Ετήσιες-αισθηματικές-αστρολογικές-προβλέψεις 2023-των-ζωδίων-

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια .Οι αισθηματικές προβλέψεις κυκλοφόρησαν και σήμερα θα δούμε τι μας επιφυλάσσουν στον έρωτα, το 2023.

Το 2023 πλησιάζει και θέλουμε να μας δώσει όσα μας στέρησε το 2022. Και μιας και σήμερα μιλάμε για τις αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το 2023, θέλουμε το 2022, να μας φέρει επιτέλους τον μεγάλο έρ@τα που αναζητούσαμε τόσο καιρό.

Να προχωρήσουμε επιτέλους στο επόμενο βήμα στην σχέση μας ή να δούμε πως θα καταλήξει η σχέση μας. Αυτό θα το ανακαλύψουμε σήμερα, μέσα από τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για το 2023.  Διαβάστε παρακάτω:

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023: Κριός

Φαίνεται πως το 2023 θα είναι μία τυχερή χρονιά όσων αφορά τα ερωτικά σου, ειδικά τους τρεις πρώτους μήνες του νέου έτους. Οι κατακτήσεις αν είσαι ελεύθερος θα είναι πολλές αλλά πρέπει να μείνεις μακριά από απωθημένους και παράνομους έρωτες. Διαφορετικά θα πληγωθείς.

Γενικότερα το 2023, θα είναι η χρονιά που θα στοχεύσεις στην αυτοβελτίωση σου. Η εξωτερική σου εμφάνιση θα βελτιωθεί, η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει κι εσύ για πρώτη φορά θα νιώθεις πως ξέρεις ποιος είσαι και τι θες. Όλο αυτό θα ακτινοβολεί και προς τα έξω.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν μέσα στις γιορτές

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό το 2023 θα ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία και να βελτιώσεις μερικές τοξικές συμπεριφορές όπως η έντονη ανασφάλεια και η τάση σου να γίνεσαι απότομος χωρίς λόγο προς το άλλο σου μισό. Αυτό θα βελτιώσει και την σχέση σας.

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023: Ταύρος

Αν βρίσκεσαι σε σχέση το 2023 θα είναι το έτος της συντροφικότητας για σένα. Ο άνθρωπός σου θα είναι εκεί να σε στηρίξει στις δύσκολες στιγμές και πολύ συχνά θα νιώθεις ότι είναι και το μόνο σου ουσιαστικό στήριγμα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι μην τα προβλήματα και τα άγχη σου επηρεάσουν και βαλτώσουν την σχέση.

Αν είσαι ελεύθερος το 2023 θα είναι το έτος που θα δώσεις περισσότερη έμφαση στην οικογένεια και στους φίλους. Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές όμως δεν θα έχουν μεγάλη πρόοδο, διότι εσύ θα κλείνεις την πόρτα. Όμως τα προβλήματα είναι πιο εύκολα όταν τα μοιράζεσαι, οπότε δώσε μία ευκαιρία στα υποψήφια ταίρια.

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023: Δίδυμοι

Το 2023 φαίνεται πως η κυκλοθυμία σου θα βαρέσει “κόκκινο” ενώ ένας παράνομος έρωτας θα έρθει να σου ταράξει τα νερά. Βρίσκεσαι ίσως σε μία σχέση που έχει βαλτώσει αλλά δεν θες να το πάρεις απόφαση όμως θα πρέπει να μείνεις μακριά από έρωτες του παρελθόντος και παράνομους εραστές αν θες να έχεις την ηρεμία σου.

Αν είσαι ελεύθερος, φαίνεται πως το 2023 θα δυσκολευτείς να προχωρήσεις σε μία σχέση, διότι τα νεύρα σου και οι απαιτήσεις σου, θα κάνουν τα υποψήφια ταίρια να φύγουν σχετικά γρήγορα. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη κατανόηση και ευαισθησία στα προβλήματα και των άλλων.

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023: Καρκίνος

Αν βρίσκεσαι σε σχέση το 2023, θα νιώθεις ότι δεν έχεις την απαραίτητη κατανόηση που χρειάζεσαι. Είσαι ένας άνθρωπος ευαίσθητος και συντροφικός και το ταίρι σου νιώθεις ότι αυτό δεν το αναγνωρίζει και δεν το εκτιμάει. Προσπάθησε να μην βαλτώνεις την σχέση με γκρίνια και παράπονα διαρκώς.

Αν είσαι ελεύθερος, φαίνεται πως το 2023 θα έχεις πολλές κατακτήσεις. Καμία από αυτές όμως δεν θα έχουν ιδιαίτερο νόημα για σένα, αφού πιάνεσαι από τους ανθρώπους που γνωρίζεις, ανοίγεσαι πολύ εύκολα και αυτό τους τρομάζει.

Ετήσιες-αισθηματικές-αστρολογικές-προβλέψεις 2023-των-ζωδίων-

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023: Λέων

Αν κατεβάσεις λίγο την μύτη σου, τότε Λιονταράκι μου το 2023 θα είναι ένας πολλά υποσχόμενος χρόνος για σένα στα ερωτικά σου. Προσπάθησε να ανοίξεις περισσότερο τους ορίζοντές σου και να είσαι περισσότερο δεκτικός στις δικές τους απόψεις και επιθυμίες.

Προσπάθησε επίσης να βελτιώσεις την ζήλεια σου και τις ανασφάλειές σου, διότι αυτό κουράζουν το άλλο σου μισό. Το 2023 θα είναι η χρονιά που η σχέση σου θα δοκιμαστεί και πρέπει και οι δυο να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό αν θέλετε να συνεχιστεί.

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023: Παρθένος

Η ανασφάλεια, η ζήλεια και η τάση σου να θες να τα ελέγχεις όλα θα είναι τα προβλήματα που θα επηρεάσουν την σχέση σου για φέτος. Επίσης είσαι από τους ανθρώπους που αγαπούν την περιπέτεια και τις νέες εμπειρίες και μπορεί να νιώσεις πως η σχέση σου σε κρατάει πίσω.

Η συζήτηση θα σας βοηθήσει πολύ να βρείτε την χρυσή τομή ενώ προσπάθησε να μην γίνεσαι πιεστικός με τα θέλω σου. Δώσε χώρο στο άλλο σου μισό να αναπνεύσει και προσπάθησε να πάρεις την ζωή λιγότερο σοβαρά. Παράνομοι έρωτες από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν και να μπεις σε πειρασμό, αλλά μείνε μακριά.

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023: Ζυγός

Το 2023, θα νιώσεις ότι πλέεις σε διαφορετικά μήκη κύματος με το άλλο σου μισό. Εσύ θέλεις την ηρεμία σου, να απολαμβάνεις το διάβασμα και λίγη καλή μουσική και το άλλο σου μισό έχει ανάγκη από ταξίδια και νέες εμπειρίες. Προσπάθησε να ακούς περισσότερο αυτό που σου λέει.

Επίσης η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και μπορεί το νέο έτος να είναι πολλά υποσχόμενο όσων αφορά τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, όμως μην ξεχνάς ότι έχεις και προσωπική ζωή. Μην την παραμελείς είτε είσαι σε σχέση είτε ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό.

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023: Σκορπιός

Αν βρίσκεσαι σε σχέση ο έρωτάς σας θα χτυπήσει κόκκινο με εσένα να θεωρείς πως βρήκες στα μάτια του άλλου σου μισού αυτό που έψαχνες όλα αυτά τα χρόνια. Αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση, ο έρωτάς σας θα αναζωπυρωθεί με εσένα να διανύεις έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι οι παράλογες απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από το άλλο σου μισό και ταυτόχρονα η τάση σου να κλείνεις τα μάτια στα κακώς κείμενα, γιατί δεν θες τίποτα να χαλάσει την ευτυχία σου. Αναγνώρισε τα “κόκκινα σημαιάκια” και προσπάθησε να τα βελτιώσεις, αν θες να έχετε μία πραγματικά καλή σχέση.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Ο χειρότερος μήνας για το κάθε ζώδιο

Οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ, θα είναι πολλά για τους ελεύθερους με το 2023 να υπόσχεται έντονο πάθος, όμορφες στιγμές και ρομαντικά ραντεβού. Αυτή η φλόγα που έχεις μέσα σου θα είναι και η γοητεία σου κι αν την εκμεταλλευτείς σωστά κάτι πολύ όμορφο θα συμβεί.

Ετήσιες-αισθηματικές-αστρολογικές-προβλέψεις 2023-των-ζωδίων-

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023: Τοξότης

Το 2023 αν είσαι ελεύθερος θα είναι ένα έτος με πολλές κατακτήσεις. Όμως μέσα σου θα έχεις διαρκώς το αίσθημα του κενού, ίσως γιατί αυτό που ψάχνεις πραγματικά δεν είναι ακόμη ένας ή ακόμη μία στο κρεβάτι σου, αλλά κάτι πιο ουσιαστικό.

Θα πρέπει μέσα στο 2023, να βελτιώσεις πράγματα που αφορούν την ψυχολογία σου αν θέλεις να γνωρίσεις κάποιον ή κάποια που όντως να μείνουν. Διαφορετικά θα σκορπίζεσαι σε βράδια χωρίς λόγο ύπαρξης. Αν είσαι σε σχέση, σταμάτα να κλείνεις τα μάτια στα κακώς κείμενα και αντιμετώπισε την αλήθεια.

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023: Αιγόκερως

Με τον Δία στο Ζώδιο του Κριού, τους δυο πρώτους μήνες του 2023, θα έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση ή συγκατοίκηση! Ο Δίας στον Ταύρο, από Μάιο έως Ιούλιο, αλλά και το τελευταίο δίμηνο, θα μόνο ερωτικές επιτυχίες, ευτυχία και χαρά στα αισθηματικά σου!

Ο Κρόνος στον Ιχθύ, θα σε σοβαρέψει και θα σε ωριμάσει, κυρίως στις ερωτικές σου επικοινωνίες! Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο, υπόσχεται αισθησιασμό, αλλά και ερωτική ανασφάλεια, λόγω ζήλιας!

Οι συνεργασίες του Δία με Κρόνο και Βόρειο Δεσμό, θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πρωταγωνιστής και να κερδίσεις όλα όσα επιθυμείς στα ερωτικά σου! Η Σεληνιακή Έκλειψη τον Οκτώβριο, σε προειδοποιεί να αποφύγεις έπαρση και απληστία στον έρωτα, αν δεν θες προβλήματα!

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023: Υδροχόος

Οι δύο πρώτοι μήνες της χρονιάς, με τον Δία στο Ζώδιο του Κριού, είναι γεμάτοι γνωριμίες, φλερτ, αλλά και ευχάριστες μετακινήσεις με το άλλο σου μισό, αν είσαι δεσμευμένος! Ο Κρόνος στον Ιχθύ από τον Μάρτιο, θα φέρει ανασφάλεια και αβεβαιότητα, στην ερωτική σου ζωή!

Ο Πλούτωνας στο δικό ζώδιο και δεκαήμερο, την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, θα φέρει την αρχή ενός τέλους, είτε θετικού, είτε αρνητικού! Τον Μάιο το Τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, σε προειδοποιεί να αποφύγεις, απληστία, παιχνίδια εξουσίας και τοξικές σχέσεις, κυρίως από το παρελθόν!

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο τον Οκτώβριο, θα φέρει καταλυτικές αλλαγές και ρήξεις σε σπίτι, αλλά και στα αισθηματικά σου! Επίσης, πες όχι σε ερωτικό παρελθόν, αν δεν θες να πληγωθείς!

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023: Ιχθύς

Με τον Δία στον Κριό, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, θα απολαύσεις αισθησιασμό, όπως και ερωτική σιγουριά και σταθερότητα! Ο Δίας στον Ταύρο, από Μάιο έως Ιούλιο και το δίμηνο Νοέμβρη-Δεκέμβρη, υπόσχεται νέες γνωριμίες, αλλά και χαρές μέσα από ερωτικές επικοινωνίες!

Ο Κρόνος ωστόσο στο Ζώδιο σου, θα σε δυσκολέψει και θα σε αναγκάσει άμεσα να σοβαρευτείς, να προσγειωθείς και να ωριμάσεις στον έρωτα, αν δεν θες να έχεις απώλειες!

Οι θετικές όψεις του Δία με Κρόνο και Βόρειο Δεσμό, θα φέρουν ευχάριστα νέα και επίτευξη στόχων στα αισθηματικά σου! Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε προειδοποιεί για επικοινωνιακά σου λάθη και γκάφες!

Ετήσιες-αισθηματικές-αστρολογικές-προβλέψεις 2023-των-ζωδίων-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close