Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τις εκλείψεις της άνοιξης 

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τις εκλείψεις της Aνοιξης  φέτος το 2024 στον άξονα Κριού-Ζυγού σύμφωνα με την γνωστή αστρολόγο Ασή Μπήλιου.

Άση Μπήλιου: Η είσοδος του Δία στον Ταύρο και πώς θα επηρεάσει 12 ζώδια από τις 16/05/2023 ως τις 25/05/2024

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τις εκλείψεις της άνοιξης στον άξονα Κριού-Ζυγού;

Το «εγώ» συγκρούεται με το «εμείς»

Οι εκλείψεις φέτος την άνοιξη συνεχίζονται στον άξονα Κριού-Ζυγού και φέρνουν ανακατατάξεις και αλλαγές για όλους ανεξαιρέτως, αλλά θα επηρεάσουν κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Πιο συγκεκριμένα, στις 25/03/2024 πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στην 5η μοίρα του Ζυγού. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς μας καλεί να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές μας επιθυμίες και στις ανάγκες του ατόμου που έχουμε απέναντι μας.

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 18/03/2024 έως 24/03/2024 – Ποια είναι τα τυχερά ζώδια

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό και μιλάει για έντονες επιθυμίες, ισχυρό «εγώ», αυτονομία και αυθεντικότητα. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού συμβολίζει την ανάγκη για μοίρασμα και συντροφικότητα και μας υπενθυμίζει ότι οι υποχωρήσεις και οι συμβιβασμοί είναι απαραίτητοι για να διατηρήσουμε την αρμονία μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Αυτή η σύγκρουση ανάμεσα στο «εγώ» και στο «εμείς» είναι το κεντρικό ζήτημα αυτής της έκλειψης και θα μας απασχολήσουν σημαντικά ερωτήματα για τις σχέσεις μας.

Πώς θα μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε και να ικανοποιήσουμε τον άλλον χωρίς να καταπιέσουμε τον εαυτό μας και κυρίως χωρίς να «πνίξουμε» τις επιθυμίες μας; Πώς θα μπορέσουμε να εκφραστούμε αυθεντικά, αλλά χωρίς να φανούμε εγωκεντρικοί στο πρόσωπο που έχουμε απέναντι μας; Πώς θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω, αλλά ταυτόχρονα να μην νιώσουμε αδικημένοι; Αυτά τα ερωτήματα μπορεί να μας απασχολούσαν εδώ και καιρό, αλλά τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και καλούμαστε να δώσουμε σαφείς απαντήσεις.

Επιπλέον, αυτή η έκλειψη λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μέσα στις σχέσεις μας. Εάν υπήρχαν ζητήματα που μας απασχολούσαν, τώρα δεν μπορούν να αγνοηθούν πλέον. Είναι η στιγμή που κορυφώνονται καταστάσεις, κλείνουν κεφάλαια και λήγουν οριστικά οι σχέσεις που δεν μας πάνε παρακάτω. Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης αυτής της έκλειψης, σχηματίζει όψη σύνοδου με τον Κρόνο, τον πλανήτη των ορίων, των περιορισμών, των ευθυνών και της πειθαρχίας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αναλάβουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί, να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ωριμότητα και να βάλουμε τα όρια μας. Σκληρές αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια, οι αλήθειες φωτίζονται και ο καθένας από εμάς θα έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του. Θα φανερωθεί το πραγματικό πρόσωπο των ανθρώπων και πλέον θα ξέρουμε ποιους ανθρώπους θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας.

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις της Εβδομάδας από 18/03/2024 ως και 24/03/2024 για όλα τα ζώδια

Άλλωστε, οι σχέσεις που θα περάσουν αυτή τη δοκιμασία θα είναι και εκείνες που θα μπορέσουν να πάνε ένα βήμα παρακάτω. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι οι αποφάσεις που θα παρθούν τώρα για τις σχέσεις και τις σημαντικές συνεργασίες μας θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην πορεία μας.

Άση Μπήλιου: Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 15/05/2023 – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η θεραπεία του τραύματος

Η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 08/04/2024 στη 19η μοίρα του Κριού και είναι μια ολική Ηλιακή έκλειψη που στρέφει την προσοχή μας στους στόχους μας, τις προσωπικές επιθυμίες και τα «θέλω» μας. Το φλογερό και παρορμητικό ζώδιο του Κριού συνδέεται με τη διεκδίκηση, την πρωτοβουλία και την ανάληψη δράσης. Καλούμαστε να ανακτήσουμε το θάρρος μας, να βγούμε μπροστά με αυτοπεποίθηση και να κάνουμε ένα τολμηρό βήμα που θα μας απελευθερώσει.

Είναι η ώρα να εκφραστούμε με αυθεντικότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Να βασιστούμε επιτέλους στις δικές μας δυνάμεις και να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο που θα μας οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι, ακόμα κι αν το άγνωστο μας τρομάζει. Αυτή η έκλειψη θα είναι ταυτόχρονα Νέα Σελήνη και σηματοδοτεί την έναρξη ενός καινούριου κύκλου ζωής. Για να γίνει όμως αυτό, είναι σημαντικό να γίνουν πρώτα κάποια ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν και να απαλλαγούμε από καταστάσεις που δεν μας ωφελούν πλέον.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτή η έκλειψη πραγματοποιείται απέναντι από την Ηλιακή έκλειψη που είχε προηγηθεί στις 14/10/2023 και μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που είχαν ξεκινήσει να μας απασχολούν τότε. Η σύνοδος με τον Χείρωνα φωτίζει τις πληγές μας και αναδύονται τραύματα του παρελθόντος προκειμένου να τα απαλύνουμε. Μπορεί να νιώσουμε πιο ευάλωτοι και εκτεθειμένοι, όμως είναι σημαντικό να αποδεχτούμε τις αδυναμίες μας και να συγχωρήσουμε τα λάθη μας.

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/03/2024 – 24/03/2024 για όλα τα ζώδια

Ο Άρης, ο κυβερνήτης της έκλειψης, σχηματίζει όψη συνόδου με τον Κρόνο και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συναντήσουμε εμπόδια, να δυσκολευτούμε να θέσουμε όρια ή να υπάρχουν δισταγμοί και αμφιβολίες. Αυτή η έκλειψη λοιπόν είναι ένα κάλεσμα να πολεμήσουμε τις ανασφάλειες και να ξεπεράσουμε τις φοβίες που μας κρατάνε πίσω και δεν μας επιτρέπουν να εκφράσουμε τον εαυτό μας και να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν.

Επιπλέον, αυτή η έκλειψη σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι θα μπούμε σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης και αναθεώρησης. Μπορεί να αισθανόμαστε ότι δεν είναι όλα ξεκάθαρα ακόμα ή να μην είμαστε σίγουροι για το αν βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά θα πρέπει να δείξουμε επιμονή και να μην χάσουμε τον στόχο μας και την πίστη στον εαυτό μας.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα βιώσουν κομβικές αλλαγές και με ποιον τρόπο θα επηρεαστούν από τις εκλείψεις που έρχονται

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οι εκλείψεις που έρχονται σας αφορούν άμεσα, αγαπητοί Κριοί, και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα είναι με κάποιο τρόπο καθοριστικό για την προσωπική σας ζωή. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 25/03 βάζει στο στόχαστρο τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και σας καλεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Γάμοι, συνεργασίες, συνεταιρισμοί μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Τώρα θα διαπιστώσετε εάν μπορείτε να παραβλέπετε αρνητικές συμπεριφορές και ελαττώματα των άλλων ή αν θα πρέπει να λήξετε οριστικά μια κατάσταση και να πείτε αντίο σε ένα πρόσωπο. Αυτό το φεγγάρι έρχεται να φωτίσει οτιδήποτε ήταν μέχρι τώρα ασαφές και σας είχε διχάσει. Θα αποκαλυφθούν οι αληθινές προθέσεις του ατόμου που έχετε απέναντι σας και θα είστε πιο σίγουροι για τα επόμενα βήματα σας. Κάποιες σχέσεις μπορεί να τερματιστούν οριστικά, ενώ κάποιες άλλες θα μπουν σε νέες βάσεις και μπορεί μια κατάσταση να σταθεροποιηθεί ή να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της επισημοποίησης.

Η Ηλιακή έκλειψη στο δικό σας ζώδιο στις 08/04 σας υπενθυμίζει ότι πρέπει επιτέλους να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και στις επιθυμίες σας. Έχει έρθει η ώρα να θέσετε εσείς τους κανόνες του παιχνιδιού και να βάλετε τα όρια σας μέσα στις σχέσεις σας, αλλά για να το καταφέρετε αυτό θα πρέπει πρώτα να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

Άση Μπήλιου: Ο Ερμής στον Κριό το 2024 φέρνει παρόρμηση και δράση  Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ίσως να νιώσετε πιεσμένοι ή ανεπαρκείς και δεν αποκλείεται να έχετε αμφιβολίες για τους στόχους σας ή για το μονοπάτι που ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να βρείτε το θάρρος να προχωρήσετε και να ακούσετε την καρδιά σας, κλείνοντας οριστικά μια κατάσταση που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Δώστε λίγη παραπάνω σημασία στη σωματική αλλά και στην ψυχική σας υγεία, φροντίστε τον εαυτό σας και αναζητήστε τρόπους να αποσυμπιεστείτε.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκπροσωπείτε ένα ζώδιο που έχει ως κυβερνήτη τη Σελήνη και αυτό σημαίνει ότι οι φάσεις του φεγγαριού δεν σας αφήνουν ανεπηρέαστους, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Επιπλέον, οι εκλείψεις που έχουμε μπροστά μας πραγματοποιούνται στον παρορμητικό άξονα Κριού-Ζυγού και ενεργοποιούν ένα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 25/03 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογενειακή σας ζωή και τη σχέση με τα κοντινά σας πρόσωπα.

Έρχονται αλλαγές στον χώρο του σπιτιού και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε ή να προχωρήσετε στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Εν ολίγοις, ζητήματα που μέχρι τώρα ήταν στον αέρα θα νιώσετε ότι πρέπει να τακτοποιηθούν. Είναι επίσης πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθετε σε σύγκρουση με αγαπημένα σας πρόσωπα ή να νιώσετε διχασμένοι ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και στις απαιτήσεις των γύρω σας.

Είναι η στιγμή να έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας και να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στον σύντροφο, στην οικογένεια σας και σε ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς. Από την άλλη πλευρά, αυτό το φεγγάρι μπορεί να λήξει οριστικά μια τοξική κατάσταση που σας κρατάει με κάποιο τρόπο δέσμιους του παρελθόντος. Στις 08/04 η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό σας καλεί να πάρετε κάποιες κομβικές αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία, την καριέρα και τους στόχους σας.

Οι σχέσεις με ανωτέρους μπορεί να σας πιέσουν και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, χαράζοντας καινούριο μονοπάτι. Κάποιοι άλλοι μπορεί να αναλάβετε νέους ρόλους και ευθύνες, όμως δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω γιατί μόνο έτσι θα αποδείξετε τι μπορείτε να καταφέρετε και πού μπορείτε να φτάσετε.

Κινέζικο Ωροσκόπιο: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια μέχρι τις 08/04/24

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Οι εκλείψεις που έρχονται συνεχίζονται στον δικό σας άξονα και είναι βέβαιο ότι βιώνετε καρμικές αλλαγές και βρίσκεστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι που θα καθορίσει τη μετέπειτα πορεία σας. Στις 25/03 η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και καλείστε να κάνετε ριζικά ξεκαθαρίσματα στις σημαντικές σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Εάν μια κατάσταση σας καταπιέζει και δεν έχει κάτι παραπάνω να σας προσφέρει, τώρα θα διαπιστώσετε ότι δεν έχει πλέον θέση στη ζωή σας.

Τοξικές σχέσεις τερματίζονται και παίρνετε απόσταση από ανθρώπους που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε ότι σας εκτιμούν και σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε, και να πάψετε να συμβιβάζεστε και να υποχωρείτε μόνο και μόνο για να μη χαλάσετε τις ισορροπίες. Τολμήστε λοιπόν να βάλετε σε πρώτο πλάνο τις δικές σας επιθυμίες, ακόμα κι αν χρειαστεί να συγκρουστείτε με τον σύντροφο σας ή με έναν συνεργάτη σας. Στις 08/04 η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού σας καλεί να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας και να δείτε τους ανθρώπους κάτω από ένα πολύ διαφορετικό πρίσμα.

Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τραύματα, αμφιβολίες και ανασφάλειες, ενώ δεν αποκλείεται να δείτε συμπεριφορές που μπορεί να σας απογοητεύσουν ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρή κριτική ή να νιώσετε ότι είναι πιο εμφανείς οι αδυναμίες σας και να νιώσετε κάπως πιο εκτεθειμένοι.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2024 για όλα τα ζώδια

Αυτή η έκλειψη σας δίνει την ευκαιρία να δείτε κατάματα τα λάθη σας μέσα στις σχέσεις, ώστε να μην τα επαναλάβετε από εδώ και στο εξής. Μια νέα σχέση ή συνεργασία που θα ξεκινήσει τώρα, θα σας δώσει πολύτιμα μαθήματα και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δύο εκλείψεις της άνοιξης έρχονται να σας ταρακουνήσουν για τα καλά και φέρνουν αλλαγές τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στην επαγγελματική σας πορεία. Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 25/03 φέρνει κομβικές αλλαγές ή ανακατατάξεις μέσα στο κομμάτι της καριέρας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κλείνει ένα κεφάλαιο ή ότι μια συνεργασία να φτάνει στο τέλος της αφού δεν έχει κάτι παραπάνω να σας προσφέρει. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αλλάξετε αντικείμενο ή να νιώσετε ότι έχει έρθει η ώρα να θέσετε καινούριους στόχους που θα σας οδηγήσουν σε ένα καινούριο μονοπάτι.

Ίσως και να μπουν στη ζωή σας νέα πρόσωπα που θα σας ανοίξουν πόρτες και θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να αντεπεξέλθετε στις αλλαγές που έρχονται και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα και δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Στις 08/04 η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό φέρνει στο επίκεντρο θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Θα σας απασχολήσει το ζήτημα της συναισθηματικής ασφάλειας μέσα στις σχέσεις σας και θα αναρωτηθείτε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σας.

Θα έχετε την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με αγαπημένα πρόσωπα ή να επιστρέψετε στις ρίζες σας και είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή τόπο κατοικίας, να συγκατοικήσετε ή να φύγετε από το πατρικό σας. Ίσως επίσης να έρθει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο έχετε ανοιχτές υποθέσεις.

Ζώδια: Ερμής στον Κριό από 10 Μαρτίου ως 15 Μαΐου 2024  Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Αυτό μπορεί να σας αναστατώσει ψυχικά, σύμφωνα με το asibiliou.gr όμως καλό θα είναι να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε πιο στρατηγικά και επιφυλακτικά αυτό το διάστημα και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close