε στο ζώδιο σας και αυτής που έπεται στις 28/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Είστε κοινωνικά παιδιά που αγαπάτε τις σχέσεις και ψάχνετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και με άλλους προκειμένου να σιγουρέψετε την επιτυχία. Όμως σε αυτή τη δυνατή και έντονη εβδομάδα υπάρχουν δυο όψεις που χρειάζονται την προσοχή σας.

Η πρώτη είναι το τετράγωνο Ερμή από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα και η δεύτερη το τετράγωνο του Ήλιου πάλι από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στις 21/10. Ο Πλούτωνας έχει εγκατασταθεί εδώ και πολλά χρόνια μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι με την ενεργοποίηση των όψεων αυτών μπορεί να σας έρθουν εικόνες του παρελθόντος στο νου.

Μπορεί λοιπόν να έχετε διαμάχες με ένα άτομο το οποίο σας θυμίζει κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας που δεν τα πηγαίνατε καλά ή να συνειδητοποιήσετε ότι επαναλαμβάνετε κάποια μοτίβα συμπεριφοράς στις σχέσεις σας, ή ακόμη μπορεί κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια να σας προβληματίζει με δικά του θέματα ή επειδή ανακατεύεται στα δικά σας. Πολλά τα σενάρια αλλά πρέπει να έχετε στο νου ένα πράγμα, ότι δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας και οφείλετε να είστε πιο διαλλακτικοί.

Αν προτάξετε τον εγωισμό ή τις υποκειμενικές απόψεις σας τότε δεν θα κερδίσετε καμία μάχη. Στις 20/10 έχουμε μια θετική όψη του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο σας που σας ανοίγει τις προοπτικές σας σε θέματα δουλειάς, σπουδών, επαγγελματικών σχεδίων και ταξιδιών. Στη μέρα αυτή μπορεί να πατήσετε για να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, γνωριμίες. Στις 22/10 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι βοηθητικό σε θέματα οικονομικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό από τις 22/10 θα βοηθήσει ιδιαίτερα στο να οργανώσετε καλύτερα έσοδα-έξοδα ή να βρείτε νέους πόρους. Γενικότερα η έμφαση μέσα στις επόμενες 30 μέρες θα είναι στους οικονομικούς παράγοντες στη ζωή σας.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη στην Παρθένο ως 08/11/2023  Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια 

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βαδίζουμε στο μεσοδιάστημα των δυο εκλείψεων, αυτής που προηγήθηκε στις 14/10 κι αυτής που έπεται στις 28/10. Αυτή η περίοδος είναι πάντα λίγο πιο ευαίσθητη για όλους και μπορεί να συμβαίνουν πράγματα λίγο τρελά κι απίθανα. Η εβδομάδα έχει δυο όψεις που χρειάζονται καλύτερη διαχείριση από την πλευρά σας, καθώς αφορούν τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Αναφέρομαι στο τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα και στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τα δυο στις 21/10.

Πλησιάζοντας προς το Σαββατοκύριακο καταρχάς προσπαθήστε να μην ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας εξουθενώνοντας τον με σκέψεις, αναλύσεις επί αναλύσεων, παιχνίδια στρατηγικής ή και χειριστικά παιχνίδια απέναντι σε άλλους. Αντί να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, θα βουλιάξετε κι άλλο σε μια δίνη που δεν βγάζει πουθενά. Καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να δείτε με μεγαλύτερη ησυχία τα επόμενα βήματα σας και να αποφύγετε περιττές συγκρούσεις. Δεν είναι κακό να θέσετε τα όρια σας, να πείτε κάποια αναγκαία «όχι» χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να τα δικαιολογήσετε κιόλας.

Ακόμη μην υποκύψετε σε παιχνίδια ενοχής που μπορεί να θέλουν να παίξουν άλλοι εις βάρος σας, εκμεταλλευόμενοι την φύση του χαρακτήρα σας που βρίσκει πάντα μια ευθύνη να αναλάβει ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Οι εντάσεις μπορεί να αφορούν την προσωπική σας ζωή ή ακόμη και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Όμως η εβδομάδα έχει και μια σειρά ιδιαίτερα θετικών όψεων. Στις 20/10 ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο τον Ερμή, ενώ την Κυριακή σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Αυτές οι όψεις είναι βοηθητικές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σας, σύμφωνα με το asibiliou.gr ή μπορεί να εξετάζετε τις πηγές των εσόδων σας και να ερευνάτε πώς μπορείτε να τα αυξήσετε. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία δείχνει και καλύτερες προοπτικές για τα θέματα της καρδιάς!

Δείτε ακόμα: Ζώδια: Αυτές είναι οι ημέρες-Πύλες του Οκτωβρίου 2023 με τα υψηλότερα επίπεδα ενέργειας

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 22/10 θα βοηθήσει στα θέματα επικοινωνίας, θα ανάψει το ενδιαφέρον σε συζητήσεις και επαφές και θα σας κάνει λίγο πιο ενεργούς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close