Δείτε την τυχερή σας μέρα για το 2020 σύμφωνα με το ζώδιό σας

Με τον ερχομό του 2020 ελπίζουμε ότι τα πράγματα στη ζωή μας θα πάνε από το καλό στο καλύτερο! Και όσο κι αν με τις μέρες βλέπουμε βελτίωση σε μερικά ζητήματα και δυσκολίες σε μερικά άλλα, φαίνεται πως σύμφωνα με την Αστρολογία, υπάρχουν συγκεκριμενες μέρες που για το κάθε ζώδιο θα είναι ιδιαίτερα τυχερές για το 2020!

Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε ποιες ήμερες θα είναι πιο τυχερές για κάθε ζώδιο στο έτος 2020.

Κριός

Η τυχερή μέρα των Κριών φαίνεται πως θα είναι η 1η Οκτωβρίου. Εκείνη τη μέρα όλα θα συνωμοτήσουν υπέρ σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα! Αξίζει να σημειωθεί ότι η ύπαρξη της Σελήνης θα σας ευνοήσει πολύ θετικά όσων άφορα τα καινούρια ξεκινήματα.

 

Ταύρος

Για τους Ταύρους η τυχερή μέρα φαίνεται πως θα είναι στις 8 Μαρτίου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτό, θα έχει ως αποτέλεσμα να ευνοηθείτε όσων άφορα τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες. Επίσης η Αφροδίτη επηρεάζει την καριέρα και το εισόδημά σας, οπότε στις 8 Μαρτίου είναι πολύ πιθανό να βρείτε μια νέα ή μια εξτρά δουλειά!

Δίδυμος

Φαίνεται πως όλος ο μήνας του Αυγούστου θα είναι ιδιαίτερα τυχερός για εσάς, αλλά η μέρα που το σύμπαν κυριολεκτικά…θα συνωμοτήσει θα είναι η 7η Αυγούστου. Μη φοβηθείτε να ρισκάρετε διότι θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα στα οικονομικά σας!

Καρκίνος

Η τυχερή ημέρα του Καρκίνου θα ξημερώσει στις 14 Δεκεμβρίου και τα πράγματα εκείνη τη μέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς τόσο στον προσωπικό όσο και στον οικονομικό τομέα! Φαίνεται πως η αναμονή άξιζε, διότι εκείνη η μέρα θα σας αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή.

Λέων

Η 6η Δεκεμβρίου φαίνεται πως θα είναι η ιδανική μέρα για να ζητήσετε οτιδήποτε από οποιοδήποτε. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας κάνει να λάμπετε και κανένας δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί σε όλους τους τομείς!

Παρθένος

Στις 25 Αυγούστου η τύχη θα σας χαμογελάσει!  Ο Ερμής στον Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει, ότι εκείνη τη μέρα δεν πρέπει να φοβηθείτε να ζητήσετε αυτό που θέλετε και σας αξίζει διότι εκείνη τη μέρα θα είστε σε θέση να δείτε απρόσμενες και υπέροχες αλλαγές στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα.

 

Ζυγός

Στις 7 Φεβρουάριου θα καταλάβετε πόσο δυνατή είναι η σχέση σας, αφού είναι πολύ πιθανόν να έρθετε αντιμέτωπη με τον ερχομό ενός παιδιού! Το ταλέντο σας να διατηρείτε τις ισορροπίες θα βοηθήσει πολύ στο να περάσει η σχέση σας μια από τις πιο όμορφες φάσεις της!

Σκόρπιος

Στις 3 Οκτωβρίου, θα είστε σε θέση να κάνετε κάθε όνειρο σας πραγματικότητα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα με την σχέση σας να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, είτε αυτό σημαίνει γάμος είτε ο ερχομός ενός παιδιού. Όσων αφορά τον εργασιακό τομέα τον συγκεκριμένο μήνα θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί!

Τοξότης

Στις 15 Δεκεμβρίου όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν νέοι ερωτικοί σύντροφοι ή θα είστε σε θέση να διορθώσετε σχέσεις που είχαν χαλάσει στο παρελθόν τόσο στον ερωτικό όσο και στον φιλικό τομέα.

 

Εξαιτίας της ανεβασμένης σας διάθεσης θα αποδώσετε πολύ καλύτερα στη δουλειά και ίσως δείτε κάποια αύξηση ή προαγωγή!

Αιγόκερος

Εξαιτίας του πλανήτη Δια εσείς έχετε δυο τυχερές μέρες κι αυτές είναι στις 20 Φεβρουάριου και στις 28 Μαρτίου! Αυτές τις δυο ημέρες θα έχετε πολύ ενέργεια και θα υλοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας!

 

Υδροχόος

Στις 31 Μαρτίου ο Άρης συναντάει τον Κρόνο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ευνοηθούν τα επαγγελματικά σας. Εκείνη τη μέρα θα έχετε απίστευτη ενέργεια και θα υλοποιείτε κάθε επαγγελματικό σας στόχο. Όλος ο Μάρτιος παρόλα αυτά, θα είναι ο μήνας σας!

Ιχθύς

Στις 5 Δεκεμβρίου θα ευνοηθείτε πολύ στον έρωτα αφού θα βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει και αυτό θα έχει φοβερά αποτελέσματα! Επίσης με την ευγένεια και την ενθαρρυντικότητα σας θα καταφέρετε να κάνετε νέες φιλίες και να βοηθήσετε τους ήδη υπάρχοντες φίλους σας!

Close