Ετήσιες -αστρολογικές- προβλέψεις -2022 -για- τα- ζώδια-

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια. Τι μας επιφυλάσσει το 2022; Δείτε τι θα γίνει το 2022 μέσα από τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του νέου χρόνου.

Μετράμε αντίστροφα για το 2022. Το 2021 ήταν μία χρονιά που μάλλον δεν είχε και μεγάλες διαφορές από το 2020 όσων αφορά τις αναποδιές. Ελπίζουμε λοιπόν με όλη μας την καρδιά το 2022 να είναι μία νέα αρχή για μία καλύτερη ζωή με λιγότερες δυσάρεστες ειδήσεις.

Φυσικά και θέλουμε το 2022 να είναι το τυχερό μας έτος. Να μας έρθουν όλα όπως επιθυμούμε στα επαγγελματικά, στα ερ@τικά, στις προσωπικές μας σχέσεις, στην οικογένεια αλλά και στις κοινωνικές εξελίξεις. Σήμερα λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2022.

Διαβάστε παρακάτω  τις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια : 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τα ζώδια

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Κριό

Το 2022 φαίνεται πως στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν μερικές αναταραχές. Ίσως σκεφτείτε ότι εκεί που βρίσκεστε δεν σας δίνονται αυτά που έχετε ανάγκη και ίσως αυτό σας βάλει σε σκέψεις και θελήσετε είτε να βάλετε νέα όρια, είτε να αλλάξετε σελίδα στην ζωή σας.

Όσων αφορά την προσωπική σας ζωή οι τοξικές σχέσεις θα πρωταγωνιστήσουν τον πρώτο καιρό διότι θα εκμεταλλευτούν την διάθεσή σας να δώσετε παραπάνω πράγματα σε ανθρώπους. Παρόλα αυτά σύντομα θα διώξετε κάθε τοξικό άνθρωπο από την ζωή σας.

Το 2022 θα είναι η χρονιά του ξεκαθαρίσματος. Νέες σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και άνθρωποι που μέχρι σήμερα δεν σας πρόσφεραν τίποτα και σας ρουφούσαν ενέργεια θα απομακρυνθούν από την ζωή σας. Νέα επαγγελματικά σχέδια και στόχοι σας περιμένουν στην γωνία.

Δείτε ακόμα Νοέμβριος 2021: Τυχερές – άτύχες μέρες του Νοεμβρίου

Σε αυτό που πρέπει να δώσετε προσοχή είναι στην παρορμητικότητα που διακατέχει το ζώδιό σας. Θα πρέπει να σκέφτεστε δύο φορές προτού πράξετε και θα πρέπει να μάθετε να κάνετε υπομονή. Όσο πιο υπομονετική είστε τόσο πιο εύκολα θα έρθουν τα πράγματα για εσάς το 2022.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Ταύρο

Το 2022 θα είναι ένα έτος που εσείς θα κάνετε την επανάστασή σας. Δε θα αντέχετε άλλο με ανθρώπους, δουλειές και καταστάσεις που σας καταπιέζουν και σας πνίγουν. Προσοχή όμως διότι όλη αυτή η καταπίεση που νιώθετε και όλη αυτή η ανάγκη για επανάσταση μπορεί να σας κάνει απότομους και νευρικούς σε ανθρώπους που δεν φταίνε.

Και για εσάς το 2022 θα είναι ένα έτος που θα διώξετε από την ζωή σας ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν σας πρόσφεραν κάτι ουσιαστικό. Θα επιδιώξετε να επικεντρωθείτε στους φίλους, στην οικογένεια και στο άλλο σας μισό κι αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα βοηθήσουν να βρεθεί.

Η αλήθεια είναι πως το 2022 θα είναι ένα έτος που θα δώσετε βάση στις νέες γνωριμίες. Θα θέλετε να κάνετε νέους φίλους, να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να αλλάξετε παραστάσεις. Επίσης όσων αφορά τα ρίσκα που θα σας ζητηθεί να πάρετε θα είστε διστακτικοί και καλά θα κάνετε διότι ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας χαλάσει τα σχέδια.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022  για τους Διδύμους

Το 2022 θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με την ζωή και τους στόχους σας. Θα πρέπει να κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σας για το ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και ποιος είναι ο δρόμος που θέλετε να βαδίσετε.

Είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε επαγγελματική καριέρα ή να θέλετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και νέες εμπειρίες. Θα κοινωνικοποιηθείτε και θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας ενθουσιάσουν. Θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε με τους δικούς σας ανθρώπους διότι ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Όσων αφορά την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να σταματήσετε να έχετε αυταπάτες πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα. Αυτό που έχετε ανάγκη το 2022 είναι να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να μην βαδίζετε με παρωπίδες.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Καρκίνο

Το 2022 θα ενδυναμώσετε τις άμυνές σας. Θα ξεκινήσετε να σκέφτεστε ότι ίσως μέχρι τώρα είχατε δείξει υπερβολική εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν έπρεπε και αυτό θα σας δημιουργήσει νεύρα τόσο στην δουλειά όσο και στις προσωπικές σχέσεις.

Έλλειψη εμπιστοσύνης σε δικούς σας ανθρώπους, διαρκής αμφισβήτηση, νεύρα και ξεσπάσματα σε στιγμές που κανείς δεν περιμένει. Θα φτάσετε σε σημείο να κρατάτε σκέψεις σας κρυφές ακόμη και από τους πιο δικούς σας ανθρώπους διότι θα φοβάστε ότι αυτές οι σκέψεις αν εξωτερικευτούν δε θα σας βγουν σε καλό.

Από την άλλη στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει εξέλιξη. Μία αύξηση ή μία νέα δουλειά πολλά υποσχόμενη, σας περιμένει στην γωνία κι εσείς θα πρέπει να κάνετε άκρη τους συναισθηματισμούς και να αποφασίσετε. Θέλετε να αλλάξετε δουλειά επειδή έχετε ανάγκη τα παραπάνω χρήματα ή για να ικανοποιήσετε τους δικούς σας ανθρώπους;

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022  για τον Λέων

Για εσάς το 2022 θα είναι το έτος της ανανέωσης. Θα είστε αισιόδοξοι, δυναμικοί και χαρούμενοι και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την ζωή σας όσο περισσότερο γίνεται. Νέες γνωριμίες σας περιμένουν στην γωνία και αυτές οι γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν αρκετά.

Μάλιστα αυτόν τον χρόνο είναι πολύ πιθανό να ενθουσιαστείτε και να σας αρέσουν άνθρωποι που υπό άλλες συνθήκες δε θα θέλατε ούτε να τους ξέρετε. Στα επαγγελματικά σας, σας περιμένουν αλλαγές. Αλλαγές που ίσως να επιδιώξετε κι εσείς οι ίδιοι.

Έχετε κουραστεί να ζείτε την ίδια ρουτίνα εδώ και πολλά χρόνια και θα θελήσετε το 2022 να την αλλάξετε. Έρχονται λοιπόν αλλαγές ακόμη και στην εξωτερική σας εμφάνιση, αφού η επιθυμία σας για αλλαγή θα είναι τόσο μεγάλη που θα αντικατοπτριστεί και στον εξωτερικό σας κόσμο.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τα ζώδια

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022  για τον Παρθένο

Το 2022 θα πρέπει να πετάξετε από μέσα σας την ανασφάλεια και την αμφισβήτηση των δικών σας ανθρώπων. Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευτείτε αυτούς που είναι δίπλα σας και να μην φοβάστε να παίρνετε θέση σε πράγματα που απασχολούν την προσωπική σας ζωή.

Οι απόψεις σας θα είναι σε θέση να λύσουν προβλήματα που αφορούν τόσο εσάς όσο και τους δικούς σας ανθρώπους. Και για εσάς θα έρθουν νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Θα πρέπει να αποβάλλεται την εσωστρέφειά σας και να μην φοβηθείτε να κάνετε γνωριμίες.

Η ανασφάλεια και η ζήλεια δεν θα είναι καλοί σύμβουλοι το 2022. Προσπαθήστε να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι φαίνεται πως όλα ξεκινούν από εκεί.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022  για τον Ζυγό

Το 2022 θα είναι η χρονιά που θα βάλετε πάνω από όλα την δική σας ευτυχία. Σχέσεις και άνθρωποι που σας καταπιέζουν θα φύγουν από την ζωή σας είτε αυτό αφορά τους φίλους, είτε την οικογένεια. Όσων αφορά την ερ@τική σας ζωή θα νιώσετε την ανάγκη για παραπάνω δέσμευση.

Ξέρετε τι θέλετε και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να το κρατήσετε στην ζωή σας. Θα είναι μία χρονιά που θα σας βρει αισιόδοξους και δυναμικούς. Θα θέλετε να αλλάξετε την ζωή σας, να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές δουλειές και ίσως ξεκινήσετε να κοιτάτε ακόμη και για καινούριο σπίτι.

Οι φίλοι σας θα είναι στο πλάι σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι εκτός από αυτούς που ξέρατε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε, υπάρχουν κι άλλοι που αξίζει να ανοίξετε την καρδιά σας γ’ αυτά που σας απασχολούν διότι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Σκορπιό

Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο ενδεχομένως να σας οδηγήσει στην υπέρβαση, ανατρεπτική θα είναι η διάθεση σας, ανάγκη σας θα είναι να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει ή σας αποδυναμώνει.

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, η τάση σας για εναντίωση θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις.

Προσπαθήστε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα, αποφύγετε να βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Κρόνος στον Υδροχόο σας καλεί να δώσετε έμφαση στο σπίτι, στην οικογένεια, στα περιουσιακά στοιχεία.

Δείτε ακόμα Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ενδεχομένως να υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα, προσοχή στο άγχος και στην έντονη εσωτερική πίεση, κινηθείτε ισορροπημένα, η αντίληψή σας θα πρέπει να είναι σφαιρική.

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες κοινωνικές φιλικές αλλά και αισθηματικής φύσης.

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, θα καταφέρετε να τονωθείτε ψυχολογικά. Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα σας δώσει τη δυνατότητα για μία νέα αρχή, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ξεφύγετε από αγχωτικές καταστάσεις.

Δείτε ακόμα Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για τέσσερα ζώδια

Η Σεληνιακή και Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας θα σας ωθήσει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, τερματίζετε τοξικές σχέσεις, απομακρύνεστε από άτομα ή συνεργασίες που πλέον δεν αποδίδουν.

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, έντονο θα είναι το ένστικτό σας, θα καταφέρετε να δώσετε τέλος σε οτιδήποτε σας επιβαρύνει ψυχολογικά. Με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους προσοχή στα ρίσκα και στις επιλογές κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022  για τον Τοξότη

Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθείς ένταση θα φέρει στον συναισθηματικό σας κόσμο, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να βγείτε λίγο εκτός πραγματικότητας να ονειρευτείτε και να ταξιδέψετε σε νοητούς κόσμους.

Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κατάματα καταστάσεις που δημιουργούν ένταση και προβληματισμό. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας, συζητήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας αγχώνουν ή σας δημιουργούν ανασφάλεια.

Ο Δίας στους Ιχθείς θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια και στις προσωπικές σχέσεις, ανάγκη σας θα είναι να πλαισιωθείτε από τα πρόσωπα που αγαπάτε να προσφέρετε και να βοηθήσετε.

Δείτε ακόμα Σμαρώ Σωτηράκη: Αυτό θα συμβεί στο κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος του 2021(Video)

Το πέρασμα του Δία στον Κριό φέρνει ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε, δεν αποκλείεται κάποιες επαφές να πάρουν και επαγγελματική έκταση.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Αιγόκερω

Η εμφάνιση του Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα βγάλει στην επιφάνεια τις ηγετικές σας διαθέσεις, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα πείσμα ίσως και εμμονή. Στην περίπτωση που θελήσετε να επιβληθείτε και να καθοδηγήσετε θα πρέπει ο τρόπος σας να είναι ισορροπημένος, αν υπάρξουν υπερβολές θα δημιουργηθούν αντιδράσεις και αρνητισμοί.

Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο σας καλεί να οργανώσετε τα οικονομικά σας πλάνα, θα είστε σε θέση να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ρίσκα, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μελετήσετε πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά.

Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά και ρεαλιστικά, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας προβληματίζουν, θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022  για τον Υδροχόο

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, αποφύγετε τις σπατάλες, οργανώστε τα πλάνα σας. Τα συμβάντα ενδεχομένως να κλονίσουν την ισορροπία που υπάρχει στις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές και επαγγελματικές, καλείστε να κατασταλάξετε για να μπορέσετε να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.

Επιθυμία σας θα είναι να κινηθείτε ανεξάρτητα και αυτόβουλα, προσοχή στις υπερβολές και στο επίμονο πείσμα. Ίσως να βγει στην επιφάνεια η εξτρεμιστική και η εκκεντρική πλευρά της προσωπικότητας σας, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ισορροπημένα μπορείτε για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.

Δεν αποκλείεται να αλλάξετε αποφάσεις, ενδεχομένως να προβείτε σε ένα τολμηρό βήμα σχετικό με την οικονομική σας εξέλιξη. Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να τονώσετε παλιές παγωμένες σχέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να επανεξετάσετε παρελθοντικά ζητήματα.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τους Ιχθείς

Έμφαση θα δώσετε στην πνευματικότητα, στον διαλογισμό, έκταση θα έχει η φαντασία σας, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε σε βάθος να ψυχολογήσετε και να κατανοήσετε  πνευματικά θέματα.

Η εμφάνιση του Κρόνου στον Υδροχόο θα τονώσει την δυναμικότητά σας, θα κινηθείτε έχοντας συγκεκριμένους στόχους, δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί και μία μεγάλη σας επιθυμία. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να καταφέρετε να βρείτε και μία καινούρια πηγή εσόδων.

Βελτιώνονται οι προσωπικές σας σχέσεις φιλικές και οικογενειακές, η στάση σας θα είναι δοτική και γενναιόδωρη, θα καταφέρετε να εισπράξετε το ενδιαφέρον και την αγάπη που αναζητάτε. Αποφύγετε τους εκνευρισμούς, στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να μιλήσετε με ηρεμία.

Photo cover via: freepik.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close