Αύγουστος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές προβλέψεις-

Αύγουστος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για για όλα τα ζώδια τον Αύγουστο 2022.

Ο Αύγουστος πλησιάζει και λίγο πριν ξεκινήσουν για τους περισσότερους οι καλοκαιρινές διακοπές θέλουμε να ξέρουμε αν θα περάσουμε τις ξέγνοιαστες στιγμές που τόσο έχουμε ανάγκη ή αν οι διακοπές…βγουν ξινές. Ακόμη κι αν δεν βγείτε σε άδεια όμως τον Αύγουστο οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα θα δώσουν τα φώτα τους σχετικά με το μέλλον σας.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τις αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου και θα μάθουμε σε τι κατάσταση θα μας βρει αλλά και θα μας αποχαιρετήσει ο Αύγουστος. Τα οικονομικά μας, τα επαγγελματικά μας αλλά και οι προσωπικές μας σχέσεις μέσα στον Αύγουστο. Διαβάστε παρακάτω: 

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Κριός

Αγαπημένο μου Κριαράκι τον Αύγουστο θα πάρεις μία ανάσα όσων αφορά τα επαγγελματικά σου. Μετά από ένα πιεστικό Καλοκαίρι που έτρεχες και δεν έφτανες, ο Αύγουστος θα σε χαλαρώσει αρκετά. Αυτό που θα σε προβληματίσει περισσότερο τον Αύγουστο είναι τα οικονομικά σου και η εξωτερική σου εμφάνιση.

Ξεκινάς να συνειδητοποιείς ότι μεγαλώνεις και ότι πρέπει να κάνεις μερικά πράγματα στην ζωή σου που θα σε εξασφαλίσουν. Ξεκινάς λοιπόν και σκέφτεσαι πιο σοβαρά την επαγγελματική σου αποκατάσταση και στήνεις σχέδια και πλάνα για το μέλλον που θα ανεβάσουν τα οικονομικά σου.

Επίσης τον Αύγουστο, θα ξεκινήσεις να ασχολείσαι περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση, αφού ξεκινάς να θεωρείς ότι το αυθεντικό είναι όταν ο καθένας είναι όπως του αρέσει. Οι προσωπικές σου σχέσεις θα είναι περίπλοκες.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου:Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει ριζικές αλλαγές για αυτά τα ζώδια

Φιλίες από το παρελθόν θα σου χτυπήσουν την πόρτα κι εσύ δεν ξέρεις αν πρέπει κι αν θες να ανοίξεις αυτήν την πόρτα. Οι φίλοι σου θα είναι εκεί για σένα όμως σε πολλές περιπτώσεις θα σκεφτείς ότι η παρέα που διάλεξες δεν σου ταιριάζει τόσο όσο πίστευες.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Ταύρος

Ταυράκι μου ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας που θα σε βρει μέσα στο άγχος. Προβλήματα υγείας που έχουν προκύψει μέσα στην οικογένεια θα σε επηρεάσουν αρκετά ψυχολογικά και αυτό θα έχει ως συνέπεια από την μία να κλείνεσαι στον εαυτό σου και από την άλλη να ψάχνεις στήριγμα και παρηγοριά σε φιλίες και ερωτικές σχέσεις.

Αύγουστος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές προβλέψεις-

Θα υπάρξουν και για σένα αποδράσεις σε άλλα μέρη που θα σε τονώσουν όμως δεν θα τις ευχαριστηθείς όσο άλλες χρονιές αφού η σκέψη σου θα ταξιδεύει πίσω στο σπίτι. Άνοιξε περισσότερο την καρδιά σου στους δικούς σου ανθρώπους, διότι αυτό δεν φέρνει πάντα την λύση στο πρόβλημα όμως πάντα φέρνει μία ανακούφιση.

Τέλος τον Αύγουστο θα συνειδητοποιήσεις ότι οι άνθρωποι που έχεις στο πλευρό σου σε καλύπτουν πλήρως και πως δεν είσαι σίγουρο αν θέλεις νέες φιλίες και δικτυώσεις. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σιγά σιγά σε μία σειρά κάτι που σε αφήνει να πάρεις μία ανάσα αφού νιώθεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις μερικά πράγματα και για τον εαυτό σου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Δίδυμοι

Φαίνεται πως ο Ιούλιος για σένα θα είναι ο μήνας της αλλαγής και της ανανέωσης. Προσπαθείς να βελτιώσεις τον εαυτό σου όσων αφορά τις αντιδράσεις σου σε διάφορα ζητήματα και ξεκινάς να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά ποιους ανθρώπους θέλεις να έχεις πραγματικά στο πλάι σου και ποιους όχι.

Μπορεί σε μερικούς να φανείς πολύ αυστηρό ή πολύ νευριασμένο όμως τον Αύγουστο πρέπει να κάνεις αυτό που νιώθεις και να σταματήσεις να κρύβεσαι πίσω από ψέματα και ίντριγκες. Στην σχέση σου θα ζήσεις έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος αλλά και μία δεύτερη γνωριμία από την αρχή.

Ήρθε η στιγμή να κάνετε και οι δυο σημαντικές αλλαγές σε αυτήν την σχέση κάτι που από την μία θα σε κάνει να νιώθεις πιο ερωτευμένο από ποτέ αλλά από την άλλη θα νιώθεις πως χάνεις τον έλεγχο και την κυριαρχία σου, κάτι που φυσικά δεν σου αρέσει από την φύση σου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Καρκίνος

Ήρθε η στιγμή για σένα να θέσεις εκ νέου τα όριά σου και να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Κουράστηκες να ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν και που δεν σου προσφέρουν όσα εσύ τους πρόσφερες χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τον Αύγουστο θα είναι ο μήνας της ανανέωσης για σένα. Ξεκινάς να περιποιείσαι περισσότερο τον εαυτό σου και είσαι ανοιχτό προς νέες γνωριμίες που θα σου φέρουν χαρά. Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές αρκεί εσύ να μην συνεχίσεις να χτυπάς με μανία πόρτες του παρελθόντος περιμένοντας να ανοίξουν.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση το πάθος θα είναι έντονο και τον Αύγουστο θα ζήσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Θα πρέπει όμως σιγά σιγά να θέσεις τα όριά σου και να γίνεσαι πιο ξεκάθαρο σχετικά με τα πραγματικά θέλω και τις πραγματικές σου απαιτήσεις από αυτήν την σχέση.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Λέων

Τα οικονομικά σου θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τον Αύγουστο. Έχεις ανάγκη από λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς κι εκεί που νόμιζες τι το μπάτζεντ είναι χαμηλό, ένα ουρανοκατέβατο δώρο θα αυξήσει τα έσοδά σου και θα σε κάνει να πάρεις μία ανάσα.

Γενικότερα στην σχέση σου τα πράγματα κυλούν με ευχαρίστηση. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις δεν αφήνεις τον άλλον να ανασάνει και να παίρνει πρωτοβουλίες και αυτό μπορεί να οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε ρήξη.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Παρθένος

Ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας που θα σε φέρει πιο κοντά με την οικογένεια. Θα περάσεις όμορφες στιγμές δίπλα στους δικούς σου ανθρώπους και για μετά από πολύ καιρό θα νιώσεις ξέγνοιαστο και ανανεωμένο.

Μέσα σου όμως σιγοκαίει η φλόγα της νέας εμπειρίας και τον Αύγουστο εξαιτίας της καλοκαιρινής ανεμελιάς θα ξεκινάς να σκέφτεσαι πιο σοβαρά ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα στην ζωή σου. Έχεις ανάγκη να ζήσεις νέες εμπειρίες και να αλλάξεις περιβάλλον.

Μέσα στον Αύγουστο λοιπόν θα ξεκινήσεις να κάνεις νέα επαγγελματικά σχέδια και να θέτεις νέους στόχους για την χρονιά που ξεκινά. Διότι σαν ζώδιο σου αρέσει να προγραμματίζεις τα πάντα, απλά το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν τηρείς το πρόγραμμα. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να το ανατρέψεις αυτό.

Αύγουστος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές προβλέψεις-

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Ζυγός

Ο Ιούλιος σε έφερε λίγο πίσω οικονομικά και αυτό αντανακλάται στην ψυχολογία σου τον Αύγουστο. Όλοι σκέφτονται τις διακοπές, εσύ σκέφτεσαι πως θα περάσεις τον μήνα και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Παρόλα αυτά είσαι τυχερό, διότι έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που σε αγαπούν.

Τον Αύγουστο να στηριχθείς σε αυτούς τους ανθρώπους διότι προβλέπεται να σε ξελασπώσουν και να σε βγάλουν από την δύσκολη θέση πολλές φορές. Οι μικρές αποδράσεις θα σε βοηθήσουν να βγεις από την ρουτίνα. Σαν άνθρωπος θα ξεκινήσεις να αποκτάς νέα χόμπι και όνειρα που θα κάνεις τα πάντα για να υλοποιηθούν για ακόμη μία φορά.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Σκορπιός

Τον Αύγουστο θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να νιώθεις ενός είδους μοναξιά. Βλέπεις τους άλλους να φτιάχνουν την ζωή τους και να προχωρούν κι εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερο νιώθεις μειονεκτικά. Θα πρέπει να ελέγξεις τα νεύρα και τον αυθορμητισμό σου διότι οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται στα όριά τους και δεν θα αργήσουν να κάνουν το μπαμ.

Αν είσαι σε σχέση τον Αύγουστο θα έχεις την ανάγκη το άλλο σου μισό να σου δείχνει πιο έντονα τα συναισθήματά του. Συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας και νέοι στόχοι για βελτίωση και των δύο θα πρωταγωνιστήσουν τον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Τοξότης

Τους τελευταίους μήνες βρίσκεσαι σε μία διαδικασία αλλαγής και ανασυγκρότησης και αυτό, δεν πρόκειται να αλλάξει τον Αύγουστο. Θα προσπαθήσεις να κερδίσεις πίσω ανθρώπους που έχεις χάσει και τα ευχάριστα νέα για σένα, είναι ότι μερικοί από αυτούς ανοίγουν τις πόρτες τους.

Το καλό που σου θέλουμε να έχεις μάθει από τα λάθη σου και να μην τα επαναλάβεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση ξεκινάς να θέτεις τα δικά σου όρια από την αρχή και αυτήν την φορά δεν κάνεις καμία υποχώρηση. Καιρός ήταν. Αν από την άλλη είσαι ελεύθερο, θα πρέπει να μάθεις να ζεις και μόνο σου.

Φαίνεται πως ακριβώς επειδή έχεις επικεντρωθεί σε άλλα ζητήματα που σε απασχολούν, όπως είναι τα οικονομικά σου, η οικογένειά σου και οι φιλίες σου, το φλερτ το έχεις παραμελήσει και ο Αύγουστος δεν πρόκειται να είναι ένας θυελλώδης μήνας για σένα. Δεν το έχεις και ανάγκη όμως.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Αιγόκερως

Αύγουστος ξεκινά με την σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλά και την Αφροδίτη από τον Καρκίνο να φέρνουν όμως εκπλήξεις ανανέωσης στον τομέα των σχέσεων σας. Ξεφεύγετε από την ρουτίνα, είστε πιο ανοιχτοί σε κάθε τι καινούργιο αλλά και αρκετά απελευθερωμένοι από βαρίδια του χτες και απολαμβάνεται στιγμές ιδιαίτερα στα αισθηματικά!

Αύγουστος 2022-μηνιαίες-αστρολογικές προβλέψεις-

Το αδύναμο σημείο του μήνα είναι τα οικονομικά σας, όπου ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο φαίνεται ότι υπάρχουν οι λόγοι για να προκύψουν ξαφνικά έξοδα ή αλλαγές σχεδίων, γεγονός που θα εντείνει την ανασφάλειά σας. Δεν παύει όμως το διάστημα 10-16 Αυγούστου να σας προδιαθέτει για μετακινήσεις, αλλαγή παραστάσεων και νέων γνωριμιών.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Υδροχόος

Μήνας πιέσεων, δεσμεύσεων, ευθυνών και σοβαρών αποφάσεων για το μέλλον σας είναι ο Αύγουστος! Βρίσκεστε σε ένα στάδιο ζωής, που καλείστε να σφίξετε τα δόντια και να αναλάβετε τις ευθύνες σας, αποδεχόμενοι κάποιες καταστάσεις με υπομονή!

Με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 3-20 Αυγούστου είναι γεγονός ότι ο μήνας έχει τις εντάσεις του, τις ταραχές του στους προσωπικούς τομείς της ζωής σας (σπίτι, οικογένεια, εργασία)!

Στα θετικά του μήνα είναι ότι την περίοδο 3-11/8 μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες της εργασίας σας, ή ακόμα και τις προσωπικές σας συνήθειες προκειμένου να τονωθείτε ψυχολογικά και σωματικά. Την περίοδο 16-22/8 μπορείτε να την αξιοποιήσετε επιτυχώς, για την διευθέτηση οικονομικών.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2022: Ιχθείς

Ο Αύγουστος για εσάς αγαπητοί μου Ιχθείς είναι ένας μήνας δραστήριος, ενεργητικός, εσείς βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση ενώ στην πορεία του μήνα παίρνετε σημαντικές αποφάσεις τις οποίες εφαρμόζετε και άμεσα!

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο ως τις 11/8 βελτιώνει την αισθηματική σας ζωή, απολαμβάνετε στιγμές με το σύντροφό σας, ή αν δεν έχετε ταίρι μπορείτε να αναμένετε μία εξέλιξη που θα σας προσφέρει χαμόγελα!

Στις 12/8 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σας πιέζει αρκετά για ζητήματα που αφορούν την εργασία σας, τις εκκρεμότητές σας, ενώ νιώθετε πολύ κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά!

Δείτε ακόμα Αυτά τα 5 ζώδια έχουν πάρει Master στην εκδίκηση

Δείξτε λίγο παραπάνω προσοχή στην φυσική σας κατάσταση τις μέρες κοντά στο φεγγάρι! Την περίοδο 16-22/8 ο Ερμής από την Παρθένο προσφέρει όμορφα μηνύματα, επαφές, συναντήσεις με πρόσωπα αγαπημένα!

Στα δύσκολα του μήνα είναι ότι λαμβάνετε δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σας, κοντά στις 21/8 είναι πολύ πιθανό να ματαιωθεί κάποιο σχέδιό σας ή να βρεθείτε προσωρινά μπερδεμένοι στις σκέψεις σας αναφορικά με τις σχέσεις σας.

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close