Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι γραμμές στην παλάμη μας και προβλέψτε το μέλλον.

Πολλοί άνθρωποι έχουν την ικανότητα να μαντεύουν το μέλλον μας διαβάζοντας την μοίρα μας από την παλάμη μας. Η χειρομαντεία εδώ και πολλά χρόνια είναι μία διαδεδομένη μέθοδος που προβλέπει το μέλλον μαζί με τα χαρτιά και το φλιτζάνι του καφέ.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό υποστηρίζουν ότι τα χαρτιά τα μαθαίνεις πιο εύκολα από ότι μαθαίνεις να λες τον καφέ ή να διαβάζεις το χέρι. Παρόλα αυτά μάθαμε 5 από τα μυστικά τους και θα σας δείξουμε τι φανερώνουν για το μέλλον σας οι γραμμές στην παλάμη σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Η γραμμή ζωής στην παλάμη

Η γραμμή ζωής στην παλάμη εκτείνεται μεταξύ του δείκτη και του αντίχειρα. Δίνει πληροφορίες για την συναισθηματική και σωματική υγεία. Συγκεκριμένα μία κοντή βαθιά γραμμή δείχνει ότι μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και είναι επίσης εύκολο για κάποιον να τον χειραγωγήσει.

Μία μακριά και βαθιά γραμμή δείχνει ότι ένα καλά ισορροπημένο και ισχυρό άτομο με καλή υγεία. Από την άλλη μία αγνή γραμμή δείχνει ότι δεν έχει πολύ μεγάλη αντοχή το συγκεκριμένο άτομο και κουράζεται εύκολα.

Μία διακεκομμένη γραμμή δείχνει ότι θα αρρωστήσετε ή θα πάθετε κάποιο ατύχημα. Μία αλυσιδωτή γραμμή δείχνει ότι θα υποφέρετε από συναισθηματικά και σωματικά προβλήματα και ότι η ζωή σας θα βασίζεται πάντα στις συμπτώσεις.

Δείτε ακόμα Οκτώβριος 2021: Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Μία διπλή ή τριπλή γραμμή λέει ότι έχετε μεγάλη ενέργεια. Μπορεί επίσης να έχετε έναν δίδυμο αδερφό ή να βρείτε την αδερφή ψυχή σας. Επίσης οι άνθρωποι που δεν έχουν καθόλου γραμμή ζωής είναι συνήθως άνθρωποι που δεν ξέρουν πως να χαλαρώσουν και είναι συνεχώς αγχωμένοι.

γραμμές-στα-χέρια-χειρομαντεία-

Photo via: tilestwra.com

Η γραμμή της καρδιάς στην παλάμη

Η γραμμή της καρδιάς ονομάζεται και η γραμμή της αγάπης. Φανερώνει πράγματα για την συναισθηματική σας υγεία και την σχέση σας. Βρίσκεται πάνω από την γραμμή της ζωής. Συγκεκριμένα επεκτείνεται από τον δείκτη στο μικρό δάχτυλο.

Μία μικρή γραμμή σημαίνει ότι είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Μία πολύ μακριά γραμμή σημαίνει ότι έχετε εξαρτημένες σχέσεις. Μία σύντομη γραμμή δείχνει ότι είστε εσωστρεφείς. Μία βαθιά γραμμή δείχνει ότι είστε αγχώδεις.

Μία βαθιά και ευθείας γραμμή δείχνει ότι είστε επαναστάτης και ακολουθείτε πάντα το δικό σας μονοπάτι. Επίσης έχετε την τάση να ζηλεύετε. Μία ευθεία γραμμή σημαίνει ότι είστε και λογικοί σαν άνθρωποι.

Δείτε ακόμα  Πώς διαβάζουν το φλιτζάνι του καφέ οι ειδικοί.Τι σημαίνουν τα σύμβολα

Αν από την άλλη η γραμμή της καρδιάς είναι ευθείας και παράλληλη με του κεφαλιού σας τότε έχετε πάντα τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Μία κυματιστή γραμμή δείχνει ότι έχετε πολλές σχέσεις αλλά δεν είναι σοβαρές. Μία διπλή και διχαλωτή γραμμή δείχνει ότι συνδυάζετε ρομαντισμό και λογική.

γραμμές-στα-χέρια-χειρομαντεία-

Photo via: muskaankhadloya.blogspot.com

Η γραμμή του κεφαλιού στην παλάμη

Η γραμμή του κεφαλιού είναι γνωστή και ως γραμμή της σοφίας. Βρίσκεται μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη πάνω από την γραμμή ζωής. Μία μακριά γραμμή σημαίνει ότι είστε έξυπνοι. Είστε λογικοί και εκτιμάτε πολύ τους λογικούς ανθρώπους.

Επίσης έχετε ισχυρή μνήμη. Μία πολύ μεγάλη γραμμή δείχνει ότι είστε ένας ισχυρός άνθρωπος και προσπαθείτε να είστε εγωκεντρικός. Είστε επίσης οργανωμένοι. Μία σύντομη γραμμή δείχνει ότι αναλύετε πολύ πρόσωπα και καταστάσεις.

Μία κεκλιμένη ή μία γραμμή που κάνει καμπύλη δείχνει ότι είστε ένας ρομαντικός άνθρωπος, αρκετά ιδεαλιστής και αρπάζετε κάθε ευκαιρία. Μία λεπτή γραμμή δείχνει επίσης ότι είστε ονειροπόλος. Μία διακεκομμένη γραμμή δείχνει ότι πολλές φορές χάνετε τον έλεγχο στις σκέψεις σας.

γραμμές-στα-χέρια-χειρομαντεία-

Photo via: Pinterest

Οι μικρότερες γραμμές στην παλάμη

Όταν έχετε πολλές μικρές και σκόρπιες γραμμές σημαίνει ότι θα έχετε μία επιτυχημένη καριέρα. Από την άλλη όταν έχετε πολλές γραμμές που μοιάζουν με πιρούνια σημαίνει ότι θα έχετε μία ταραχώδη καριέρα με σκαμπανεβάσματα.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close