Αυτά τα 5 ζώδια έχουν πάρει Master στην εκδίκηση

Αυτά τα 5 ζώδια έχουν πάρει Master στην εκδίκηση. Είσαι μέσα σε αυτά; Και αν ναί πως θα την γλιτώσουν οι δίπλα σας;

Αυτά τα ζώδια όταν εκδικούνται, δεν εκδικούνται με τον… συνηθισμένο τρόπο, αλλά ξέρουν άλλα κόλπα για να πάρουν το αίμα τους πίσω. Δείτε στο παρακάτω βίντεο αν είστε μέσα σε αυτά (βοήθεια μας)

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Ερμής στον Λέοντα και πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια

 

Σκορπιός

O Σκορπιός βρίσκεται στην πρώτη θέση όσον αφορά την εκδίκηση. Αν τον πληγώσεις ή τον αδικήσεις, δεν το ξεχνά ποτέ. Θα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να σε εκδικηθεί. Η λέξη συγχώρεση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του. Θα πάρει το αίμα του πίσω, ακόμα κι αν αυτό είναι μετά από πολλά χρόνια. Μπορεί να μην θυμάται τις πολλές λεπτομέρειες, αλλά ο πόνος του προκάλεσες μένει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη του.

Λέων

Αυτό το ζώδιο αδιαφορεί όταν του κάνεις κακό. Δεν θα σου απαντήσει και ούτε πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σου. Ωστόσο, δεν θα το ξεχάσει ποτέ και εκεί είναι που την πατάνε οι περισσότεροι. Θα σε διαγράψει από παντού και αν τυχόν σε συναντήσει μετά από χρόνια, θα σου φερθεί απαξιωτικά.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ψύχραιμος και υπομονετικός. Αν τον πληγώσεις θα το θυμάται για πάντα. Ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις και θα σου την φέρει εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι ήρεμος και ήσυχος, αλλά μέσα του βράζει. Και κάποια στιγμή να περιμένεις την απάντησή του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει πολύ καλή μνήμη και δεν ξεχνά ποτέ αυτόν που τον αδίκησε. Θυμάται και την παραμικρή λεπτομέρεια και κάποια στιγμή η εκδίκηση θα είναι δεδομένη. Να ξέρεις ότι ο Καρκίνος θα το πει και σε άλλους αυτό που έκανες και δεν θα κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο θα πάρει την ρεβάνς όταν του δοθεί η ευκαιρία! Ο Ζυγός αναζητά ισορροπία στη ζωή του και δεν είναι φαν των αρνητικών συναισθημάτων. Ομως, θα νιώσει μεγάλη ικανοποίηση όταν μπορέσει με τον τρόπο του να σου ανταποδώσει το κακό που του έκανες.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close