Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο 2020

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  για τον Δεκέμβριο 2020.Αυτές είναι οι Ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις του Δεκεμβρίου! Μπορεί το 2020 να μας έβγαλε την πίστη, όμως ήρθε ο Δεκέμβριος και αυτό σημαίνει ότι ήδη διανύουμε τις τελευταίες μέρες του 2020. Επίσης μπορεί ο φετινός Δεκέμβρης να είναι διαφορετικός αλλά ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να κρύψουμε την χαρά μας για τα Χριστούγεννα.

Λέτε τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν στην ζωή μας τον νέο έρ@τα; Λέτε να αναζωπυρωθεί η σχέση μας; Βρε λες να γίνει το μοιραίο και να χωρίσουμε; Εμείς δεν μπορούμε να σας δώσουμε την απάντηση. Μπορεί όμως να μας δώσει μία απάντηση η Αστρολογία.

Δείτε ακόμα Για αυτά τα ζώδια ο Δεκέμβριος θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας.

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν, θα δούμε τις ερwτικές αστρολογικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου. Μπορεί στη γωνία έστω και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες να ‘ρθουμε πιο κοντά. Διαβάστε παρακάτω: 

 Κριός

Γλυκόπικρος θα είναι ο μήνας του Δεκέμβρη για σένα Κριέ μου. Από την μία οι αρχές του μήνα θα σε βρουν με έντονο πάθος, νέες γνωριμίες και πολλές ερ@τικές επιτυχίες! Στο μεταξύ κάποια μικρά προβλήματα που είχες με την δουλειά, έχουν διορθωθεί οπότε εσύ έχεις όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείς και με τον συναισθηματικό τομέα.

Στα τέλη του Δεκέμβρη όμως θα υπάρξουν κόντρες, εντάσεις και κάποιοι εγωιστικοί χειρισμοί από μεριάς σου που θα ευχόσουν να μην έκανες. Μπορεί ο Δεκέμβρης να έχει πολύ πάθος και καλό σ3ξ για σένα, όμως φαίνεται πως θα δείξεις παραπάνω ενθουσιασμό από ότι θα έπρεπε και θα πιστέψεις σε λόγια που θα αποδειχτούν “μούφα” .

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ταύρο

Αν βρίσκεσαι σε σχέση ο Δεκέμβρης θα είναι και για σένα γλυκόπικρος. Από την μία θα σε βρει έτοιμο να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία. Η θετική σου διάθεση θα σε βρει ετοιμοπόλεμο να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε κατεβάσει από τον θρόνο σου.

Όμως στα τέλη του μήνα, έντονοι καυγάδες θα βρουν εσένα και το άλλο σου μισό. Τόσο έντονοι που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε χωρισμό. Τουλάχιστον δε θα σε πάρει τόσο “από κάτω” όσο άλλες φορές. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, τότε σίγουρα κάτι θα…παίξει αυτόν τον μήνα.

Η ερ@τική σου διάθεση είναι αυξημένη και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν πολλές και άξιες σχολιασμού. Πρόσεξε όμως τι θα εμπιστευτείς και σε ποιον γιατί κάποιες πισώπλατες ενέργειες μπορεί και να στο χαλάσουν.

Επίσης αν μπεις στο τριπάκι να παίξεις σε διπλό ταμπλό, να ξέρεις ότι δεν θα έχει αίσιο τέλος και μάλιστα θα γίνει πολύ σύντομα. Αλλά αυτό δεν περίμενες τα Άστρα για να σου το πουν. Σωστά;

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  για τον Δίδυμο

Διδυμάκι μου φαίνεται πως ο Δεκέμβρης για σένα θα είναι κάπως περίεργος. Από την μία θα είσαι πολύ ενεργός σ@ξουαλικά. Θα σπάσεις ταμπού που είχες και γενικότερα το σ@ξ θα γίνεται όλο και καλύτερο! Όμως αν βρίσκεσαι σε σχέση θα αντιμετωπίσεις προβλήματα που μόνο το σ3ξ δεν θα είναι σε θέση να τα διορθώσει.

Αυτόν τον μήνα θα έχεις πρόβλημα με την κτητικότητα. Θα νιώσεις προδομένος από το άλλο σου μισό. Θα νιώσεις ότι πάλι πίστεψες έναν άνθρωπο που δεν άξιζε και αφέθηκες μαζί του. Ίσως εκτός από δικά του ψέματα, αποκαλυφθούν και κάποια δικά σου.

Το θέμα είναι ότι στα τέλη του Δεκέμβρη η έκλειψη θα φέρει σοβαρές ανακατωσούρες στην σχέση σας. Τόσο σοβαρές που μπορεί να σας οδηγήσουν είτε στα πρόθυρα είτε σε έναν χωρισμό. Ψυχραιμία και ειλικρίνεια από μεριάς σου, θα σε βοηθήσει να μην χάσεις την αξιοπρέπεια σου!

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Καρκινάκι μου στα ερ@τικα σου θα έχει έντονο πάθος, κατακτήσεις, φλερτ και πολύ ανεμελιά. Εκτός αυτού όμως στα μέσα του μήνα θα ξεκινήσεις να αποκτάς ανασφάλειες που θα τις ξεσπάς στο ταίρι σου και αυτό θα σας οδηγήσει σε έντονους καυγάδες.

Επίσης στην δουλειά σου θα κουραστείς πολύ. Η κούραση και η ψυχολογική εξάντληση θα σε φέρει στα άκρα. Δεν κάνεις αυτό που σου αρέσει και ο Δεκέμβρης θα στο υπενθυμίσει. Όλα αυτά τα νεύρα και η κούραση θα αντανακλώνται και στην σχέση σου με αποτέλεσμα οι καυγάδες να είναι αναπόφευκτοι.

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  για τον Λέων

Λέων αυτός ο μήνας θα είναι ο μήνας σου στα ερwτικά! Θα είσαι πιο όμορφο από ποτέ εξωτερικά. Στην ουσία θα λάμπεις, θα περιποιείσαι πολύ τον εαυτό σου και οι γύρω σου θα σε κακομαθαίνουν! Οι ερ@τικές σου κατακτήσεις θα είναι πολλές και σε όλους τους τομείς!

Το σ@ξ θα είναι έντονο και πολύ καλό κι αν βρίσκεσαι σε σχέση σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά. Πρόσεχε όμως μην πάρεις πολύ αέρα και ξεκινήσεις να μην εκτιμάς αυτόν που έχεις δίπλα σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος αυτόν τον μήνα είσαι σε θέση να γνωρίσεις κάτι καινούριο ή να φλερτάρεις έντονα σε κάτι πιο ελεύθερο!

Μία μικρή απογοήτευση σε περιμένει στα μέσα του Δεκέμβρη όμως θα περάσει και δε θα ακουμπήσει! Γενικότερα ο μήνας του Δεκεμβρίου στα ερwτικά σου, ανοίγει ορθάνοιχτα όλες τις πόρτες. Είτε θες σχέση, είτε θες μία όμορφη κατάληξη στην σχέση που ήδη έχεις, είτε θες σ3ξ και περιπέτεια, σίγουρα θα τα έχεις. Διαλέγεις και παίρνεις!

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  για τον Παρθένο

Παρθενάκι μου ο μήνας του Δεκεμβρίου θα σε βρει να ζεις τον απόλυτο ερwτα με το άλλο σου μισό. Έντονο σ3ξ, ρομαντισμός και εξομολογήσεις θα υπάρξουν πολύ έντονα αυτόν τον μήνα. Πρόσεξε όμως μην παραμελήσεις τους φίλους σου, πέφτοντας με τα μούτρα στην σχέση σου.

Να ξέρεις όμως ότι αυτός ο μήνας μπορεί να φαίνεται πολλά υποσχόμενος, όμως θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία. Είναι πολύ πιθανό τον Δεκέμβρη, να έρθουν στην επιφάνεια, ψέματα και απογοητεύσεις που θα εισπράξεις από το άλλο σου μισό!

Λάθη του παρελθόντος θα σας βασανίσουν αρκετά κι αν αυτά τα λάθη είναι δικά σου, καλά θα κάνεις να τα διορθώσεις τώρα που προλαβαίνεις!

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό

Ζυγέ μου πρέπει να βάλεις μυαλό. Ο μήνας του Δεκεμβρίου θα σε βρει αγκαλιά με το άλλο σου μισό να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Κι ενώ το σ@ξ θα είναι τέλειο και η ρομαντική διάθεση θα φτάσει στα ύψη και από τις δύο πλευρές, ψέματα που έχεις πει θα βγουν στην επιφάνεια και θα απογοητεύσουν το άλλο σου μισό.

Τον μήνα του Δεκέμβρη απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις, γιατί μπορεί να διαψευσθείς! Κι ενώ όλο τον Δεκέμβρη χτίζετε οι δυο σας κάτι όμορφο, τις τελευταίες 10 μέρες, ερ@τικες σου ακατασταλίες θα σας φέρουν σε ρήξη.

Μαζί με τα νεύρα που θα έχεις από την δουλειά δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτή η ρήξη μπορεί να διορθωθεί. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και να αποκαλύψεις αυτά που είναι να αποκαλύψεις, τώρα που σώζεται.

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  για τον Σκορπιό

Αγαπημένε μας Σκορπιέ αν σε βασανίζει μία παλιά σχέση ο μήνας του Δεκέμβρη θα δώσει τέλος σε αυτούς σου τους προβληματισμούς. Είτε τα πράγματα κυλήσουν θετικά είτε αρνητικά θα καταλάβεις εν τέλει αν υπάρχει ή όχι μέλλον στο μεταξύ σας.

Γενικότερα ο Δεκέμβρης στον ερwτικο σου τομέα θα είναι έντονος. Νέες γνωριμίες, σ@ξ – και μάλιστα πολύ καλό – , φλερτ και ρομαντισμός! Τις επιτυχίες σου θα τις έχεις όμως τα οικονομικά και επαγγελματικά σου προβλήματα ίσως να μην σε αφήσουν να τις χαρείς όπως θα έπρεπε.

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  για τον Τοξότη

Τοξότη μου μπορεί να πίστευες ότι είχες την τέλεια σχέση όμως δεν είναι έτσι. Ο μήνας του Δεκεμβρίου θα σε βρει απόλυτα αισθησιακό και στις ομορφιές σου. Όμως ψέματα που έχεις πει θα αποκαλυφθούν και θα οδηγήσουν σε έντονες ρήξεις με το άλλο σου μισό.

Παράλληλα θα έχει και το άλλο σου μισό…λερωμένη την φωλιά του. Οπότε το αίσθημα της προδοσίας θα έχει δύο κατευθύνσεις. Στα τέλη του Δεκέμβρη μπορεί να χωρίσεις οριστικά από τοξικούς ανθρώπους στον ερwτικό σου τομέα. Είτε χωρίσεις όμως είτε όχι, οι ρήξεις θα είναι τόσο έντονες που δε θα τις ξεπεράσετε εύκολα.

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Ο μήνας του Δεκεμβρίου θα σε βρει έτοιμο για όλα. Έχεις όρεξη για νέες γνωριμίες ή μία καινούρια αρχή στη σχέση σου όμως τα γεγονότα θα σε προλάβουν. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την επιθυμία να πεις ψέματα ή να μπεις σε παράνομες ερ@τικές περιπέτειες. Μην το κάνεις.

Πολλές οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, ολόκληρο τον μήνα, καυγάδες, απογοητεύσεις από τον σύντροφο ή από έναν παλιό έρωτα και ρήξεις που πονούν. Ωστόσο ευτυχώς, πολλές φορές αυτός ο μήνας, θα σου δώσει τύχη, ευκαιρίες και συμμάχους, να ξεπεράσεις με ευκολία όποια δυσκολία προκύψει!

Ερωτάς και Υδροχόος το Δεκέμβριο 

Όχι ιδιαίτερα ερ@τικός μήνας ο Δεκέμβρης, παρά τις ευκαιρίες που θα σου δώσει για νέες γνωριμίες και φλερτάκια. Πολλά από αυτά τα ερ@τικά πάρε-δώσε ωστόσο, θα σε απογοητεύσουν τελικά. Κάποιες φιλικές απογοητεύσεις επίσης δεν θα λείψουν.

Σίγουρα ένας Δεκέμβρης γεμάτος φλερτ, μηνύματα, αλλαγές ευχάριστες και εκπλήξεις για τα ερωτικά σου! Μπορεί να σε απογοητεύσουν ωστόσο, κοινωνικές και φιλικές κόντρες και ρήξεις, αλλά τα ερ@τικά σου, σίγουρα θα σε ανανεώνουν και θα σε κάνουν να ξεχαστείς!

Προβλέψεις  για Ιχθύ

Από την μία, θετικές αλλαγές και ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα στον έρ@τα. Από την άλλη, ψυχολογικές μεταπτώσεις, αναγκαστική σοβαρότητα και ρήξεις στην συντροφική ζωή. Πάντως, ένα ενδιαφέρον θα το έχει ο μήνας.

Το υπόλοιπο του μήνα ωστόσο, κρύβει μεγάλες απογοητεύσεις και πόνο, όσον αφορά έρ@τα, αλλά και επάγγελμα. Η αίσθηση της προδοσίας, μέσα από αποκαλύψεις, είναι σχεδόν σίγουρη.

Ρήξεις, τελειωτικές καταστάσεις και καταλυτικές αλλαγές, θα ταράξουν τον ερ@τικό τομέα, όπως και τον επαγγελματικό, οικονομικό και οικογενειακό! Βιώνοντας ωστόσο, αυτήν την επίπονη εμπειρία, θα σε παρηγορήσω με μία υπόσχεση, που αφορά στιγμές επικοινωνιακής ερ@τικής ικανοποίησης, συναισθηματικής τύχης και χαράς, όπως και ουσιαστικού φλερτ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: marinscubaclub.org

Close