Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Ο Δεκέμβρης του 2020 θα είναι ο μήνας μας

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Δεκέμβριο του 2020

Ο Δεκέμβρης του 2020 είναι ο πρώτος μήνας του Χειμώνα και φυσικά ο μήνας των Χριστουγέννων. Αποχαιρετούμε σιγά σιγά το 2020 και ελπίζουμε το 2021 που δεν απέχει και πολύ, να είναι καλύτερο από το έτος που περάσαμε!

Ένας καλός Δεκέμβριος, προϊδεάζει και μία καλή αλλαγή χρόνου. Και ως γνωστόν, όταν την πρώτη μέρα του χρόνου περνάς καλά, όλες τις υπόλοιπες μέρες κάνεις ακριβός το ίδιο πράγμα: περνάς καλά. Πως θα κυλήσει ο Δεκέμβριος για τα ζώδια;

Δείτε ακόμα Η Άση Μπήλιου προβλέπει ποια ζώδια έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν νέα μακροχρόνια σχέση

Θα δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου για το 2020. Ποια ζώδια θα περάσουν έναν υπέροχο Δεκέμβρη και ποια ζώδια θα τα βρούνε σκούρα; Διαβάστε παρακάτω: 

Aστρολογικές προβλέψεις: Κριός

Αγαπημένοι μου Κριοί φαίνεται πως το 2020 θα το αποχαιρετήσετε ανανεωμένοι! Φαίνεται πως ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας σας. Μπορεί τα οικονομικά σας να είναι μεταβαλλόμενα όμως οι στόχοι και τα όνειρα που είχατε εδώ και πολλά χρόνια, με αργά και σταθερά βήματα, θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να εκπληρώνονται.

Νέες γνωριμίες θα έρθουν στην καθημερινότητα σου είτε είναι φιλικές είτε ερwτικές. Άνθρωποι θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να σε γνωρίζουν καλύτερα και να καταλαβαίνουν το υπέροχο του χαρακτήρα σου. Οπότε οι κοινωνικές σου σχέσεις θα αυξηθούν τον Δεκέμβριο του 2020!

Στην δουλειά και γενικότερα στον στενό σου κύκλο θα υπάρχουν εντάσεις αφού ο Δεκέμβρης θα σε βρει πιο δυναμικό από ποτέ. Δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και αυτός θα είναι και ο λόγος που μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με νεύρα και κόντρες. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τα νεύρα σου και θα έχεις τον πιο όμορφο Δεκέμβρη!

Aστρολογικές προβλέψεις: Ταύρος

Αγαπημένα μου Ταυράκια φαίνεται πως ο Δεκέμβρης θα είναι ένας καλός μήνας και για εσάς! Στις αρχές του Δεκεμβρίου φαίνεται πως ξεκινάς να δρομολογείς αλλαγή επαγγελματικής καριέρας. Πολύ πιθανό είναι να αλλάξεις δουλειά και να ασχοληθείς με κάτι που πραγματικά σου αρέσει ή να επικεντρωθείς σε σπουδές που μέχρι τώρα είχες παραμελήσει.

Επίσης, όσων αφορά τα προσωπικά σου φαίνεται πως ο Δεκέμβρης του 2020 θα σε βρει συναισθηματικά κατασταλαγμένο. Ξεκινάς να ξέρεις τι θες από την ζωή σου και φιλικές σχέσεις του παρελθόντος που είχαν διαταραχθεί φαίνεται πως σιγά σιγά διορθώνονται.

Επίσης στον ερ@τικό σου τομέα είναι πολύ πιθανό ο Δεκέμβρης να σου προσφέρει μία νέα σχέση που θα φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση ή αγαπάς κάποιον/κάποια που σου κάνει τη ζωή δύσκολη, ο Δεκέμβρης του 2020 θα κάνει τους άλλους να εκτιμήσουν αυτά που έχεις να τους δώσεις!

Aστρολογικές προβλέψεις: Δίδυμος

Αγαπημένο μου Διδυμάκι φαίνεται πως στις αρχές του Δεκεμβρίου όλα στη ζωή σου θα είναι πολύ ευνοϊκά! Στον επαγγελματικό σου τομέα, τον Δεκέμβρη του 2020 θα αναγνωριστεί η αξία και οι κόποι σου. Είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις περισσότερες αρμοδιότητες ή να καταλάβεις ότι σου έχουν πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη από αυτή που πίστευες.

Δεν είναι απίθανο τον Δεκέμβρη του 2020 να σου γίνει πρόταση και για μία νέα επαγγελματική καριέρα. Στον ερ@τικό σου τομέα φαίνεται πως στις αρχές του μήνα θα διανύσεις πολύ όμορφες στιγμές. Η σχέση σου θα φαίνεται πως είναι χτισμένη σε γερές βάσεις κι εσύ θα ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον!

Γενικότερα ο Δεκέμβρης θα είναι ο μήνας όπου θα αλλάξεις τρόπο σκέψης. Πολύ πιθανό είναι να μετακομίσεις από το σπίτι που μένεις ή να ξεκινήσεις να το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά! Πρέπει όμως να προσέξεις γιατί ο Δεκέμβρης για εσένα θα έχει κάποιες παγίδες.

Οι ανασφάλειες και οι προβληματισμοί θα κάνουν την εμφάνισή τους από τα μέσα του μήνα σχετικά με τις προσωπικές σου σχέσεις. Θα προβληματιστείς αν έχεις όντως τον σωστό άνθρωπο δίπλα σου, θα προβληματιστείς για τα συναισθήματα που τρέφεις προς αυτόν και θα προβληματιστείς για το αν μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας.

Ο Δεκέμβρης φαίνεται πως θα είναι ένας καλός μήνας για σένα όμως οποιαδήποτε απόφαση πάρεις πρέπει να την σκεφτείς μία και δύο φορές. Αυτό διότι είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις στο τέλος του μήνα, ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δεν είναι ακόμη έτοιμος για το επόμενο βήμα,

Ή είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μία νέα επαγγελματική πρόταση και να φανεί πως εν τέλει έκανες την λάθος επιλογή. Προσεκτικές κινήσεις λοιπόν και ψυχραιμία!

Aστρολογικές προβλέψεις: Καρκίνος

Αγαπημένο μου Καρκινάκι ο Δεκέμβρης του 2020 θα σου προσφέρει μία σχετική σταθερότητα. Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο αφού οικονομικά θα ξεκινήσεις να παίρνεις μία ανάσα και οι κόποι σου θα νιώσεις ότι εκτιμώνται.

Παρόλα αυτά οι εντάσεις και οι καυγάδες θα είναι στο πρόγραμμα, αλλά εσύ θα είσαι σε θέση να τις αντιμετωπίσεις χωρίς να σε επηρεάζουν πολύ ψυχολογικά. Στην ερ@τική σου ζωή θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να νιώθεις ότι μπαίνεις σε μία όμορφη ρουτίνα. Αν έχεις παιδιά, θα βρεις χρόνο να ασχοληθείς με αυτά τον Δεκέμβρη και θα έρθετε πιο κοντά.

Μπορεί να υπάρξουν μέρες όπου νιώθεις ότι σε κατακλύζει μία στασιμότητα στην προσωπική σου ζωή, όμως το έχεις ανάγκη! Κοίτα να το απολαύσεις γιατί δεν έχεις περάσει και λίγα.

Aστρολογικές προβλέψεις: Λέων

Αγαπημένο μου Λιονταράκι ο Δεκέμβρης του 2020 θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις σχέδια του παρελθόντος, που μέχρι χθες τα είχες αφήσει στην άκρη. Μία νέα επαγγελματική ζωή σε περιμένει κατά πάσα πιθανότητα σαν ελεύθερο επάγγελμα και τα σχέδια αυτόν τον μήνα θα είναι πολλά και όλα θα δείχνουν ότι μπορούν να υλοποιηθούν.

Στην ερ@τική σου ζωή τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Το φλερτ θα είναι έντονο στην σχέση σου κάτι που θα σας δίνει πικάντικες νότες να προχωράτε! Φυσικά οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες θα δίνουν και θα παίρνουν.

Από την μία θα έχεις μία πολύ όμορφη σχέση από την άλλη το παρελθόν σας και τα λάθη που έχουν γίνει σε αυτό φαίνεται πως θα σε γεμίζουν με ανασφάλειες και αμφιβολίες.

Πρόσεξε, διότι αυτές οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες θα είναι και το αγκάθι στην σχέση σας! Ζήσε τον Δεκέμβρη που σε περιμένει, γιατί χωρίς αυτές τις ανασφάλειες, ο τελευταίος μήνας του έτους, μπορεί να είναι πολύ όμορφος για σένα, σε όλους τους τομείς!

Τα οικονομικά σου θα είναι ασταθή. Μην κάνεις λοιπόν μεγάλα ανοίγματα, γιατί θα αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα που δεν σε παίρνει να έρθεις αντιμέτωπος με αυτά τον τελευταίο μήνα του έτους.

Aστρολογικές προβλέψεις: Παρθένος

Αγαπημένε μου Παρθένε ο Δεκέμβρης φαίνεται πως θα είναι ο μήνας που θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό, την προσωπική σου ζωή και την φυσική σου κατάσταση. Τα οικονομικά σου δε θα είναι καλά και αυτό θα σε εξαντλήσει ψυχολογικά. Δεν πρέπει όμως να σε παίρνει από κάτω!

Στην επαγγελματική σου ζωή ο Δεκέμβρης θα σε προκαλέσει να αναθεωρήσεις τις επιλογές που έχεις κάνει. Θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι σοβαρά αν το επάγγελμα που βρίσκεσαι σου ταιριάζει όντως και σε γεμίζει και θα ξεκινήσεις να κάνεις έρευνες για νέες εργασίες, χωρίς φυσικά να χάνεις την ασφάλειά σου.

Στην προσωπική σου ζωή φαίνεται πως θα υπάρχει έντονος προβληματισμός. Με το άλλο σου μισό θα έχεις διαρκώς μία ένταση διότι λόγια τρίτων και δικές σου ανασφάλειες θα σε επηρεάζουν αρνητικά. Πολύ πιθανό είναι αυτόν τον μήνα το άλλο σου μισό να σου πει ψέματα για πράγματα που αφορούν το παρελθόν του.

Προσπάθησε να μην δίνεις τόση σημασία στο παρελθόν όταν αυτό δεν επηρεάζει το μέλλον σου μαζί του και κράτα μικρό καλάθι γι’ αυτά που θα ακούσεις και γι’ αυτά που θα πιστέψεις!

Aστρολογικές προβλέψεις: Ζυγός

Φαίνεται πως ο Δεκέμβρης θα σε βρει πιο σίγουρο από ποτέ σχετικά με την επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο ενώ ο Δεκέμβρης θα σε βρει πολύ δημιουργικό σχετικά με την τέχνη!

Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα αυτόν τον μήνα στο οικογενειακό σου περιβάλλον όμως θα έχεις την ψυχραιμία να τα λύσεις γρήγορα.

Όσων αφορά την προσωπική σου ζωή θα υπάρξει ένταση. Είναι πολύ πιθανό το άλλο σου μισό να γίνει εγωιστής ή νευρικός και αυτό θα σου βγάζει κι εσένα μία νευρικότητα. Όμως το φλερτ μεταξύ σας θα είναι έντονο και φαίνεται πως αυτές οι εντάσεις θα ξεπεραστούν.

Στα τέλη του μήνα οι σχέσεις σου με την οικογένεια και το άλλο σου μισό θα είναι τεταμένες και πρόσεξε διότι μπορεί αυτές οι σχέσεις να κλονιστούν.

Aστρολογικές προβλέψεις: Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ φαίνεται πως ο Δεκέμβρης θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά ποιος είσαι και τι θες από αυτή την ζωή. Συναισθηματικά φαίνεται πως κατασταλάζεις και ξεκινάς να σκέφτεσαι σοβαρά τι είναι αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη να σου προσφέρει ο άλλος.

Νέες γνωριμίες σε περιμένουν ενώ κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονται τώρα στο παρόν σου φαίνεται πως τον Δεκέμβρη θα αποχωρίσουν, διότι εσύ ο ίδιος κατάλαβες ότι μαζί τους δεν είχες προοπτικές για κάτι πιο σταθερό στο μέλλον. Το εισόδημά σου θα είναι ανοδικό και οικονομικά θα είσαι πολύ ευχαριστημένος!

Τον Δεκέμβρη του 2020 θα επικεντρωθείς στην εξωτερική σου εμφάνιση και μάλιστα φαίνεται πως θα δεις αποτελέσματα που θα σε ενθουσιάσουν! Θα έχεις έντονη διάθεση για φλερτ και ρομάντζο ενώ στην επαγγελματική σου ζωή θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να δρομολογείς πράγματα που είχες παραμελήσει.

Βέβαια η επαγγελματική σου ζωή θα σε βρει κάπως ταλαιπωρημένο και κουρασμένο όμως αξίζει τον κόπο! Με λίγα λόγια ο Δεκέμβρης του 2020 θα σε κάνει πιο ώριμο και κατασταλαγμένο σε πολλά ζητήματα.

Aστρολογικές προβλέψεις: Τοξότης

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με εσένα να έχεις την διάθεση να γυρίσεις μία νέα σελίδα, να κάνεις μία νέα αρχή, με εμφανής τις εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου!

Ο Δίας και ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζουν μία νέα περίοδο στη ζωή σου κατά την οποία αναπτύσσεις νέες γνώσεις, εδραιώνεις νέες συμφωνίες και ανοίγεις το νου σε νέα δεδομένα … Προτάσεις που θα δεχθείς θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και καλή προοπτική!

Στον αισθηματικό τομέα μπορείς πραγματικά να έχεις μία καλή γνωριμία που θα μπορεί να έχει μία καλή προοπτική σε βάθος χρόνου, ενώ σε ένα πιο γενικότερο πλαίσιο εκείνη την περίοδο είσαι πόλος έλξης, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και απολαμβάνεις στιγμές.

Η Πανσέληνος στις 30/12 διεγείρει έντονα συναισθήματα και δεν λείπουν κάποιες ανησυχίες για χρεωστικές υποθέσεις.

Aστρολογικές προβλέψεις: Αιγόκερως

Κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου αναζητάς αλλά και βρίσκεις νέες προοπτικές που θα σε βοηθήσουν στην αύξηση του εισοδήματός σου ή τουλάχιστον θα σταθούν το σκαλοπάτι πάνω στο οποίο θα μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα για να εξασφαλίσεις καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο Δίας και ο Κρόνος κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος τους στις 21/12 στρέφουν το ενδιαφέρον σου σε θέματα επενδύσεων, όπου με αργές, σταθερές και συνετές προσπάθειες θα μπορέσεις εντέλει να έχεις ανάπτυξη και πρόοδο!

Σε προσωπικό επίπεδο, μπορώ να πω ότι πλέον αλλάζει το σύστημα αξιών σου, έτσι λοιπόν διακρίνεις πλέον πιο ώριμα τι είναι σημαντικό όχι μόνο για σένα, αλλά και για το κοινωνικό σύνολο! Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, ο τελευταίος μήνας του έτους σε βρίσκει σε φάση απολογισμού αλλά και εσωστρέφειας!

 

Aστρολογικές προβλέψεις: Υδροχόος

Στην πορεία του 2020 είδες αρκετές στιγμές τη ζωή σου να αλλάζει αιφνιδιαστικά, και οι εξελίξεις να έρχονται τελείως διαφορετικά από ότι υπολόγιζες, ή από ότι εσύ είχες ορίσει.

Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την διαβίωση ή ακόμα και τον συναισθηματικό σου κόσμο, είναι σαν να έγιναν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ το όποιο και σου προκάλεσε ισχυρό πονόκεφαλο, σε ανάγκασε όμως να ακολουθήσεις μία νέα πορεία αλλαγής …

Σου δίνονται ευκαιρίες, όπου αν εσύ ο ίδιος τις αξιοποιήσεις σωστά, υπεύθυνα, με οργάνωση είναι βέβαιο ότι θα μπορείς να έχεις μία πολύ καλή προοπτική.

Η ανάγκη σου να εργαστείς για έναν κοινό σκοπό ή για το κοινό καλό θα είναι ο αυτοσκοπός σου ετούτη τη περίοδο! Ο Δεκέμβριος από την άλλη πλευρά είναι και μήνας που σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους, σε πρόσωπα αγαπημένα, δικτυώνεσαι, βλέπεις κάποιες επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα!

Aστρολογικές προβλέψεις: Ιχθείς

Στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου η συναισθηματική σου κατάσταση είναι ευάλωτη. Oι ευαισθησίες σου είναι έντονες και τα ζητούμενα που αφορούν το σπίτι , την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, συνεχίζουν να αποτελούν μία πηγή προβληματισμού. Όλα αυτά δυστυχώς σε πιέζουν.

Τον Δεκέμβρη, μπαίνεις σταδιακά σε μία περίοδο της ζωής σου που έχεις ανάγκη να εργαστείς περισσότερο εσωτερικά. Καταλαβαίνεις ότι μόνο αν βελτιώσεις τον εσωτερικό σου κόσμο θα εξελιχθείς επαγγελματικά και συναισθηματικά.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα σε βοηθά σε επικοινωνιακές επαφές που αφορούν την καριέρα σου.  Τον Δεκέμβρη φαίνεται πως αρκετοί από τους επαγγελματικούς σου στόχους, θα υλοποιηθούν!

Η τελευταία Πανσέληνος του 2020, είναι αρκετά συναισθηματική, τρυφερή και ικανοποιητική, φέρνοντας όμορφες εξελίξεις στα αισθηματικά, ενώ δεν λείπουν οι ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και οι επικοινωνίες που θα προσφέρουν περισσότερη χαρά στην ζωή σου!

Photo cover via: ru.depositphotos.com

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close